• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

sedefonur: canımmm ne güzell işte bak ocağa girdik sayılır valla 1 aya kadar sözlü olucaksınızzz ahh ne güzel bir şey yaaa benim için öyle yoğun bi anlamı var ki :69: siz ne kadar zamandır çıkıyosunuz canım, bizim bayan 1903le çok oldu diye de bu kadar sabırsızızzz :52:

3 senedir canim=) dünde yüzükleri konustuk.. cok sasiriyorum aritk hep o aciyor konuyu =) teldede konustuk baya tuzlu kahve muhabetti yaptik:))) ay nekadar güzel yaaa... aynen canim benim icinde cok anlam dolu allahim herkeze yasatir insallah aminn:nazar: hersey gönlümüzce olsun insallah :) darisi seninde basina
[/I][/B][/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
harfıyen katılıyorum.kesınlıkle aıller gırınce planlar alt ust oluyo .bende de hersey tamam babamın olurunu beklıyoruz aslında onuda dedıde ıste yınede beklıyoruz neyı bekledıgımızı bılmeden..

ayyynennn biz....
bizde de babama kaldı her şey
ikna etmek zor oldu çok uğraştık.şimdi ikna oldu
ama yine de bekliyoruz ne beklediğimizi bilmeden..
yüzükler bile hazır..

o kadar doğru ki söylediğin söz hislerime tercüman oldun resmen 5 yıllık bi ilişkimiz var mayısta askere gidiyo rabbim izin verirse 1.5 yıl da öyle bekleyecez ailelere açılmadan önce askerden önce nişan yaparız nişanlı bekleriz diye planlıyoduk ama ailesi acele etmeyin güzel bi nişan olsun şimdi söz yapalım askerden sonra gönlümüzce nişan yapalım deyince bişey diyemedik oturduk yerimize size tavsiyem şu bu konalarda fazla hayal kurmayın olmayınca işler yolunda gitmeyince insanın hevesi kaçıyo aaaaaaaaaaay çok dertliyim açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler :58:

bizim yukarda yazdığım gibi bekleyecek bişiyimiz yok
işler güçler yolunda
askerlik de geçen yıl bitti
şimdi ne bekliyoruz bilmiyorum:63:

ayyynennn biz....
bizde de babama kaldı her şey
ikna etmek zor oldu çok uğraştık.şimdi ikna oldu
ama yine de bekliyoruz ne beklediğimizi bilmeden..
yüzükler bile hazır..

bizim yukarda yazdığım gibi bekleyecek bişiyimiz yok
işler güçler yolunda
askerlik de geçen yıl bitti
şimdi ne bekliyoruz bilmiyorum:63:

eminim sebebini bilmeden beklemek en zorudur allah yardımcınız olsun ne diyim:50:

Son düzenleme:
3 senedir canim=) dünde yüzükleri konustuk.. cok sasiriyorum aritk hep o aciyor konuyu =) teldede konustuk baya tuzlu kahve muhabetti yaptik:))) ay nekadar güzel yaaa... aynen canim benim icinde cok anlam dolu allahim herkeze yasatir insallah aminn:nazar: hersey gönlümüzce olsun insallah :) darisi seninde basina [/I][/B][/COLOR]
ayy ne hoşşş :69: aminnn canımmm inşallah ben de görürürm o günleri hayırlısıyla :31: gerçekten bazen çok az kaldı gibi geliyor, bazen de çok var en iyisi hiç düşünme daha şimdiden diyorum :97: tuzlu kahveee :66: sözün olmazsa olmazııı, ben içine bir de baharat koyucam :101::128::124:
sedefonur ben sizi sözlü olarak biliyodum söz olmadı mı:31:
sözlü değiliz canım :26: benim okulun son senesinde, o da 3. sınıftayken istiyoruz kısmetse :97:

ayy ne hoşşş :69: aminnn canımmm inşallah ben de görürürm o günleri hayırlısıyla :31: gerçekten bazen çok az kaldı gibi geliyor, bazen de çok var en iyisi hiç düşünme daha şimdiden diyorum :97: tuzlu kahveee :66: sözün olmazsa olmazııı, ben içine bir de baharat koyucam :101::128::124:

evet canim olmazsa olmazi :)) baharat mi :D yazikk cocugaa:P ben sekermi koysam acaba diye düsünüyorum =):69:

neden sözlü sanıyorum ki :44:
olur inşallah o da:24:
ben kahveye tuz fln koymıycam valla düzgünce içsin garibim
bilmiyorum ki canım, başkasıyla karıştırdın herhalde :44:
amiinnn canım benim inşallah olur ya :69:
ben baharatta kararlıyım :1: reflüsü vardı o da geçti çok şükür :66:

evet canim olmazsa olmazi :)) baharat mi :D yazikk cocugaa:P ben sekermi koysam acaba diye düsünüyorum =):69:
baharat yaa :1: ama nasıl içicek bilemiyorum :1:
kuzenime o an onuru fotoğraf çektircem, güzel bi anı olcak :66:

merhaba kızlar ben yeni kayıt oldum kadınlar kulübüne :64: nedense ilk girdiğim konu bu çünkü evet bende sözlenmeyi bekliorum 2 dir erteliyoruz hastalıklar aksilikler sanırım hayırlısı demek lazım ama insanın çok morali bozuluo :68: ooff puuuff hiç bi engelimiz yok bizim göya okullarımız bitti askerliğini yaptı ama 6 aydır sözlenemiyoruz iyice ümidim kırıldı :50: siz ne diyorsunuz bu duruma???

bizimde kpss işine kaldı işimiz yoksa bi türlü sözlenemicez ben atanıcam yada ankarada garanti iş bulcamda öle yada borclar biteek bilmediğin seyi beklemek ne zor off offf

merhaba kızlar ben yeni kayıt oldum kadınlar kulübüne :64: nedense ilk girdiğim konu bu çünkü evet bende sözlenmeyi bekliorum 2 dir erteliyoruz hastalıklar aksilikler sanırım hayırlısı demek lazım ama insanın çok morali bozuluo :68: ooff puuuff hiç bi engelimiz yok bizim göya okullarımız bitti askerliğini yaptı ama 6 aydır sözlenemiyoruz iyice ümidim kırıldı :50: siz ne diyorsunuz bu duruma???

aynen yaa hep ertelenince insan haliyle cok üzülüyor.. sen ümidini kaybetme canim olur elbet,bundada vardir bir hayiri :) bende cok bekledim insallah yakinda bu beklemenin bedelini alacagim hayirlisiyla darisi basina:)

elbet olur canım sen sıkma canını.. hem en önemli engelleriniz kalkmış gibi görünüor. yani en azından okul ve askerlik derdiniz yok. siz güzel bi fırsat bulduğunuzda sakın o anı kaçırmayın :34:

valla ben bişi diyemiyorum
aynı durumm tıpa tıp bende de var..

aaaaaaaa tuzsuz kahve mi olurmuş olmazsa olmaz bu fırsat ele 1 defa geçer abartmadan azda olsa koymak lazım:1:

ben kıyamam ona:69:

Slm kizlaaarrr :61:
yeni gördüm bu topigi.
Bizde sevgilimle söz degilde direk nisan yapmayi düsünüyoruz.
Ailelerin haberi var, evde kücük bir nisan yapmayi istiyoruz ama daha isteme tanisma vs hicbisi olmadi.
Bakalim ücüncü dördüncü ay gibi tanisma sonra isteme olacakmis..
Annesi öyle demis
biz zaten ücüncü-dördüncü ay gibi düsünüyorduk ni$an yapmayi,
insallah hersey dahada uzamaz,
Martta tanismaya gelsinler, sonrada istemeye gelsinler, nisan felan hepsi olsun bitsin ayyyyyy
beklemeye tahammülüm yok :50: :63:

Slm kizlaaarrr :61:
yeni gördüm bu topigi.
Bizde sevgilimle söz degilde direk nisan yapmayi düsünüyoruz.
Ailelerin haberi var, evde kücük bir nisan yapmayi istiyoruz ama daha isteme tanisma vs hicbisi olmadi.
Bakalim ücüncü dördüncü ay gibi tanisma sonra isteme olacakmis..
Annesi öyle demis
biz zaten ücüncü-dördüncü ay gibi düsünüyorduk ni$an yapmayi,
insallah hersey dahada uzamaz,
Martta tanismaya gelsinler, sonrada istemeye gelsinler, nisan felan hepsi olsun bitsin ayyyyyy
beklemeye tahammülüm yok :50: :63:

aileler işe girdiğinde planlandığı gibi olmuyor çoğu zmn
umarım isteğiniz gibi olur her şey:68:
direk nişan olunca salonda mı yapacaksınız?

Bizde bekleyenlerdeniz :) askerden gelince eylül 2011 gibi olacak inşallah.Herşeyin hayırlısı:97:

Back