- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.130
- 208
- Konu Sahibi Dolunayisra
-
Canım sorun sozlunde değil ki sende. Normal olan onlar. Anormal olan sensin. Benim eşim kuzenlerimle olan ilişkime laf edecek de ben de alttan alicam. Kan kustururum. Kişi kendinden bilir işi derler. Benim otuz yıldır abi abla bildiğim insanlar.demek ki sen kuzenlerine alıcı gözüyle bakıyorsun ki benden de bekliyorsun derim. Bilmem anlatabildim mi.Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Sag olunAt bence de, iki taraf icin de hayirli olur.
Sorun tamamen sozlumun tuhaf konuşmaları.. ben konusmasina bir sey diyemem ama duzgun konusmak zorunda tas gibi vs bunlar hos değilCanım sorun sozlunde değil ki sende. Normal olan onlar. Anormal olan sensin. Benim eşim kuzenlerimle olan ilişkime laf edecek de ben de alttan alicam. Kan kustururum. Kişi kendinden bilir işi derler. Benim otuz yıldır abi abla bildiğim insanlar.demek ki sen kuzenlerine alıcı gözüyle bakıyorsun ki benden de bekliyorsun derim. Bilmem anlatabildim mi.
Ağzına sağlıkCanım sorun sozlunde değil ki sende. Normal olan onlar. Anormal olan sensin. Benim eşim kuzenlerimle olan ilişkime laf edecek de ben de alttan alicam. Kan kustururum. Kişi kendinden bilir işi derler. Benim otuz yıldır abi abla bildiğim insanlar.demek ki sen kuzenlerine alıcı gözüyle bakıyorsun ki benden de bekliyorsun derim. Bilmem anlatabildim mi.
Ne niyetle söylediğine bağlı. Moral vermek istemiştir.Sorun tamamen sozlumun tuhaf konuşmaları.. ben konusmasina bir sey diyemem ama duzgun konusmak zorunda tas gibi vs bunlar hos değil
Benim
uzaktan akrabalarim yani kuzenlerim var birkac senedir taniyorum ve yakiniz. Ama o bunu problem yapıyor. Akraba kuzen ayni sey. Dikkatli okursaniz anlarsiniz
Art niyetlisin.Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Kimsenin huzurunu bozmaya niyetim yok. Sadece konuşma tarzi hos degilbiz de kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük.
anlattıklarında bir şey yok. sen abartıyorsun.
at sözü de seninle uğraşmasınlar, huzur bozacaksın belli.
abartma...Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Benim aile yapimda sozlumun aile yapisiypa ayni. Ailem beni sizin dikte ettiginiz sekilde yetistirmedi. Bu konsuma tarzini problem yapan benim ve ailemde sizin verdiginiz tepkiyi verdi. Bana gore bu durumun yanlis oldugunu soyledim.Ya sizin nasıl kafalarınız var ben anlamıyorum.
Kuzen demek kardeş demek .
Ben kuzenimle (erkek)
Lisede bile aynı yatakta uyuduğunu biliyorum .
Çocukluğumuz aynı evde geçti .
Beraber büyüdük
Okula beraber gittik.
Lâstik oynadık,ben düştüğümde beni o kaldırdı
Ilk aşık olduğumda
Ilk sigara içtiğimde
Ilk alkol aldığımda yanımda o vardı .
Şimdi amerikaya yerleşti koptuk gittik
Ama o Benim hala kardeşim .
Kan bağım
Canım ..
Siz nerelerde kimlerin elinde yetisiyorsunuz
Yazık valla ya !
Sonra neden bu ülkede yaşamayı sevmiyorsun
Bu zihniyetlerin nesini seveceksin
Merhaba.Bu yazdıklarınızı bir kaç hafta önce okusaydım “aaaa ne saçma olurmu öyle şey kuzen kardeştir”derdim.Yakın bir arkadaşım aldatıldı hemde eşinin öz amca kızıyla.Kızın hayata olan inancı bitti resmen.Toplanması epey zaman alıcak.Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Ben bakmiyorum ama cevremde kuzeni ile evlenen insanlar var. Anlatabildim miSen kuzenlerine potansiyel koca gözüyle mi bakıyorsun da bu derece rahatsız oluyorsun?
Kardeş çocukları onlar kardeş.
çok değişiksinizHanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Merhaba.Bu yazdıklarınızı bir kaç hafta önce okusaydım “aaaa ne saçma olurmu öyle şey kuzen kardeştir”derdim.Yakın bir arkadaşım aldatıldı hemde eşinin öz amca kızıyla.Kızın hayata olan inancı bitti resmen.Toplanması epey zaman alıcak.
Buralarda okuyup çok uzak gelirdi.Ama varmış yani insanlar bu kadar çirkinleşebiliyormuş bunu anladım.O yüzden mesafe iyidir diyorum.Şuan böyle düşündüğüme ben bile inanamıyorum.
Benim aile yapimda sozlumun aile yapisiypa ayni. Ailem beni sizin dikte ettiginiz sekilde yetistirmedi. Bu konsuma tarzini problem yapan benim ve ailemde sizin verdiginiz tepkiyi verdi. Bana gore bu durumun yanlis oldugunu soyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?