Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Ayy kızlar sevgilimde söyleyip duruyo bugünlerde evlenelim evlenelim diye.
Bizimde yakın gibi gözüküyo
Ama askerliği var.Askere gitmeden evlenelim diyoo:sinifsinif:

haklisin aslinda canim... bende pek takmamaya calisiyorum o yüzden.. biraz zor ama ne bilim:S insan istiyor iste..

bizimkiler askerden gelmeden söz bile olmaz diyolar delirtiyolar beni=(

canim ben cok sükür askerlik gibi bir sorunumuz yok,, is de buldu cok sükür.. iste bekliyoruz bakalim nezaman adim aticaz :) .. bence sende acele etme.. allah göstermesin korusun askerde bisey olursa yikilirsin diye korkuyor ailen... o yüzden bence karsi cikiyorlar.. aceleye getirmek istemiyorlar

inşalllahh
hemen gelip yazarım burda

benimde eylülden beri çeşitli sebeplerle iki kere ertelenen sözüm yarın akşam inş
bütün gün temizlik yapmaktan canm çıktı galiba yarında yorgunluktan ayakta duramıycam ayy bi hayırlısyla sorunsuz atlatsak

kıslaarrr bende senelerce beklicekler arasında gii duruyoum 1,5 senelik ilişkimiz istiyoruz bişiler olsun ama abisi borç yapmıs benimki askerdeken dükkanda ikisi adınaydı simdi borc ödüyolar daha ne kadar beklerim bilmiyorum kendi aramızda yüzüğümüzü taktık sahipliyiz diye babam hariç sülalenecek biliyo herkes belki babamda biliyoda caktırmıyo bilmiyorum artıkkk zaten babamda taıyo ailecek tanısıyoruz ama aramızda mesafe var işte o anarada ben bursada bakalım ne olacak sonumuzzz

üzülme tatlim yaa insallah hayirlisiyla gelirler istemeye senide..amin. benide hayirlisiysa gelecekler istemeye bu ay veya ocakta artik bakalim tarih konusalacak kararlastirlacak haftaya kismetse insallah :)

üzülme tatlim yaa insallah hayirlisiyla gelirler istemeye senide..amin. benide hayirlisiysa gelecekler istemeye bu ay veya ocakta artik bakalim tarih konusalacak kararlastirlacak haftaya kismetse insallah :)

hayırlı olsun canımmmm darısı basımaaaa insallahhhhhhhhhhhhh kaç senedir bekliyosunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…