Bundan beş sene önce olsa ne kadar yanlış düşünüyorsun derdim .
Ben bu kardeş gibiler lafına ifrit oluyorum,ya kardeştir ya da değildir gibi nedir Allah aşkına.
İlk evlendigim zamanlarda eşimin dayısının kızı vardi daha doğrusu iki kız kardeş ama biri ile iletişim hep farklıydı,tek çocuk olan eşim hep o benim kardeşim derdi, evlenirken ceyiz alışverişinde kuaför e herşeye burnunu sokmusluğu vardı, düğünden sonra ne zaman dayısına gitsek biz 6-8 kişi terasta otururduk eşim ve o yeğeni başbaşa odada yada mutfakta takılırdı, Gece 23.30 ne yapıyorsun diye mesaj atardı, benim doğmamış çocuğun ismini bile koymuşluğu vardır ki isim konusunda bana söylemediler doğunca öğrenirsin koyduğum ismdi diyerek ve erken dogsun şöyle olsun vs doğmayan bebeğime beddua etmişliği, birde ev aldık kv tapusunu kendi üstüne yaptirdi, bir akşam kız ve ablasi oturuyoruz, bu ev benim olacak tapusu halamın değilmi istersem bana verir dedi....
Böyle böyle birçok örnek vardır hala daha sen kıskanıyorsun sen abartiyorsun diye eşim kv bana yüklenir , o çocukmuş amaa universite öğrencisiydi
Nedense masum akraba iliskisi diyemeyecwgim