• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

Tas gibisin abla ne demek ay beni delirtti gercekten. Akli başına gelsin istiyorum ben sozlume ne yapayim
benim eşim en büyük eltimle böyle konuşur
hatta eltim yazlık kocam der eşim için çünkü eşim bekarken yaz tatillerine beraber giderlermiş kendi eşi işini bırakıp gelşemedği için ki o yenge, sizin bahsettiğiniz kuzen
fazla abartu bir kıskançlığınız yok mu sizce de

Son düzenleme:
Nefret edecek bir sey yok. Benimde kuzenlerim var ama bu kadar samimi degilim ve bana gore yanlis. Esinden nefret etmek yerine bosanmayi tercih etseydin. Nefretle evlilik yurumez. Rahatsiz oldugum bir şeyi dillendirdim. Bu kadar kin kusmanizi gerektirecek bir sey yoktu.
Sen kuzenlerinle o kadar samimi değilsen bu senin sorunun. Sizin ailenin eksikliği. Kıskanmayın.

Atın sözü. Sizden kurtulsunlar

Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.

Çok fesat insansın daha şimdiden kuzene bile takıyorsan kıskançlıkta zirve yapmışsın ama korktuğun elbet başına gelirse bir gün hiç şaşırma kuzenden bir zarar gelmez de dışarısı kadın kaynıyor off hem de nasıl valla

Konu sahibine yine çok yüklenilmiş. Evet abartıyor olabilir. Ama rahatsız da olabilir, insanız yani. Bence burda konu sahibinin takıldığı nokta artık ben varken biraz üsturuplu takılsınlar bana nispet yapar gibi konuşmasınlar da olabilir. Çünkü böyle yapan kardeşler var gelinlerine karşı. Benim de kardeş gibi olduğum erkek kuzenlerim vardı. Ama nişanlandıkları anda özellikle de eşlerinin yanında bu şekilde aşırı konuşmalar sarılmalar yapmam. Çünkü eşlerine karşı saygısızlık olabilir karşı taraf yanlış anlayabilir bence. Kimse benden böyle bir talepte bulunmadı ama kendimce doğrusu böyle gibi geliyor. Diğer taraftan kötü görümcelik yapmak istesem heralde eşinin yanında eski yakınlığımızı devam ettirip nispet yapardım aa bak biz kardeşiz sen de sadece bir gelinsin elsin gibisinden.

ne diye rahatsız oluyorsunuz peki?
ona da müsade etmeyin madem
ha bir de karar verin
başka mesajınızda kuzenlerime bir şey demiyor, uzaktan akrabalara karışıyor diyorsunuz. şimdi kuzenlerime diyorsunuz.
aynen ne güzel yakaladınız :)

konu sahibi duyan da sizi hep temas halinde kucak kucağa sanacak sözlünüzle kuzenini
güzelce uyarabilirdiniz koskoca adamsın böyle şeyler konuşman doğru değil gibi

bu arada önce uzak akraba dediniz adı üstünde uzak akraba
benim eşim de kuzenlerime bişey demez ama uzak akrabaya tepki gösterebilir

Kuzenlerin iletişimi normal bana göre zira kuzen kardeştir bizde.
Ayrıca sözlünüz sizin o,kuzen de evlilik arifesinde zaten birbirlerine birşey hissediyor olsalardı arada siz olmazdıniz.
Aşırı tepki veriyorsunuz.

Yazık kiz acik acik soyluyor cocuklarim gibi elimde buyuduler diye ama sen hala kiskanclik krizlerine giriyorsun. Kiskanclik degil deme apacik kiskanclik bu. Ya bu duygunu yen yada insanlarin hayatindan cik rahat etsinler yazik boyle kiskanc bir kadinla omur gecmez.

Ne var bunda kardeş gibi büyümüşler Yani bir abla kardeşine bebeğim diyemeyecek mi?Nasıl bir ruh hali sizinki anlayamadım?Yoldan geçene mi taş gibisin demiş sanki.

Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Ne enteresan ya . Kuzenlerim bana bebeğim , bebişim , aşkım ablam diye hitap ederler. Valla karıları bir kez dönüp bakmadı bile . Biz de aynı evlerde büyüdük , birlikte yattık uyuduk .Bir de bizde dıdının dıdısı ile bile akraba evliliği yoktur .(yani kimse böyle bir şeyi aklından geçiremez )
Bence gereksiz kıskançlık ...

Konu sahibine yine çok yüklenilmiş. Evet abartıyor olabilir. Ama rahatsız da olabilir, insanız yani. Bence burda konu sahibinin takıldığı nokta artık ben varken biraz üsturuplu takılsınlar bana nispet yapar gibi konuşmasınlar da olabilir. Çünkü böyle yapan kardeşler var gelinlerine karşı. Benim de kardeş gibi olduğum erkek kuzenlerim vardı. Ama nişanlandıkları anda özellikle de eşlerinin yanında bu şekilde aşırı konuşmalar sarılmalar yapmam. Çünkü eşlerine karşı saygısızlık olabilir karşı taraf yanlış anlayabilir bence. Kimse benden böyle bir talepte bulunmadı ama kendimce doğrusu böyle gibi geliyor. Diğer taraftan kötü görümcelik yapmak istesem heralde eşinin yanında eski yakınlığımızı devam ettirip nispet yapardım aa bak biz kardeşiz sen de sadece bir gelinsin elsin gibisinden.

12 sayfa boyunca yapilan tek mantikli, akli basinda yorum olmus tebrik ederim.

Bir insanin üstüne bu kadar gidilmez ki, ayip gercekten

Kiskanclik degil rahatsiz oluyorum
Sizden önce de o kuzeni ablası vardı. Bu nasıl bir zihniyet. Delirdim ,deli oldum , çıldırdım vs vs. Bu ne allah aşkına. Sözlendiniz tapusunu almadınız. Bırakın insanlar iletişim kursunlar sevsinler sevilsinler değer verip değer görsünler.

Arasında 4 yaş olan insanlar nasıl küçükken birbirini yıkayabilir ya? Saçma salak yetiştirme biçimleri, yetişkinlikte de koyulamayan mesafeleri doğuruyor. Böyle yetişmiş, ona absürt gelmiyor. Art niyetli de yapmıyor bunu. Çok çemkirmeden rahatsızlığınızı dile getirseniz yeter.

biz de kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük.
anlattıklarında bir şey yok. sen abartıyorsun.
at sözü de seninle uğraşmasınlar, huzur bozacaksın belli.

Söylenilene katılmakla birlikte, profil fotosuna bakıp Firdevs Hanım iç sesiyle tekrar okuyunca daha da isabetli bir tespit olduğuna kanaat getiriyor insan.
Ay ne güldüm durup dururken. :))) Sen sözlüsün aptallık etme!

Kıskançlıkta yeni level
Bir kadın esinize, nisanliniza bebegim dediginde duygu seline kapilmayacaksaniz aynen devam.
Sonuçta nikah düşen bir kadın karsidaki. Kiskanmakta hakli. Ülkemizde yuzbinlerce kişi kuzeni ile evleniyor.
Burada defalarca annesi esimi mic mic öpüyor diye konu açan kiskancliklarini gösteren de buradakiler.

Son düzenleme:
Bence de abartıyorsun bir şey yok bunda.

Ama şöyle bir şey var, o kız hep hayatınızda olacak. Aralarını bozmaya kalkacaksan ilerleyen zamanlarda ya da ilişkilerine sinir olacaksan bence şimdiden ayrıl. Çocukluktan birlikte büyüyen insanların mesafesine sen karışamazsın. Sana tamam dese bile eşin aynı şekilde aynı yakınlıkta devam edecektir. Normal olan da bu zaten.

İyi de konu sahibinin yanında dönmemiş ki muhabbet, sözlüsü gayet samimi eğlenmiş onla da paylaşmış. Ben ortada nispet yapar gibi bir durum göremiyorum.

Back