• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

kızlar şimdi bizde gelip tanışma oldu sonra biz gittik onlara
şimdi onlar geldiğinde isteyecekler
geldiklerinde isteme söz birlikte olur dimi?

onu aileler konusmasi lagzim canim.. sevgiline sor annenlere sorsun
yada söyle diyim bi müddet babana bagli.. verdim kizi ama haftaya söz yapalim derse bi arada olmaz..
yani aileler konussa daha iyi.. aslinda bana göre cok sacma
bir defasinda gidiliyor kiz veriliyor varmi böyle birsey ya , kiz almak okadar kolaymi??!!! :51:
ilk önce istemeye gidilir.. tamam verdik denilir ondan sonrada bidaha gelinir söz yapilir..
bazilari isteme söz nisan hepsi bi arada yapiliyor hemen oldu bitti gibisine getiriliyor... yani bilmiyorum
ben isteme ayri söz ayri olsun istiyorum ki babamda zaten anca öyle kabul eder... bakalim hayirlisi..

onu aileler konusmasi lagzim canim.. sevgiline sor annenlere sorsun
yada söyle diyim bi müddet babana bagli.. verdim kizi ama haftaya söz yapalim derse bi arada olmaz..
yani aileler konussa daha iyi.. aslinda bana göre cok sacma
bir defasinda gidiliyor kiz veriliyor varmi böyle birsey ya , kiz almak okadar kolaymi??!!! :51:
ilk önce istemeye gidilir.. tamam verdik denilir ondan sonrada bidaha gelinir söz yapilir..
bazilari isteme söz nisan hepsi bi arada yapiliyor hemen oldu bitti gibisine getiriliyor... yani bilmiyorum
ben isteme ayri söz ayri olsun istiyorum ki babamda zaten anca öyle kabul eder... bakalim hayirlisi..

ama biz ztn çok bekledik :69:
5 yıldır birlikteyiz ve
onlar geldi biz gittik
şimdi belli verileceği
bidaha gel-git-gel gerek yok aslında:66:

oooooffff insanı çok geren şeyler bunlar muhtemelen 1,5 ay sonra yaşayacağım şeyler...Bazı şeyler de pek gereksiz geliyooo(ama iş bu duruma gelince bize pek laf düşmüyo malum)bencede ya sözle isteme bir arada olsun yada sözle nişan..ama yine dediğim gibi bazen bunlara biz karar veremiyoruz...:50:

bu konu tam bana göreymiş ya:1:
biz 3 buçuk yıldır çkyrz ama daha üniversiteler bitcek aşkım askere gitcek iş bulcak sonra ahh ahh neyse sayılı yıl çabuk geçer:1:
bize bi 3,4 yıl var:69: ya bana kalsa ben hemen evlenirimde aileler işte:nazar:

2 yıl bitti.. Onun okulunu bekliyoruz, son sınıfta.. Bir aksilik olmazsa yaza diye düşünüyoruz.. Askerden önce.. Ama tabi işin içine aileler girince durum ne olur kimbilir.. Kısmeeet.. :18:

bende hala bekliyorum:43: tarih belirlenecek yakin bir zamanda.. üfff hem heyecandan ölecem hemde beklemekten :43:

canım benim senin sözlenmene az kaldı inan bana :31: bak sevdiceğin en kısa zamanda demiş sana ne güzel sen çok sabrettin emin ol bu sabrının sonucunu en iyi şekilde görüceksin :69: ya ben napiim benim 13 mayıs 2013 e 2.5 yıl var.. öne alınması imkansız okul engeli var malesef... :97:

canım benim senin sözlenmene az kaldı inan bana :31: bak sevdiceğin en kısa zamanda demiş sana ne güzel sen çok sabrettin emin ol bu sabrının sonucunu en iyi şekilde görüceksin :69: ya ben napiim benim 13 mayıs 2013 e 2.5 yıl var.. öne alınması imkansız okul engeli var malesef... :97:

ay canimmm cok tsklerr , cok iyisin :71:, sende sabret güzelim allahim sanada insallah yasatir tattirir bu mutluluguu güzelikleri.. bak allahin izniyle 2011 e girecegiz surda günler kaldi.. zaman su gibi akiyor bir bakmissin 2013 e gelmisiz bilem:)) sen üzme kendini canim benim! .. bugün yine konustuk cok yakinda dedi.. ocakta gelecekler düsünüyorum düsünüyorum hala inanamiyorum canim:)) ben simdi sözlencemmi :52: allahim insallah en güzelini en hayirlisini nasip eder banada.. tüm istiyenlerede.. aminnn

ahhh ahh sedefim yaa ne güzel hiç değilse somut bir tarih var sizin kafanızda :26:
ya ben napiiiim üç ylı bitirdik daha söze bir dört yıl var söze bile yani düşünnn :59:
aallahm sıyırıcam artık yaaaa :14:
babamın da haberi var ama uok yani o da okul biter bitmez söze hayyatta izin vermez ama annem ben onu ikna ederim diyo :1:
edecek vsalla o zaman 7 ylı bitirmiş olacağız fazla uztmamamak lazım sözü bari :17:

ay canimmm cok tsklerr , cok iyisin :71:, sende sabret güzelim allahim sanada insallah yasatir tattirir bu mutluluguu güzelikleri.. bak allahin izniyle 2011 e girecegiz surda günler kaldi.. zaman su gibi akiyor bir bakmissin 2013 e gelmisiz bilem:)) sen üzme kendini canim benim! .. bugün yine konustuk cok yakinda dedi.. ocakta gelecekler düsünüyorum düsünüyorum hala inanamiyorum canim:)) ben simdi sözlencemmi :52: allahim insallah en güzelini en hayirlisini nasip eder banada.. tüm istiyenlerede.. aminnn

tatlım bak sen de sabret aaz daha ne güzel yüzmüşsünüz kuyruğuna gelmişsiniz söz olacağı belli sadece zamanını bekleyeceksin jki o da en hayırlı zamandır hiç şüphen olmasın geç olsun güç olmasın hayırlı olsuhnnnnnnn :69:

duydumki burda bana ait bi konu varmış koştum geldim hemen :1:

kızlar benimde sevgilimle 5 ay sonra 4 sene oluyor ama önümüzde onun askerliği var engel yaşı geçti ama bazı sebeplerden dolayı gidemedi askerden önce söz istiyordum ama vazgeçtim askerden sonra yapmayı istiyorum şimdi ailemde biliyor hem ilişkimizi Rabbim hakkmızda hayırlısını versin inşallah beklemek çok sıkıcı :14: bazen canıma tak ediyor ama ummadıgım anda yanıma geliyo aramızda 14 saatlik mesafe var istediğim zaman bile göremiyorum canımı en çok yakan şeyde bu fazla uzattım galiba :85:

2 yıl bitti.. Onun okulunu bekliyoruz, son sınıfta.. Bir aksilik olmazsa yaza diye düşünüyoruz.. Askerden önce.. Ama tabi işin içine aileler girince durum ne olur kimbilir.. Kısmeeet.. :18:

aileler devreye girince işler hiç de planlandığı gibi gitmiyor maleseff
her şeyi hallettik
şimdi top babamda...ne zmn tamam derse o zmn sözümüz:44:

her şeyi hallettik

harfıyen katılıyorum.kesınlıkle aıller gırınce planlar alt ust oluyo .bende de hersey tamam babamın olurunu beklıyoruz aslında onuda dedıde ıste yınede beklıyoruz neyı bekledıgımızı bılmeden..

her şeyi hallettik

o kadar doğru ki söylediğin söz hislerime tercüman oldun resmen 5 yıllık bi ilişkimiz var mayısta askere gidiyo rabbim izin verirse 1.5 yıl da öyle bekleyecez ailelere açılmadan önce askerden önce nişan yaparız nişanlı bekleriz diye planlıyoduk ama ailesi acele etmeyin güzel bi nişan olsun şimdi söz yapalım askerden sonra gönlümüzce nişan yapalım deyince bişey diyemedik oturduk yerimize size tavsiyem şu bu konalarda fazla hayal kurmayın olmayınca işler yolunda gitmeyince insanın hevesi kaçıyo aaaaaaaaaaay çok dertliyim açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler :58:

canımmm ne güzell işte bak ocağa girdik sayılır valla 1 aya kadar sözlü olucaksınızzz ahh ne güzel bir şey yaaa benim için öyle yoğun bi anlamı var ki :69: siz ne kadar zamandır çıkıyosunuz canım, bizim bayan 1903le çok oldu diye de bu kadar sabırsızızzz :52:
ahhh ahh sedefim yaa ne güzel hiç değilse somut bir tarih var sizin kafanızda :26:
ya ben napiiiim üç ylı bitirdik daha söze bir dört yıl var söze bile yani düşünnn :59:
aallahm sıyırıcam artık yaaaa :14:
babamın da haberi var ama uok yani o da okul biter bitmez söze hayyatta izin vermez ama annem ben onu ikna ederim diyo :1:
edecek vsalla o zaman 7 ylı bitirmiş olacağız fazla uztmamamak lazım sözü bari :17:

kuzummmm hayaller güzeldir, siz de bi tarih koyabilirsiniz :31: bizimki de öyle laf arasında oldu :1: onur dedi ki benim doğumgünüm bizim doğumgünümüz olsun, o tarihte 13 mayısta sözümüz olsun dedi, ben de o zaman 2013 yılında olsun, sen okuyo olcaksın ama benim okulum biticek dedim öyle oldu, ailelere de laf arasında söledik, şimdiden ciddi ciddi sölesek gülerler ztn :1:
biz seninle hayaller kurarız o yılların hepsini çabucacık geçiriveririz sen merak etme :29:
işte uzun yıllar süren ilişkilerin dezavantajı bu :50: duygusal anlamda söz günü gelip geçiyor bile, ama mantıksal olarak doğru zaman gelmedi, beklemek zorundayız :58:

Back