- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
oturdumuz evi kastetim simdi derler sen kiradamı oturuyosun diyeHala evliyim derken ? Malları üzerinize geçirmeyi mi bekliyorsunuz boşanmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oturdumuz evi kastetim simdi derler sen kiradamı oturuyosun diyeHala evliyim derken ? Malları üzerinize geçirmeyi mi bekliyorsunuz boşanmak için
Olabilir aksi durumda boşanırsa o eve dokunamazHala evliyim derken ? Malları üzerinize geçirmeyi mi bekliyorsunuz boşanmak için
cok sükür babamın malları bana yeter herseyi yazmadım heralde daha acık hesap yazıcak halımız yokOlabilir aksi durumda boşanırsa o eve dokunamaz
Bacım Allahtan babanın malları var sırtın yere gelmez yoksa bu adamla bir ömür geçirirdincok sükür babamın malları bana yeter herseyi yazmadım heralde daha acık hesap yazıcak halımız yok
Sen kirada mı oturuyorsunoturdumuz evi kastetim simdi derler sen kiradamı oturuyosun diye
bu adamla ömür gecircemi kim söyledi yaaaBacım Allahtan babanın malları var sırtın yere gelmez yoksa bu adamla bir ömür geçirirdin
tabıkı hayırrrrrr nasıl okuyosunSen kirada mı oturuyorsun
yooo iste ilerden bahsettim hatta sırf biz degil b balkon göcmenlerin hepsinin daireleri kendi apartmanlarıdır zaten bizde tek daire esktra parayla alınır anne tarafımında apartmanı var baba tarafımındaSen kirada mı oturuyorsun
Kendiniz kari koca, altindan kalkacak geliriniz yoksa evlenmeyin.Herkes düğün şartmı demiş ama düğün sürecinden bahsediliyor zaten. Eşyası evi takısı bunlar mecburi ve şu dönemlerde herşey tavan yaptı. Sadece düğün salonu gelinlikle bitmiyor işte.
yooo iste ilerden bahsettim hatta sırf biz degil b balkon göcmenlerin hepsinin daireleri kendi apartmanlarıdır zaten bizde tek daire esktra parayla alınır anne tarafımında apartmanı var baba tarafımında
trakta selanik göcmenlerini cevrede görmüssünüzdür balayına kadar aileler veriri parasını esimin ailesi bi daire parasını 2010 da evin icine harcamıstı evin bi tek duvarları kalmıstı herseyide 0 yaparlar yani kendi tarafımdada böyle olmustur kız kacsın kacmasın evi 0 dösenir herkez borcsuz evlendirilir
simdi bisey daha yazsam millet hulooooo yapıcak
ama yazıcam ilk sene faturaları bile aileler öder kız gelin calıssın calısmasın oglu memur muhendis ne olursa olsun yani maddi gücü yok diye degil her sekilde gelenek gibi bisey bu
ben de oradan göçmen hatta dibine kadar göçmen bir ailenin kızıyım. bizim tüm akrabalar çocuklarını okuttu. doktor, avukat, mühendis etti.
sonra hadi bakalım mesleğinizi elinize aldınız, biz kendimiz geçiniriz, siz de kendiniz evlerinizde geçinin dedi.
ya bizde zaten okutmuyorlar demedik kardesim ögretmen ailedeki herkez memur muhendis vs yani bunun meslek le alakası yok ana baba görevi diyelim neden durumun varsa cocuguna evde vercen evinide düzücen he 40 ında vardır kimi babalar yan gelir yatar ben bilmem ama 65 e kadar calısıyo millet cocukları icinben de oradan göçmen hatta dibine kadar göçmen bir ailenin kızıyım. bizim tüm akrabalar çocuklarını okuttu. doktor, avukat, mühendis etti.
sonra hadi bakalım mesleğinizi elinize aldınız, biz kendimiz geçiniriz, siz de kendiniz evlerinizde geçinin dedi.
çok şükür hiçbiri de saçma sapan geleneklerle hareket etmedi.
bence bilip bilmediğiniz adetler için atıp tutmayın, valla anneannemi oturturum bilgisayar başına :)
işte bu ya ben trakyalı olupta apartmanı olmayan görmedim daha ki bizimkiler 1890 da gelmiş ilk mübadele yaniBen katılıyorum, Balkan göçmenleri aşırı çalışkan insanlar. Benim tanıdıklarım Türkiyeye 5 kuruşsuz gelmişler, sıfırdan hayat kurmuşlar her şeyi kendileri yapmışlar şimdi bolluk bereket. Türk asıllı olan da olmayan da çalışkan ayrıca, çok çalışmak Balkanların genetiğinde var bence :)
Ben kiradayımyooo iste ilerden bahsettim hatta sırf biz degil b balkon göcmenlerin hepsinin daireleri kendi apartmanlarıdır zaten bizde tek daire esktra parayla alınır anne tarafımında apartmanı var baba tarafımında
trakta selanik göcmenlerini cevrede görmüssünüzdür balayına kadar aileler veriri parasını esimin ailesi bi daire parasını 2010 da evin icine harcamıstı evin bi tek duvarları kalmıstı herseyide 0 yaparlar yani kendi tarafımdada böyle olmustur kız kacsın kacmasın evi 0 dösenir herkez borcsuz evlendirilir
simdi bisey daha yazsam millet hulooooo yapıcak
ama yazıcam ilk sene faturaları bile aileler öder kız gelin calıssın calısmasın oglu memur muhendis ne olursa olsun yani maddi gücü yok diye degil her sekilde gelenek gibi bisey bu
Alıntı Cevapla
Şikayet Et Düzenle
bak burayı okumamıssın kiraya gidemezdim bide bu devirde
ya bizde zaten okutmuyorlar demedik kardesim ögretmen ailedeki herkez memur muhendis vs yani bunun meslek le alakası yok ana baba görevi diyelim neden durumun varsa cocuguna evde vercen evinide düzücen he 40 ında vardır kimi babalar yan gelir yatar ben bilmem ama 65 e kadar calısıyo millet cocukları icin
olabilir kınamam ben allah yardım etsin all cok zor yani bu zamanda 10 bin de alsan kiracılık zor iş her halukarda insallah alırsınBen kiradayım
Ben katılıyorum, Balkan göçmenleri aşırı çalışkan insanlar. Benim tanıdıklarım Türkiyeye 5 kuruşsuz gelmişler, sıfırdan hayat kurmuşlar her şeyi kendileri yapmışlar şimdi bolluk bereket. Türk asıllı olan da olmayan da çalışkan ayrıca, çok çalışmak Balkanların genetiğinde var bence :)
Valla rahmetli ananem Ataturk'le ayni sokaktaymis evi, daha Selanikli'nin nasi dibi olsun kadin, bize hic boyle seyler anlatilmadi valla, ananemin babasi eczaci, erkek kardesleri doktor falan boyle bi aile, öncelikleri okumak olmus, hic duymadigim adetleri duydum bu aksam.ben de oradan göçmen hatta dibine kadar göçmen bir ailenin kızıyım. bizim tüm akrabalar çocuklarını okuttu. doktor, avukat, mühendis etti.
çok şükür hiçbiri de saçma sapan geleneklerle hareket etmedi.
bence bilip bilmediğiniz adetler için atıp tutmayın, valla anneannemi oturturum bilgisayar başına :)
Ne diyon aglatican beniBen kiradayım