- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
- Konu Sahibi Dolunayisra
Sözü atında çocuk kurtulsun sizdenGercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözü atında çocuk kurtulsun sizdenGercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
O zaman size bir yanlış yapmayacağını da bilirsiniz. Bu tür kuruntular hayatınızı zehretmekten başka işe yaramaz. İnanın yapacak insan bir yolunu bulur kuzen yada başkası farketmez. Sizin sözlünüze ne kadar güvendiğinizle alakalı. Uyarmışsınız tamam demiş bundan sonra hata yaparsa o zaman ciddi manada sorgulayın ama blöf yapmayın net olun arkasında durun düşüncelerinizin.Tanıyorum 2 sene olmus fakat onceden bunu problem yapmıyordum gozume batmiyordu ama şimdi sinirlerim bozuluyor çünkü bu adamin böyle konuşmaması gerekiyor
Kardeşine bebeğim derse mi soğursunuz.senin iliskilerine karisiyorsa sen de onunkilere karisabilirsin bence.
ben de her zaman mesafeden yanayimdir. Degil kuzeni kardesine bile bebegim dese (hani bir kez dese takilmam tabi de genel tavri bu olsa diyelim) soguyabilirim. Ama bu kisilikteki kisileri tercih ederim. Birini sevip sonra degistirmeye calismak dogru degil.
Eger ki sozlunuzun insan iliskilerini uygun bulmuyorsaniz belki de sevginizi de sorgulamaniz gerekir.
Bir kadın esinize, nisanliniza bebegim dediginde duygu seline kapilmayacaksaniz aynen devam.
Sonuçta nikah düşen bir kadın karsidaki. Kiskanmakta hakli. Ülkemizde yuzbinlerce kişi kuzeni ile evleniyor.
Burada defalarca annesi esimi mic mic öpüyor diye konu açan kiskancliklarini gösteren de buradakiler.
Ben de erkek-kız kuzenlerimle aynı şekilde büyüdüm. Aynı yatakta yattık ergenlik dönemlerimizde -ki muhafazakâr ailelerde büyümüş olmamıza rağmen. Birimiz diğerine asla farklı şekilde bakmadı. Hala öyleyiz. Hayatta bir kuzenime aşık olabileceğim aklımın ucunun, kıyısından bile geçmezdi. Daha sonra hayatımda hiç görmediğim adını duysam da aklımda yer etmeyen teyzemin oğluna aşık oldum. Ancak, o şekilde büyüseydim asla olmazdı. Gelgelelim ben diğer kuzenlerimle hala aynı samimiyetteyim, eşim de rahatsız olmaz ama bir kuzenimle son 3 senedir koptuk. Neden? Çünkü eşi aramızdaki samimiyetten hoşlanmıyor. Açıkça söylemedi ama hissediyorsun ve çok rahatsız edici bir durum. Kuzenim de teyzeme aylar önce, "Ya Bordo çok değişti, biraz kendini yükseklerde mi görüyor ne, soğuk davranıyor," demiş. Garibim bilmiyor ki şakalaşıyoruz, eşinin suratı betona dönüyor. Üzücü. Oysa flört dönemlerinde ben deli gibi mutlu olmuş, tanışmak için sabırsızlanmıştım.Ya sizin nasıl kafalarınız var ben anlamıyorum.
Kuzen demek kardeş demek .
Ben kuzenimle (erkek)
Lisede bile aynı yatakta uyuduğunu biliyorum .
Çocukluğumuz aynı evde geçti .
Beraber büyüdük
Okula beraber gittik.
Lâstik oynadık,ben düştüğümde beni o kaldırdı
Ilk aşık olduğumda
Ilk sigara içtiğimde
Ilk alkol aldığımda yanımda o vardı .
Şimdi amerikaya yerleşti koptuk gittik
Ama o Benim hala kardeşim .
Kan bağım
Canım ..
Siz nerelerde kimlerin elinde yetisiyorsunuz
Yazık valla ya !
Sonra neden bu ülkede yaşamayı sevmiyorsun
Bu zihniyetlerin nesini seveceksin
Canım kaç yaşındasın?Hanımlar merhaba.. sözlüm ve teyzenin kizi arasindaki muhabbet beni delirtiyor. Sözlüm 24 yaşında kuzeni yani ablasi 28 yasinda. Sozlum abla diyor. Kuzeninin 2 senedir görüştüğü biri var ama ailesi cocugu istemiyorlar izin vermiyorlar evlenmelerine. Bizde sozlumle 2 senedir birlikteyiz 3 aydir da sozluyuz. Sozumuzede geldi cok yardimci oldu hazirlanmamiza.."kucuk abim benim sen ne ara büyüdün dedi sozlume benden once evleniyor" dedi.Sozlum ablasini cok seviyor. Gecenlerde denk geldim bebeğim dedi ve ben delirdim. Sen nasil böyle konusursun diye kavga ettik. Bu kuzeni ile birlikte buyumusler okula birlikte gidip gelirlermis. kv calistigi için sozlumu ve kardeşlerini bu kiz buyutmus gibi. Yeri gelmis kucukken banyo yaptirmis o kadar yakinlarmis. Kayinlarimda o kizi ayri severler. Dun telefon da konusuyorduk naptin filan dedim ablamla konustum dedi hii nasilmis filan dedim iyi oyle cok konusamadik 5 10 dk konustum ceyiz filan yapiyormus morali bozuktu ailesi istemiyor ya sevgilisini ona cani sıkkındi ben de neselensin diye "abla sen niye canini sıkıyorsn senin yasindakilerin 2 3 çocuğu var kocadilar sen daha tas gibisin " demis o da manyak demis gulmusler. Sozlum bana bunu anlatti ve ben delirdim. Sakın duymycam bir daha bu ne demek diye çıkistım. O da tamam daha demem duymazsın filsn dedi. Geçenlerde de bebegim dedi ay ben delirdim. O kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum. O ablasi beni seviyor muhabbetimz var. Kizi ben sevmiyorum. Bunlar yuzunden Ama sorun benim sozlumde. Benim kimle nasil konusacagima karisma ben yanlis bir sey yapmiyorum diyor. Rahatsiz oluyorum konusma dedim.tamam demem daha duymazsın diyor. Gercekten o kadar sıkıldım ki aralarindaki bu yakinliktan sözü atmayi dahi düşünüyorum.
Kardeşine bebeğim derse mi soğursunuz.
Sahi neyle besleniyorsunuz. Yoksa şu anasının diz kapağından şehvetlenen it sürüsüyle aynı tarzda mı besleniyorsunuz. Çok merak ettim deee