sozlumle aramizda epey bi maas farki var

Kapasite polemiğine girmeyeceğim.
Okulda başlangıç aşamasında alınan dille ortalıkta dil biliyorum diye gezersen ancak tarzanca konuşursun. Temeli olmayıp da üniyi %100 İngilizce okuyanlar bu tanımlamaya kesinlikle dahildir. Arkadaş çok akıcı ve üst düzeyden bahsediyor. Plajda yan şezgongtaki turistle konuşabilecek seviyeden değil.

Tamam sizsiniz. Konu disinda konusmaz misiniz yetti cunku bu ne kanitlama cabasi anlamis degilim uzadi...

Tamam sizsiniz. Konu disinda konusmaz misiniz yetti cunku bu ne kanitlama cabasi anlamis degilim uzadi...
Kanıtlama değil ki bir konu var konuşuyoruz. Keşke dediklerim doğru olmasa ve sen dediğin kadar iyi bilsen ve her şey gönlünce olsa keşkeee.
Neyse ben çıkıyorum konundan, bu kadar yeter hakket.:KK55::KK55:

Kanıtlama değil ki bir konu var konuşuyoruz. Keşke dediklerim doğru olmasa ve sen dediğin kadar iyi bilsen ve her şey gönlünce olsa keşkeee.

Bence siz psikolojik destek alin kabullenemiyorsunuz.

Evet uc dili sakir sakir konusuyorum yurt disi tecrubem de var fransizcam da cat pat konusabiliyorum. Kabullenin artik uzulmeye basladim size...

Gorusmek uzere efendim kendinize iyi bakin hazimsizlik falan olur sonra... benden size bir soda...

Bu konuyu evlendikten sonra hiç açmaz hissettirmezsen sorun yaşamazsınız.
Ama farkettirmeden de olsa onu aldım bunuda ben aldım senin maaşında yetmiyor gibi en ufak bir imada bulunursan
ozaman sorun çıkar edinmiş tecrübemden söylüyorum.

Bu konuyu evlendikten sonra hiç açmaz hissettirmezsen sorun yaşamazsınız.
Ama farkettirmeden de olsa onu aldım bunuda ben aldım senin maaşında yetmiyor gibi en ufak bir imada bulunursan
ozaman sorun çıkar edinmiş tecrübemden söylüyorum.

Demek ki napiyormusum cenemi tutuyormusum :)

Bence siz psikolojik destek alin kabullenemiyorsunuz.

Evet uc dili sakir sakir konusuyorum yurt disi tecrubem de var fransizcam da cat pat konusabiliyorum. Kabullenin artik uzulmeye basladim size...

Gorusmek uzere efendim kendinize iyi bakin hazimsizlik falan olur sonra... benden size bir soda...

Merak ettim diğer açtığın konulara baktım.

İyi bir gelirim var ve mimarım demişsin burada da Mart ayında işe başlayacağım ve mühendisim diyorsun. Ondan sonra bir tutarsızlık sezince vay siz beni sorguluyorsunuz da kıskanıyorsunuz da bilmem ne.

Birkaç dil bildiğin gibi çift anadal da yaptın sanırım birkaç mesleğin, bölümün ve işin var :)

Yukarıdaki son mesajları okuyana kadar belki yürütebilir diyordum ama şu an yürütemessin kesinlikle açık ve net.

Merak ettim diğer açtığın konulara baktım.

İyi bir gelirim var ve mimarım demişsin burada da Mart ayında işe başlayacağım ve mühendisim diyorsun. Ondan sonra bir tutarsızlık sezince vay siz beni sorguluyorsunuz da kıskanıyorsunuz da bilmem ne.

Birkaç dil bildiğin gibi çift anadal da yaptın sanırım birkaç mesleğin, bölümün ve işin var :)

Tam ustune bastin hepsi benim. Ifsa olmamak diye bisey var farkindaysan.
forumun hafiyesi de sensin galiba :KK70:

X