Sözlüm ve kuzeni..sozu atmayi düşünüyorum

ay nasıl bir kafa yapınız var sizin yahu? sadece sözlünüze olsa tamam bir nevi diyeceğim de hepsine öyleymiş
zihniniz bu kadar çirkin mi ya, ne düşünerek rahatsız oluyorsunuz?

Beni cok rahatsiz ediyor bu derece yakinliklari. Sozlum bi de deli dolu asiri derece de dikkat çekiyor. Ben kuzenine bir sey diyemem. Problemi sozlumde goruyorum

Ya sizin nasıl kafalarınız var ben anlamıyorum.
Kuzen demek kardeş demek .
Ben kuzenimle (erkek)
Lisede bile aynı yatakta uyuduğunu biliyorum .
Çocukluğumuz aynı evde geçti .
Beraber büyüdük
Okula beraber gittik.
Lâstik oynadık,ben düştüğümde beni o kaldırdı
Ilk aşık olduğumda
Ilk sigara içtiğimde
Ilk alkol aldığımda yanımda o vardı .
Şimdi amerikaya yerleşti koptuk gittik
Ama o Benim hala kardeşim .
Kan bağım
Canım ..
Siz nerelerde kimlerin elinde yetisiyorsunuz
Yazık valla ya !
Sonra neden bu ülkede yaşamayı sevmiyorsun
Bu zihniyetlerin nesini seveceksin

Beni cok rahatsiz ediyor bu derece yakinliklari. Sozlum bi de deli dolu asiri derece de dikkat çekiyor. Ben kuzenine bir sey diyemem. Problemi sozlumde goruyorum
Peki sözü atma nedenin için ne diyeceksin. Kuzeninle yakınlığın beni rahatsız ediyor mu?
Ben hiç böyle şeylere takılmam ya bana tuhaf geldi açıkçası. Milletin ne derdi var sizin takıldığınız konular ne?
Kayınvalidenizle sorun olur eşiniz olacak insanla uyuşmassınız neyse ama bu çok saçma bir neden.

ay nasıl bir kafa yapınız var sizin yahu? sadece sözlünüze olsa tamam bir nevi diyeceğim de hepsine öyleymiş
zihniniz bu kadar çirkin mi ya, ne düşünerek rahatsız oluyorsunuz?
Zihnimle bu durumun bi alakasi yok. Cunlu benim erkek kuzenlerimle konusmama da problem yapiyor. Kiskanmiyorum rahatsiz oluyorum sozlumun hareketlerinden

Kizdan nefret edecek bisey yok ama bence.
Hani evet tas kelimesi uygunsuz olmus.
Ama abla kardes iliskilerine comak sokmanizda dogru olmaz.
Ben sozlume " o kiza neden oyle dedin?? Niyetin ne?" Diye atilmak yerine " argo bi kelime o kelime, uygunsuz bi kelime ve bi erkege yakistirabilecegim bi kelime degil" derdim. Bu iki cumle arasindaki fark ne biliyomsun?
1. Cumlede kiz ve sozlunun kendilerinden rahatsiz oldum demek. Varligndan rahatsizim demek.
2. Cumlede bebegim ve tas gibi kelimelernden rahatsiz oldum demek. Kisiliklerine hakaret degil, yanlis bi davranisi vurgulama. Ayni sunun gibi " x cirkin/ x guzel ama giydigi elbiseler cirkin". Sahsina saldirmiyosun. Bilmiyorum anlatabildim mi.

Soyleme sekli onemli yani.

Ben oldugum icin eskisi gibi zaten yakin olmalarini beklemiyorum ama bu derecede samimiyet dogru degil bence

Neden?
Bu adam ağaç kovugundan çıkmadı, sizle tanıştı diye herkesi silsinmi
Yolda görüp selam mı versin?
Nedir size göre doğrusu ?
Bakın şimdiden huzursuzsunuz
Aslında sizin özgüven sorununuz var, onu aşarsanız kimseyi umursamazsınız

Sadece ben değil herkes sizde sorun olduğunu söylemiş
Bence aynada bi kendinize bakın öyle yazmaya devam edin
Bu begenmediğiniz insanla düğün yapacaksınız, bayram geçireceksiniz, daha çok yolunuz var işiniz uzun

Çok gereksiz takılmışsınız hiçbir şey olmaz desin ztn abla kardeş gibiler samimiler konuşmalarında hiçbir sorun göremedim özellikle sizin ilişkinizle ilgili hiçbir sorun oluşturmaz bu

Zihnimle bu durumun bi alakasi yok. Cunlu benim erkek kuzenlerimle konusmama da problem yapiyor. Kiskanmiyorum rahatsiz oluyorum sozlumun hareketlerinden
ne diye rahatsız oluyorsunuz peki?
ona da müsade etmeyin madem
ha bir de karar verin
başka mesajınızda kuzenlerime bir şey demiyor, uzaktan akrabalara karışıyor diyorsunuz. şimdi kuzenlerime diyorsunuz.

Benim
ne diye rahatsız oluyorsunuz peki?
ona da müsade etmeyin madem
ha bir de karar verin
başka mesajınızda kuzenlerime bir şey demiyor, uzaktan akrabalara karışıyor diyorsunuz. şimdi kuzenlerime diyorsunuz.
uzaktan akrabalarim yani kuzenlerim var birkac senedir taniyorum ve yakiniz. Ama o bunu problem yapıyor. Akraba kuzen ayni sey. Dikkatli okursaniz anlarsiniz

Tes
Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…