- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.327
- 498
- Konu Sahibi Dolunayisra
İkisi birbirine aşık olsa neden sevgili yapsınlar rahat rahat hayatlarına birbirini sokmadan aşklarını yaşarlardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru.. insanlar neden karsilarindaki insanin kendi hayatları olduğunu kabul etmez. Sizle tanışmadan önceki hayatını neden yok etmek istiyorsunuz? Birisini böyle herkesten her şeyden soyutlamaya çalışmak ne kadar bencilce. Ne çirkin bi durum. Kıskançlık değil diyor konu sahibi ama kıskançlık ve karşındaki insanın özel alanına müdahale. Evet evli de olsanız her insanın özel alanı vardır olmalıdır başka türlü dusunmek çok sagliksizSözü at
24 yıl sonra hayatlarına girip zindan etme huzur bozma
Ben bakmiyorum ama cevremde kuzeni ile evlenen insanlar var. Anlatabildim mi
Sen 24 sene bi arada büyü, samimiyetiniz olsun, kardeş gibi ol, sonra biri gelsin bunu sorgulayip ilişkinize çomak sokmaya çalışsın, ne güzel ya..Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Bazı ailelerde kuzenler kardeş gibi sizin ailede öyle değil demek ki o yüzden garip gelmiş :)
Bosadim zaten o cirkin zihniyetlerinin devami geldi ve bana huzuru vermedi cunku.Nefret edecek bir sey yok. Benimde kuzenlerim var ama bu kadar samimi degilim ve bana gore yanlis. Esinden nefret etmek yerine bosanmayi tercih etseydin. Nefretle evlilik yurumez. Rahatsiz oldugum bir şeyi dillendirdim. Bu kadar kin kusmanizi gerektirecek bir sey yoktu.