sozlumle aramizda epey bi maas farki var

Her zaman antenlerin dikik şekilde tetikte yaşaman gerekecek, hali hazırda hassasiyeti olmasa bile her an olabilir diye düşünerek her kelimene dikkat edersen, muhtemelen hiç olmaz.

Kesinlikle... ama zamanla bu kadar hassasiyet gostermem gerekmez heralde dimi alisir beni anlar cunku

az çok ezikliğini yaşar ama burada ipler senin elinde asla hissettirmezsen bu farkı hiçbir sorun yaşamazsınız arada karşı tarafın ani tepkileri olabilir atıyorum ufacık bir olayda aşırı tepki verebilir bu o konuda sizin haksızlığınız değil de karşı tarafın içten içe ezikliğini yaşadığı para mevzu olabilir bu tarz şeyler yaşanır ama dediğim gibi tamamen size bağlı

ortada sıkıntı yok gibi görünüyor. sözlünüz zaten sorun yapmam demiş, ama siz sorun yapmışsınız şimdiden.

yüksek maaşlı kadın bulmuş ve de kendi ile evlenmeyi kabul eden neden hayır desin ki...
hiç bir sorun yapmaz atlar
O dediğin erkekler eskiden erkeğin erkek olduğu zamanlardaymış...

Sözlün o kadar gururluysa süpermiş.O gurur yapan erkekler eskidenmiş..Filmlerde kaldır yani
Emin ol artık erkekler çalışmayan kadın istemiyor...Ki yüksek maaşlı kadına kimse gık demez..

Bi yandan sozlumun gururlu olmasina mi seviniyim bir yandan bu kadar olumlu donusler aldigima mi sevineyim karar veremedim tum karamsarligim silindi :)

Adam konuyu açmamış bir şey yapmamış sen gözüne sokar gibi sorun etmem demişsin.
Durduk yere bu konuyu açmak hoş olmamış. O da zaten gurur duyarım demiş. Ne güzel.

Hissettirmem ben ay neden hissetireyim :) Dilimi tutup ters bisey demem umarim :)

ortada sıkıntı yok gibi görünüyor. sözlünüz zaten sorun yapmam demiş, ama siz sorun yapmışsınız şimdiden.

Benim sorun yaptigim bisey var dogru. Bu da sevgilimin bunu kafasina takma ihtimali bunu takar da gurur yapip benden uzaklasirsa diye korkuyorum...

yüksek maaşlı kadın bulmuş ve de kendi ile evlenmeyi kabul eden neden hayır desin ki...
hiç bir sorun yapmaz atlar
O dediğin erkekler eskiden erkeğin erkek olduğu zamanlardaymış...

aman iyi kompleks yapmasin da :)

Adam konuyu açmamış bir şey yapmamış sen gözüne sokar gibi sorun etmem demişsin.
Durduk yere bu konuyu açmak hoş olmamış. O da zaten gurur duyarım demiş. Ne güzel.

Yo aksam konusurken kendisi acti konuyu. bu kadar alicam diye. Ben de gurur mu yaptin ne sacmaliyorsun diyince boyle bi aciklama geregi duydum. O da bunlara karsin gurur duyarim seninle ancak dedi... bakalim nasip...

başlarda hesap edilemeyen şeyler sonradan sorun olabiliyor.
ev geçindiren borç ödeyen kadınlar çabuk yıpranıyor ve evlilik de bitme noktasına geliyor.
sözlünüz çalışkan, her daim az da olsa evine para getircek biriyse sorun olmaz.
ama tembelse ve sizin kazandığınıza güvenirse sıkıntı yaşarsınız.

evlenince cüzdanlarınızı birleştirirsiniz olur biter siz hiç bu konuyu açmazsanız o da sorun yapmaz yukarı da bir arkadaş demiş artık o eskidendi şimdi kim ne alırsa ortak bunu çoğu insan kabullendi.

Caliskandir aslinda iskoliktir. isini bitirmeden cikmaz . ama tabi bunlar benim bildiklerim bircok erkek sonradan degisiyormus. Umarim benimki degismez :)

Hissettirmem ben ay neden hissetireyim :) Dilimi tutup ters bisey demem umarim :)
bende aynı durumdaydım hala öyleyim hissettirmem diyorum ama birşey alınacağı zaman bilinçaltı olarak mı etkileniyorum ne oluyor illa birşeyler yapıyorum ara sıra hissettiriliyor yani sözlü olmasa da hareketlerle bunu malesef belli ediyoruz

E zaten sözlünüz demiş problem olmayacağını..Benim eşimle sevgiliyken de şimdi de hiç böyle bir durumdan dolayı problem yaşamadık yeri geldi benim param oldu yeri geldi onun..Şimdi bile belki ben ondan fazla kazanıyorum..Sormaz bile bana maaşın ne kadar diye..Ama benim eşim parayı pul olarak görür yani hayatta değer vermez belki bununda etkisi vardır..Ben 10 senedir bi problem yaşamadım bence sende yaşamassın..Seviyorsan seviliyorsan bırak hayatını yaşa düşünme böyle şeyler..

evlenince cüzdanlarınızı birleştirirsiniz olur biter siz hiç bu konuyu açmazsanız o da sorun yapmaz yukarı da bir arkadaş demiş artık o eskidendi şimdi kim ne alırsa ortak bunu çoğu insan kabullendi.

Cok tesekkur ederim evet ben de inanmaya basladim hicbir sorun olmayacagina

Haklisin ben bunu hic dusunmemistim :/ Artik tavirlara dikkat de edicez ama zaten zamanla tanir beni anlar diye umuyorum...

cok tesekkur ederim orneginiz umut verdi bana :)

Yo aksam konusurken kendisi acti konuyu. bu kadar alicam diye. Ben de gurur mu yaptin ne sacmaliyorsun diyince boyle bi aciklama geregi duydum. O da bunlara karsin gurur duyarim seninle ancak dedi... bakalim nasip...

Ha anladım ben konuyu sen açtın diye anladım.
Yine de güzel cevap vermiş, aksini düşünse aksini söylerdi bence.

Cok tesekkur ederim evet ben de inanmaya basladim hicbir sorun olmayacagina

Haklisin ben bunu hic dusunmemistim :/ Artik tavirlara dikkat de edicez ama zaten zamanla tanir beni anlar diye umuyorum...
işin bilincidesin zaten o yüzden sıkıntı çekmezsiniz tatlım

Ha anladım ben konuyu sen açtın diye anladım.
Yine de güzel cevap vermiş, aksini düşünse aksini söylerdi bence.

Bence de ama ilerde bu tarz bi problem yasayan var mi merak ettigimden sordum ... umarim sorun cikmaz

Hangi firma tecrübesiz hem de daha mezun olmamış diplomasını almamış mühendise 3000TL maaş sözü veriyor?
Bunu ciddi merak ettim. 12-13 yıldır bu işin içindeyim çok kurumsal yerler olmadıkça ve sen iyi bir yerden mezun olmadığın sürece mezuniyetten önce çalışma sözü alıp da alacağın maaşa kadar belli olmaz.

Zaman ne gösterir bilinmez.Daha ortada birşey yok.Hayatta herşey olabilir.İşe girersin sonrasında anlaşamazsın veya şirket küçülmeye gider ....o bi işe girer anlaşamaz veya anlaşır zam alır.Yani özel sektör her zaman risk.Yaşamadan bilemezsin.Bugün sen sorun yağmıyorum diyorsun,yarın bazı olaylar olur gözüne batar sorun olur.Bugün o sorun yamam der,yarın o da yapar.Yani bu yaşananlarla ve sizlerin tutumuyla alakalı.Bunu da yaşamadan göremezsin.Erkekler de öyle gurur murur yapmıyor merak etme.O eskidendi.Hee tabi sürekli bu farkı yansıtan karısı olmadığı sürece.

turkiyede hatiri sayilir bir holding, odtuden mezun olcam bunun disinda ingilizce almanca ve ispanyolcam var ileri duzeyde fransizcam da orta duzeyde gerekceleri bu olarak gosterdiler...

ama tabiki imzayi atana kadar belli olmaz. Zaten benimki de bir varsayim hani boyle olursa yaklasimim ne olmali gibisinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…