Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Bunun için söz atacaksanız durmayın. Annesi gibi olmuş. Onlar abla kardeş. Ayıp ediyorsunuz.

üşüyenprenses adlı üyeye yeni rakip geliyor bence

kk yeni bir kıskanç sözlü vakası ile karşı karşıya bunu kaldırabilir miyiz bilmiyorum

bence de sözü at

Benim
uzaktan akrabalarim yani kuzenlerim var birkac senedir taniyorum ve yakiniz. Ama o bunu problem yapıyor. Akraba kuzen ayni sey. Dikkatli okursaniz anlarsiniz
akraba kuzen bana göre aynı şey değil.
hiç bir akrabamla böyle samimi olmam.
bir kaç kuzenim dışında.

Tanıyorum 2 sene olmus fakat onceden bunu problem yapmıyordum gozume batmiyordu ama şimdi sinirlerim bozuluyor çünkü bu adamin böyle konuşmaması gerekiyor

Ben silsin demiyorum konusmalarina dikkat etmeli. Konusacak tabiki ama seviyeli

Bence abartilacak bisey yok ikisininde hayatinda birileri var.kendiniz diyosunzu onlari buyutmus butun sorun sizde bence ablasi gibi iste insan ablasina bebegim diyemez mi.bazi kadinlar hic cekilmiyor cidden.esegin aklina karpuz kabugunu dusurmeyin

Herkesi aile ilişkisi başkadır tabi , ama biz gerek halamın oğlu gerek teyzemin oğluyla birbirimizi çok severiz , aynı yataklarda büyüdük , aşkım da deriz birbirimize canım da . Abim neyse onlarda odur benim için. Ama bazı ailelerde böyle olmuyor tabii ki , sizin ailenizde böyle şeyler normal olmayabilir ama normal böyle şeyler. Kuzen kardeş demek yani. Neyin kıskançlığı bu anlamadım? Çok rahatsız edici tavrınız bence .

Duyan da flört ediyorlar, uygunsuz ilişkileri var zanneder. Abla&kardeş gibi büyümüşler, yeri gelince bakımını üstlenmiş insanla, samimi olmasından doğal ne olabilir? Feci haksızsınız. Hem karşı tarafa saygı göstermiyorsunuz hem de kendi saygınlığınızı yitiriyorsunuz. Yani ya aklınızı başınıza almalısınız ya da gerçekten sözü atmalısınız bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…