• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

kızlar selam :)
size bişy sormam lazım:)
şimdi biz 5.yılımıza girdik ama ne söz var ne bişy bu süreçte okulumuzu bitrdik ve askerlikte bitti yeni geldi işe girmesini bekliyoruz .
aileler tanışmadı henüz.benim sorum şu ki ; söz nişan falan yapmasak da direk düğün olsa olmazmı yani saçma mı direk düğün yapmak ?ayrı şehirlerdeyiz biz .hani aileler tanışır isteme olur bi yüzük takılır aile arsında ve arayı uzatmadan da düğün olur diyoruz , bunlara da daha var açıkcası 2 yıl kadar
ama ...
yani bende bekleyecem de birde bunu size danışim dedim :)

şimdi biz 5.yılımıza girdik ama ne söz var ne bişy bu süreçte okulumuzu bitrdik ve askerlikte bitti yeni geldi işe girmesini bekliyoruz .
aileler tanışmadı henüz.benim sorum şu ki ; söz nişan falan yapmasak da direk düğün olsa olmazmı yani saçma mı direk düğün yapmak ?ayrı şehirlerdeyiz biz .hani aileler tanışır isteme olur bi yüzük takılır aile arsında ve arayı uzatmadan da düğün olur diyoruz , bunlara da daha var açıkcası 2 yıl kadar
ama ...

canım bız ne desek bos bence aılen nasıl karsılar bılemıyorum ama bence soz nısan bır olsun ama olsun .yada guzelım 2 yıl sonra olucak madem sımdıden tanıstırın adını koyun 2 yılda oyle bekleyın olmazmı??

canım bız ne desek bos bence aılen nasıl karsılar bılemıyorum ama bence soz nısan bır olsun ama olsun .yada guzelım 2 yıl sonra olucak madem sımdıden tanıstırın adını koyun 2 yılda oyle bekleyın olmazmı??

erkek arkadaşım işim olmadan asla diyor canım dediğim mantıklı aslında ama gelde ona anlat :1rolleyes:

canım konusmazmıyım konustum beklıyoruz babm bekletıyo zaten alısması lazımmıs zaten abımın evlılık ısı gırdı aralıkta evlenıcek ondan once benim işim yaş malesef :( ondan sonrada kısa sürede pek umutlu değilim ama

canim ozaman abini evlendirin ondan sonra... birdaha konus baba lütfen bir adi koyulsun diye israr et..., olmadi biraz üzgün ol baban dayanamaz üzülmene.. hangi baba cocugunun mutsuz oldunu görmek ister . ozaman yumusicakdir :)

canim ozaman abini evlendirin ondan sonra... birdaha konus baba lütfen bir adi koyulsun diye israr et..., olmadi biraz üzgün ol baban dayanamaz üzülmene.. hangi baba cocugunun mutsuz oldunu görmek ister . ozaman yumusicakdir :)
güzelim rol yapmama gerek yok zaten üzgünüm ve gerçekten yansıyoda zaten dehşet zayıfladım bakalım ne zaman olucakbilmiyorum çok yoruyo bu beklemek insanı.sevdiğimde çok yoruldu zaten haliyle :( insan çok bunalıyo ya pöfff ömrümden ömür gitti diyebilirim mafoldumben

bizdede ailecek tanışmaya geldiler ondan bir hafta sonra isteme söz olcaktı ertelendi bir ay oldu herşey hazır bekliyoruz hevesim kursağımda kaldı yüzüğümü aldım takamıyom:sinifsinif:

ama ...

aa sen aynı benim durumumu anlatıyosun ama daha benimki askere gitmedi bizde yakında söz yapıcaz seninki gibi 2 sene bekliycez kafamçokkarıştı

güzelim rol yapmama gerek yok zaten üzgünüm ve gerçekten yansıyoda zaten dehşet zayıfladım bakalım ne zaman olucakbilmiyorum çok yoruyo bu beklemek insanı.sevdiğimde çok yoruldu zaten haliyle :( insan çok bunalıyo ya pöfff ömrümden ömür gitti diyebilirim mafoldumben

canim ya :( anliyabiliyorum seni..., insallah babanda anlar görürde uzatmaz artik bir söz nisandan birsey olmaz sonucta...

bizdede ailecek tanışmaya geldiler ondan bir hafta sonra isteme söz olcaktı ertelendi bir ay oldu herşey hazır bekliyoruz hevesim kursağımda kaldı yüzüğümü aldım takamıyom:sinifsinif:

:bbo: canim cok üzüldüm.. ne güzel almissin herseyi . üffff nedir bu beklemek insani hasta ediyor yaa :( bende daha haber gelecekte hazirlik yapicaz gerci kiyafetlerim hazir ama... üf :((((

canim bendede yok malesef.... 2 gün önce fena kapistik.. sonra konu baska yere sapti simdi bir sorunu haletik .., dedim simdi bir sorunu haletik ozaman diyeri kaldi dedim..., yarin calisacak onuda yarin haledelim olurmu dedi bende olur dedim yatmaya yollladim :S offfffff offffffffff insallah yarin sevinecegim dordürüz bisey der..., ya anlamiyorum canim evlenmek icin beklicez tamamda , sözlenmek icin neyi bekliyoruz.. hadi diyim maddi durumlari yok ya bukadardami olmaz , alyans cikolata cicek , ne varki bunda... insanin biyerde üc bes kurusu olmasi gerek ..., hayret ya deli oluyorum ümitsizlige kapildim artik yellowbomb:((

canııım geldim kusura bakma işim vardı girmedim nete
inşallah sevinirsin canım
benim fikirlerim değişti biliomusun
aynı senin gibi düşünüyodum ya çiçek çikolata allıp gelcek çok m zor diyodum ya
bugün konuştuk ben zaten uzun nişanlılık dönemi istemiyorum o da istemiyor.bizim sülale beterde biraz çok zor günler yaşarız yıpranırız diye........dediki ozaman ben birikimi yapayım hazır olunca bazı şeyler alındıktan sonra isteriz nişan takarız 1-2 ay nişanlı kalıp ev düzüp evleniriz dedik bakalım...çok heves ediyodum ben nişanı ama ailelerin araya girdiğini düşününce fenalık basmaya başladı artık..aniden bu düşünceye vardım biliomusun ama rahatladım ...ama yinede anlayacağın nişan için bile 1 sene beklemem gerekiyor ..içime yattı hayret.çünkü bugün maddi konuları çok ciddi konuştuk ..ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum dedi kirayı veremediğimizi düşün gidipte babamdan para istemek zoruma gider dedi..hele seni zor şartlarda yaşatırsam kafayı yerim kaldıramam dedi..o yüzden hiç borç olmadan eksik olmadan evlenmek istiyorum dedi..bende bunları düşündükçe hak verdim ..nişan konusu içinde dediğim gibi anlaştık ..çünkü gerçekten akrabaları çekemem ..birde birikimini akrabaların gözü önünde yapmasın ,kimsecikler bilmeden birik yapalım sonra nişan yapalım..ya kendime inanamıyorum ama bunlar aklıma yattı canım demek hayırlısı buymuş belkide..umarım yine dellenmem nişan diye:D

beklicez kızlar yılmak yok :) hep birlikte burdayız destek olacağız birbirimize :)
allahım en hayırlısını en hayırlı zamanda gösterir inşallah

canim ya :( anliyabiliyorum seni..., insallah babanda anlar görürde uzatmaz artik bir söz nisandan birsey olmaz sonucta...
amin canım sağol güzelim.zaten bi başlasa hayırlısıylaçok uzatmadan bitiricez hayırlısıyla RABBİM hepimize nasip etsin kızlar bir an önce kavuşalım sevdicekleirmize

:bbo: canim cok üzüldüm.. ne güzel almissin herseyi . üffff nedir bu beklemek insani hasta ediyor yaa :( bende daha haber gelecekte hazirlik yapicaz gerci kiyafetlerim hazir ama... üf :((((

kıyafet yüzükler hazır bohçalar hazırlandı ama bekliyoz şimdide babannesi hastalandı baya ama bişey çıkmazsa kısmetse 30 ekim diye düşünüyoz bişey kalmadı ya gene ertelenir üzülüyorumbilmiyorumkismile..

kıyafet yüzükler hazır bohçalar hazırlandı ama bekliyoz şimdide babannesi hastalandı baya ama bişey çıkmazsa kısmetse 30 ekim diye düşünüyoz bişey kalmadı ya gene ertelenir üzülüyorumbilmiyorumkismile..

canim böyle olunca inan insan yikiliyor hevesi bir anda sönüyor resmen.. ve cok üzülüyor.. , benimde kiyafetlerim hersey hazir haber bekliyoruz iste.. of of... hayirlisi olsun canim yine ertelenirse vardir onunda hayiri muakak..., sonunda olacak canim sen üzülme öpyüorum seni..., tez zamanda insallah ikimizde sözleniriz :Saruboceq:

nişanlı biri olarak söylüyorum şu anınızın geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarın nişanlanınca işler dahada karmaşıklaşabiliyor erkeklerin erteleme sebepleri hep maddiyat bizler daha duygusalız onları anlamamız gerekiyor sabredin bırakın zaman kendiliğinden getirsin hem erkek istesin tuttursun nişan diye siz değil valla benimki istedi hep ben erteledimkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ilkönce allah hayırlı zamanda nasip etsin mutlu olun inşllah:)

nişanlı biri olarak söylüyorum şu anınızın geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarın nişanlanınca işler dahada karmaşıklaşabiliyor erkeklerin erteleme sebepleri hep maddiyat bizler daha duygusalız onları anlamamız gerekiyor sabredin bırakın zaman kendiliğinden getirsin hem erkek istesin tuttursun nişan diye siz değil valla benimki istedi hep ben erteledimkaydirigubbakcemile3

çok doğru sölüyosun arkadaşım yüzükleri takılınca iş ciddileşince artık ailelerde işin içine giriyo önceden iki kişiyle bile bazen sorunlar yaşarken kalabalıklaşıyosun her dönemin kendine göre zorlukları var ama genede çok güzel bence yaopuyorumnanaktan

canim böyle olunca inan insan yikiliyor hevesi bir anda sönüyor resmen.. ve cok üzülüyor.. , benimde kiyafetlerim hersey hazir haber bekliyoruz iste.. of of... hayirlisi olsun canim yine ertelenirse vardir onunda hayiri muakak..., sonunda olacak canim sen üzülme öpyüorum seni..., tez zamanda insallah ikimizde sözleniriz :Saruboceq:

siz neyi bekliyosunuz canm sempatiksalakcinni

Back