Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Canım sorun sozlunde değil ki sende. Normal olan onlar. Anormal olan sensin. Benim eşim kuzenlerimle olan ilişkime laf edecek de ben de alttan alicam. Kan kustururum. Kişi kendinden bilir işi derler. Benim otuz yıldır abi abla bildiğim insanlar.demek ki sen kuzenlerine alıcı gözüyle bakıyorsun ki benden de bekliyorsun derim. Bilmem anlatabildim mi.

Sorun tamamen sozlumun tuhaf konuşmaları.. ben konusmasina bir sey diyemem ama duzgun konusmak zorunda tas gibi vs bunlar hos değil

Ağzına sağlık

Benim
uzaktan akrabalarim yani kuzenlerim var birkac senedir taniyorum ve yakiniz. Ama o bunu problem yapıyor. Akraba kuzen ayni sey. Dikkatli okursaniz anlarsiniz

senin iliskilerine karisiyorsa sen de onunkilere karisabilirsin bence.

ben de her zaman mesafeden yanayimdir. Degil kuzeni kardesine bile bebegim dese (hani bir kez dese takilmam tabi de genel tavri bu olsa diyelim) soguyabilirim. Ama bu kisilikteki kisileri tercih ederim. Birini sevip sonra degistirmeye calismak dogru degil.

Eger ki sozlunuzun insan iliskilerini uygun bulmuyorsaniz belki de sevginizi de sorgulamaniz gerekir.

Art niyetlisin.

abartma...

Benim aile yapimda sozlumun aile yapisiypa ayni. Ailem beni sizin dikte ettiginiz sekilde yetistirmedi. Bu konsuma tarzini problem yapan benim ve ailemde sizin verdiginiz tepkiyi verdi. Bana gore bu durumun yanlis oldugunu soyledim.

Merhaba.Bu yazdıklarınızı bir kaç hafta önce okusaydım “aaaa ne saçma olurmu öyle şey kuzen kardeştir”derdim.Yakın bir arkadaşım aldatıldı hemde eşinin öz amca kızıyla.Kızın hayata olan inancı bitti resmen.Toplanması epey zaman alıcak.

Buralarda okuyup çok uzak gelirdi.Ama varmış yani insanlar bu kadar çirkinleşebiliyormuş bunu anladım.O yüzden mesafe iyidir diyorum.Şuan böyle düşündüğüme ben bile inanamıyorum.

çok değişiksiniz

Ben asla problem yapmazdim ama konusma tarzi beni rahatsızediyor. Elbette konusacak ama seviyeli bir sekilde bu seviyesizlikten baska bir sey degil

Benim aile yapimda sozlumun aile yapisiypa ayni. Ailem beni sizin dikte ettiginiz sekilde yetistirmedi. Bu konsuma tarzini problem yapan benim ve ailemde sizin verdiginiz tepkiyi verdi. Bana gore bu durumun yanlis oldugunu soyledim.

Dikte etmek ?!?!?
what does it mean ?
Dikte eden sensin
Insanların nasıl davranacağına karışan ,2018 deyiz ya
Ac biraz ışık gelsin

Adamın karakterini hareketlerini tanımadan mı sözlendiniz? Zira ben biriyle sözlenmişsem o adamı ve çevresindekileri iyi tanımış olurdum ergen gibi davranan biri olmazdım. Bence siz sözlendiğiniz adamı tanımıyorsunuz sevginizde ne derece samimi siz düşünün.

Hemen sözü at insanlar kurtulsun senden.

Hayatında insanlar her zaman cinsiyetleriyle var olmamalı bazen insanlar cinsiyetsiz olmalı.

Neymiş bebeğim demiş.Kime demiş? Elinde büyüyen emek verdiği kuzenine demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…