• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

canım konuşabildin mi sen sevgilinle

canim ben hep konustum 1 senedir basinin etini yiyorum.. dün ablasi amelyat oldu apantisden annesini aradim sesi hic iyi gelmiyordu üzülmüs haliyle...simdi konuyu acsam bencilik olur.. , zaten konuyu bi süre hic acmiyacagima karar verdim sanki hic umursamiyormusum gibi davranacam..nezaman konussam cok yakinda olacak diyor beklemekden canima tak eti artik.., her gece dua ediyorum allahim artik olsun dualarimi duy diye.. ama hala bekliyorum yine bekliyorum:) o yüzden artik bosvermeye karar verdim.. hevesimde kalmadi zaten acikcasi..

canim ben hep konustum 1 senedir basinin etini yiyorum.. dün ablasi amelyat oldu apantisden annesini aradim sesi hic iyi gelmiyordu üzülmüs haliyle...simdi konuyu acsam bencilik olur.. , zaten konuyu bi süre hic acmiyacagima karar verdim sanki hic umursamiyormusum gibi davranacam..nezaman konussam cok yakinda olacak diyor beklemekden canima tak eti artik.., her gece dua ediyorum allahim artik olsun dualarimi duy diye.. ama hala bekliyorum yine bekliyorum:) o yüzden artik bosvermeye karar verdim.. hevesimde kalmadi zaten acikcasi..

canım ya boşverince iş daha da uzamasın. ama şimdi sağlık meseleleri varmış,şimdi tabii ki de o konuyu açman doğru olmaz.
biz de şimdilik 2013 te yaparız diye konuşuyoruz ama gün gelince benimkini de görücez bakalım :umursamaz:
anlamıyorum bu erkekleri yaa, evlilik için bazı durumları beklersin anlarım tamam, ama söz için neyi bekliyor ki :sm_confused:

kızlar ya bizim daha belli değil
bana gelipte şu zamanda sözleniriz falan demedi henüz tarih falan belli değil of napcaz bilmiom

canım aynı benim gibisin sende olacak diyor ama hani nerde bende karar veriyorum daha ağzımı açmıcam diyorum konuşmayınca da olmuyor onu da konuşturmuom yalandan sus boş hayal kurma diyorum üzülüyor hevesini kırmaktan korkuyorum bakalım buaralar yine ağzımı açmama triplerindeyim hergün dua ediyorum bende ahhhh

canim inanirmisin gönlümden gecenleri yazmissin, yemin ederim sana aynisi bende, vidi vidi vidi yiyorum benimkinin beynini 1 senedir , hep ertelendi bizde hala yol alamadik hala bekliyorum , elbisem falan hazir sacimi basimi nasil yaptiracagim hepsini uzun uzun düsündüm ama hala daha evlilik teklifi almadim, hala daha istemeye geleceklerde söz olacak :) bende artik moralimi her kücük biseye bozuyorum sifira düsüyor moralim..., hevesimde gittikce azaliyor , kendi kendime diyorum nasil olacaksa olsun artik diye.. ama napalim .. dedigin gibi hayirlisi herkese allah gönlüne göre versin.. :)

canım daha hiçbişey belli değilken elbiseyi niye aldınakannehir

canım aynı benim gibisin sende olacak diyor ama hani nerde bende karar veriyorum daha ağzımı açmıcam diyorum konuşmayınca da olmuyor onu da konuşturmuom yalandan sus boş hayal kurma diyorum üzülüyor hevesini kırmaktan korkuyorum bakalım buaralar yine ağzımı açmama triplerindeyim hergün dua ediyorum bende ahhhh

canim bende senin gibi yine triplere girdim.... agzimi actim ve fena kapistik.. anlamiyorum artik anlam veremiyorum evlenmek istemiyormusun diyorum, istiyorum diyor eh neyi bekliyoruz ozaman sözlenmek icin , yeti canima tak eti...., elbiseyi falan aldim aman ne bileyim kafami kaldi.. baska yerde giyerim bende üff

cansubeatiy gel bacım..noldu sende bir adım varmı
bende yok daha iş bile bulamadı

canim bendede yok malesef.... 2 gün önce fena kapistik.. sonra konu baska yere sapti simdi bir sorunu haletik .., dedim simdi bir sorunu haletik ozaman diyeri kaldi dedim..., yarin calisacak onuda yarin haledelim olurmu dedi bende olur dedim yatmaya yollladim :S offfffff offffffffff insallah yarin sevinecegim dordürüz bisey der..., ya anlamiyorum canim evlenmek icin beklicez tamamda , sözlenmek icin neyi bekliyoruz.. hadi diyim maddi durumlari yok ya bukadardami olmaz , alyans cikolata cicek , ne varki bunda... insanin biyerde üc bes kurusu olmasi gerek ..., hayret ya deli oluyorum ümitsizlige kapildim artik yellowbomb:((

bızde baba engelıne takıldık kızlar pöfffffff

gercekmi :( of offfffff nedir bu erkeklerden cektimiz,,, yemin ederim ben erkek cocugu olacaktim ve bir kiz sevecektim evlenmek isticektim , dordürüz annemin babamin karsisina gecip anatirdim, gidilecek istenicek derdim okadar. , tarih secin bana bildirin, hayret ya bizimkiler bunu yapamiyormu anlamiyorum yaaaaaaaaaaa

canim bendede yok malesef.... 2 gün önce fena kapistik.. sonra konu baska yere sapti simdi bir sorunu haletik .., dedim simdi bir sorunu haletik ozaman diyeri kaldi dedim..., yarin calisacak onuda yarin haledelim olurmu dedi bende olur dedim yatmaya yollladim :S offfffff offffffffff insallah yarin sevinecegim dordürüz bisey der..., ya anlamiyorum canim evlenmek icin beklicez tamamda , sözlenmek icin neyi bekliyoruz.. hadi diyim maddi durumlari yok ya bukadardami olmaz , alyans cikolata cicek , ne varki bunda... insanin biyerde üc bes kurusu olmasi gerek ..., hayret ya deli oluyorum ümitsizlige kapildim artik yellowbomb:((

canım benim yarın inşallah bu konuyu da halledersiniz :Saruboceq:
kızlar umudunuzu yitirmeyin,bir gün inşallah söz fotoğraflarınızı da görürüz opuyorumnanaktan

canım benim yarın inşallah bu konuyu da halledersiniz :Saruboceq:
kızlar umudunuzu yitirmeyin,bir gün inşallah söz fotoğraflarınızı da görürüz opuyorumnanaktan

insallah canim yaa insallah... , babasiyla annesiyle konusmustu bundan bir kac ay önce.. abisi evlenecek diye demislerki tamam abini evlendirelim sonra istemeye gidicez.. ama tik yok offfff of canim cok sIkkin :( , insallah olur artik allahim duy sesimi .. :Saruboceq:

gercekmi :( of offfffff nedir bu erkeklerden cektimiz,,, yemin ederim ben erkek cocugu olacaktim ve bir kiz sevecektim evlenmek isticektim , dordürüz annemin babamin karsisina gecip anatirdim, gidilecek istenicek derdim okadar. , tarih secin bana bildirin, hayret ya bizimkiler bunu yapamiyormu anlamiyorum yaaaaaaaaaaa

canım bizim takıldıgımız baba benim babam:( benimki gitti konuştu babasıyla vs zaten istiyolar benide babam bekletiyo neyi bekliyosak :(((

canım bizim takıldıgımız baba benim babam:( benimki gitti konuştu babasıyla vs zaten istiyolar benide babam bekletiyo neyi bekliyosak :(((

öylemiiiiiiiii canim yaaa , babanla oturup konusana, baba böyle böyle istiyoruz...ilk bi söz bi nisan olsun aceleye gerek yok ama adi koyulsun bizde rahat rahat gezelim tozalim diye..., ohhhh sorun benim babam olsa simdiye coktan haletmisdim... ama bizde sorun ailesi cok istiyor ama biseyi bekliyorlar beli... :gitme:

öylemiiiiiiiii canim yaaa , babanla oturup konusana, baba böyle böyle istiyoruz...ilk bi söz bi nisan olsun aceleye gerek yok ama adi koyulsun bizde rahat rahat gezelim tozalim diye..., ohhhh sorun benim babam olsa simdiye coktan haletmisdim... ama bizde sorun ailesi cok istiyor ama biseyi bekliyorlar beli... :gitme:

canım konusmazmıyım konustum beklıyoruz babm bekletıyo zaten alısması lazımmıs zaten abımın evlılık ısı gırdı aralıkta evlenıcek ondan once benim işim yaş malesef :( ondan sonrada kısa sürede pek umutlu değilim ama

Back