Her zaman antenlerin dikik şekilde tetikte yaşaman gerekecek, hali hazırda hassasiyeti olmasa bile her an olabilir diye düşünerek her kelimene dikkat edersen, muhtemelen hiç olmaz.
Sözlün o kadar gururluysa süpermiş.O gurur yapan erkekler eskidenmiş..Filmlerde kaldır yani
Emin ol artık erkekler çalışmayan kadın istemiyor...Ki yüksek maaşlı kadına kimse gık demez..
az çok ezikliğini yaşar ama burada ipler senin elinde asla hissettirmezsen bu farkı hiçbir sorun yaşamazsınız arada karşı tarafın ani tepkileri olabilir atıyorum ufacık bir olayda aşırı tepki verebilir bu o konuda sizin haksızlığınız değil de karşı tarafın içten içe ezikliğini yaşadığı para mevzu olabilir bu tarz şeyler yaşanır ama dediğim gibi tamamen size bağlı
ortada sıkıntı yok gibi görünüyor. sözlünüz zaten sorun yapmam demiş, ama siz sorun yapmışsınız şimdiden.
yüksek maaşlı kadın bulmuş ve de kendi ile evlenmeyi kabul eden neden hayır desin ki...
hiç bir sorun yapmaz atlar
O dediğin erkekler eskiden erkeğin erkek olduğu zamanlardaymış...
Adam konuyu açmamış bir şey yapmamış sen gözüne sokar gibi sorun etmem demişsin.
Durduk yere bu konuyu açmak hoş olmamış. O da zaten gurur duyarım demiş. Ne güzel.
başlarda hesap edilemeyen şeyler sonradan sorun olabiliyor.
ev geçindiren borç ödeyen kadınlar çabuk yıpranıyor ve evlilik de bitme noktasına geliyor.
sözlünüz çalışkan, her daim az da olsa evine para getircek biriyse sorun olmaz.
ama tembelse ve sizin kazandığınıza güvenirse sıkıntı yaşarsınız.
bende aynı durumdaydım hala öyleyim hissettirmem diyorum ama birşey alınacağı zaman bilinçaltı olarak mı etkileniyorum ne oluyor illa birşeyler yapıyorum ara sıra hissettiriliyor yani sözlü olmasa da hareketlerle bunu malesef belli ediyoruzHissettirmem ben ay neden hissetireyim :) Dilimi tutup ters bisey demem umarim :)
evlenince cüzdanlarınızı birleştirirsiniz olur biter siz hiç bu konuyu açmazsanız o da sorun yapmaz yukarı da bir arkadaş demiş artık o eskidendi şimdi kim ne alırsa ortak bunu çoğu insan kabullendi.
bende aynı durumdaydım hala öyleyim hissettirmem diyorum ama birşey alınacağı zaman bilinçaltı olarak mı etkileniyorum ne oluyor illa birşeyler yapıyorum ara sıra hissettiriliyor yani sözlü olmasa da hareketlerle bunu malesef belli ediyoruz
E zaten sözlünüz demiş problem olmayacağını..Benim eşimle sevgiliyken de şimdi de hiç böyle bir durumdan dolayı problem yaşamadık yeri geldi benim param oldu yeri geldi onun..Şimdi bile belki ben ondan fazla kazanıyorum..Sormaz bile bana maaşın ne kadar diye..Ama benim eşim parayı pul olarak görür yani hayatta değer vermez belki bununda etkisi vardır..Ben 10 senedir bi problem yaşamadım bence sende yaşamassın..Seviyorsan seviliyorsan bırak hayatını yaşa düşünme böyle şeyler..
Yo aksam konusurken kendisi acti konuyu. bu kadar alicam diye. Ben de gurur mu yaptin ne sacmaliyorsun diyince boyle bi aciklama geregi duydum. O da bunlara karsin gurur duyarim seninle ancak dedi... bakalim nasip...
işin bilincidesin zaten o yüzden sıkıntı çekmezsiniz tatlımCok tesekkur ederim evet ben de inanmaya basladim hicbir sorun olmayacagina
Haklisin ben bunu hic dusunmemistim :/ Artik tavirlara dikkat de edicez ama zaten zamanla tanir beni anlar diye umuyorum...
Ha anladım ben konuyu sen açtın diye anladım.
Yine de güzel cevap vermiş, aksini düşünse aksini söylerdi bence.
Hangi firma tecrübesiz hem de daha mezun olmamış diplomasını almamış mühendise 3000TL maaş sözü veriyor?Kizlar oncelikle sunu belirteyim bunu yazarken amacim sozlumun dusuk maas almasini elestirmek degil sizin tecrubelerinizden yardim almak. Onyargili yorumlarda bulunmamanizi onemle rica ediyorum.
Sozlum tekniker ben muhendisim yani okulun uzatmasini okuyorum mart ayinda ise baslicam.Sozlumunse kendi isleri vardi sanayide cok yeni kurulmus bir aile sirketi. Bu sirket daha havalanamadan sozlumun abisi yuzunden buyuk borca girdi ve sozlum abisinin borcunu oduyordu bunu daha onceki konumda yazmistim.
Ama abisinin sorumsuzluklari basina dank etmis olsa gerek sozlum aniden birakip is aramaya basladi onlardan gelecek bes kurus istemiyorum demeye basladi.
Benim size sorum su olacak. Sozlum 2 bin tl maas alacak ben de ise baslarken 3bin tlye imza aticam. ama beni yabanci dillerimden dolayi firma surekli yurtdisina gonderecegini soyledi ve zamanla maasimin da artacagini soyledi. Ayni firmada calisan bir tanidigimiz var 2 yillik muhendis 5bin tl kazaniyor diyor. Sozlum bu aramizdaki maas farkini kafaya takar mi evlenince?
Ben ona kesin bir dille benim aradigimin sadakat ve huzur oldugunu ona asik oldugumu ve paranin asla onemli olmadigini gerekirse benim ondan fazla aldigim miktarla yardimlarda bulunacagimi soyleDim. O da ben hic sorun etmem aksine seninle gurur duyarim dedi. zaten biraz elim rahatlasin ben yine kendi isimi kurarim falan demeye basladi. Ama erkekler para mevzusunu gurur yapar diye korkuyorum.
Yani ben onu cok seviyorum ve asla parada gozum yok sadece kendisini bu komplekse sokmamasini nasil saglarim bunu merak ediyorum. Yardimlarinizi bekliyorumBu konunun onunu simdi almazsam ilerde gec olabilir diye korkuyorum...
Zaman ne gösterir bilinmez.Daha ortada birşey yok.Hayatta herşey olabilir.İşe girersin sonrasında anlaşamazsın veya şirket küçülmeye gider ....o bi işe girer anlaşamaz veya anlaşır zam alır.Yani özel sektör her zaman risk.Yaşamadan bilemezsin.Bugün sen sorun yağmıyorum diyorsun,yarın bazı olaylar olur gözüne batar sorun olur.Bugün o sorun yamam der,yarın o da yapar.Yani bu yaşananlarla ve sizlerin tutumuyla alakalı.Bunu da yaşamadan göremezsin.Erkekler de öyle gurur murur yapmıyor merak etme.O eskidendi.Hee tabi sürekli bu farkı yansıtan karısı olmadığı sürece.Kizlar oncelikle sunu belirteyim bunu yazarken amacim sozlumun dusuk maas almasini elestirmek degil sizin tecrubelerinizden yardim almak. Onyargili yorumlarda bulunmamanizi onemle rica ediyorum.
Sozlum tekniker ben muhendisim yani okulun uzatmasini okuyorum mart ayinda ise baslicam.Sozlumunse kendi isleri vardi sanayide cok yeni kurulmus bir aile sirketi. Bu sirket daha havalanamadan sozlumun abisi yuzunden buyuk borca girdi ve sozlum abisinin borcunu oduyordu bunu daha onceki konumda yazmistim.
Ama abisinin sorumsuzluklari basina dank etmis olsa gerek sozlum aniden birakip is aramaya basladi onlardan gelecek bes kurus istemiyorum demeye basladi.
Benim size sorum su olacak. Sozlum 2 bin tl maas alacak ben de ise baslarken 3bin tlye imza aticam. ama beni yabanci dillerimden dolayi firma surekli yurtdisina gonderecegini soyledi ve zamanla maasimin da artacagini soyledi. Ayni firmada calisan bir tanidigimiz var 2 yillik muhendis 5bin tl kazaniyor diyor. Sozlum bu aramizdaki maas farkini kafaya takar mi evlenince?
Ben ona kesin bir dille benim aradigimin sadakat ve huzur oldugunu ona asik oldugumu ve paranin asla onemli olmadigini gerekirse benim ondan fazla aldigim miktarla yardimlarda bulunacagimi soyleDim. O da ben hic sorun etmem aksine seninle gurur duyarim dedi. zaten biraz elim rahatlasin ben yine kendi isimi kurarim falan demeye basladi. Ama erkekler para mevzusunu gurur yapar diye korkuyorum.
Yani ben onu cok seviyorum ve asla parada gozum yok sadece kendisini bu komplekse sokmamasini nasil saglarim bunu merak ediyorum. Yardimlarinizi bekliyorumBu konunun onunu simdi almazsam ilerde gec olabilir diye korkuyorum...
Hangi firma tecrübesiz hem de daha mezun olmamış diplomasını almamış mühendise 3000TL maaş sözü veriyor?
Bunu ciddi merak ettim. 12-13 yıldır bu işin içindeyim çok kurumsal yerler olmadıkça ve sen iyi bir yerden mezun olmadığın sürece mezuniyetten önce çalışma sözü alıp da alacağın maaşa kadar belli olmaz.