Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

İkisi birbirine aşık olsa neden sevgili yapsınlar rahat rahat hayatlarına birbirini sokmadan aşklarını yaşarlardı.

Sözü at
24 yıl sonra hayatlarına girip zindan etme huzur bozma
Çok doğru.. insanlar neden karsilarindaki insanin kendi hayatları olduğunu kabul etmez. Sizle tanışmadan önceki hayatını neden yok etmek istiyorsunuz? Birisini böyle herkesten her şeyden soyutlamaya çalışmak ne kadar bencilce. Ne çirkin bi durum. Kıskançlık değil diyor konu sahibi ama kıskançlık ve karşındaki insanın özel alanına müdahale. Evet evli de olsanız her insanın özel alanı vardır olmalıdır başka türlü dusunmek çok sagliksiz

bana gereksiz kıskançlık gibi geldi eğer sana karşı davranışlarında anormallik sezmiyorsan. Eniştelerim bana hep güzelim derler, geçenlerde erkek arkadaşımı kuzenlerimle tanıştırdığımda Efulim bizim canımız bi tanemiz, onun yeri hep ayrıdır vs dediler. artniyetli olduğunu sanmıyorum.

Ben olsam ben de huylanirdım fazla samimi geldi. Evet beraber büyümüş çok samimi olabilirler. Ama sonuçta artik yaş buyüdü biri kadın oldu diğeri koca bir erkek.
Benim de kuzenlerim yeğenlerm var beraber büyüdük. Ama büyüdük ve belli bir sınır olması lazım. Bu davranışlar fazla laubali geldi bana yok taş gibisin yok bilmem ne. Erkek arkadaşın sınir koyamıyorsa bitsin bu ilişki ya da o kıza üstu kapalı bir şekilde konuş anlasin rahqtsiz olduğunu

Ya niye ara bozuyorsun? ne olmuşş bebegım dediyse?
Abla kardes gıbıler kendınde söylemissin ayıp!

Bende kuzenlerımın hepsıyle cok samımıyım erkek olandan bıtanesı evlendi yıne makaraya gülmeye devam karısına da cocukken yaptıklarımızı anlatıyomus onunda hoşuna gıtmiş.
hayır yanı benı mı kıskancak?
Bende kuzenlerıme canım cıcım kuzum derım nolcak yedik mi? Hepsinden büyüğüm Benım esım de karısmaz goruyor can cıgerız beraber buyumus yazın aynı yataklarda kıkırdamısız ne olmuş yanı?????
en sevmedıgım tip!

Sen 24 sene bi arada büyü, samimiyetiniz olsun, kardeş gibi ol, sonra biri gelsin bunu sorgulayip ilişkinize çomak sokmaya çalışsın, ne güzel ya..
Kizi cok severim filan deme konu sahibi, muhtemelen ailedeki konumunu ve cok sevilmesini kiskanmissin, ki sözlün degil diger kardeslerin de kizi sevmesini vurgulamışsın..
Aileye bu düşünce yapısında bi gelin/damat girdiği zaman tüm iliskiler ve dengeler değişiyor, mesafeler oluşuyor, tat kaçıyor.. (tersi durumlar illa ki var, kardesimiz gibi olan gelin ve damatlarimiz var mesela ailemizde).. Hani eşin akrabaları gelini/damadi dişlasa, sorun cikarsalar anlarim bu tavri tepkiyi ama hem sorun yasamayip hem de zorla sorun uretmeye calisanlar cok tehlikeli..

Bazı ailelerde kuzenler kardeş gibi sizin ailede öyle değil demek ki o yüzden garip gelmiş :)

kuzenler kardeş gibi olmasa da abartılacak bir durum yok ki.

abla olan küçük olana bebeğim demiş ki bu ille aşk sözcüğü müdür kardeş olan da ablası üzülmesin diye daha gençsin gibi bir şeyler demiş

ama konuyu açanın demek ki bakış açısı farklı ve... (buraya kelime bulamadım)

Bosadim zaten o cirkin zihniyetlerinin devami geldi ve bana huzuru vermedi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…