• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

merhaba kızlar benide alın listeye sevdiğimle 6.yılımızı dün doldurduk 6 yıldır birbirimizden kopmadan sürdürdük ilişkimizi sevdiğim şuan askerde 66 günümüz kaldı askerden gelince sözlenmeyi düşünüyoruz allahın izniyle ama daha iş yok bişi yok nasıl olucak diye de düşünmeden edemiyoruz ama allah yardım eder inşallah tüm sevenler sevdiğine kavuşur...

kızlar iyi mi yaptım bilmiyorum ama dün erkek arkadaşımla konuştum bu çok gururuma dokundu ama sıkıldım artık herkesten saklamaktan...kendisine de söyledim ben artık kimseden saklamak istemiyorum ve bu şekilde devam etmeyeceğim...ya adını koy ya da bitir dedim...çok bozuldu benden böyle bir tepki beklemiyordu....durdu düşündü seninle ilgili bir şüphem yok dedi ama babamla konuşmam için bana biraz zaman ver dedi...konuştuklarımızı ertesi gün unutur da hiç bir şey olmamış gibi davranırsan o zaman bitmiştir sakın yanıma gelme dedim...bu ay sonuna kadar zaman verdim....çok gururuma dokunduğunu söyledim ne biçim erkeksin dedim senin konuşacağın şeyleri ben konuşuyorum.....

sizce iyi mi yaptım yoksa onu tamamen mi kaybetmek üzereyim:(

kızlar iyi mi yaptım bilmiyorum ama dün erkek arkadaşımla konuştum bu çok gururuma dokundu ama sıkıldım artık herkesten saklamaktan...kendisine de söyledim ben artık kimseden saklamak istemiyorum ve bu şekilde devam etmeyeceğim...ya adını koy ya da bitir dedim...çok bozuldu benden böyle bir tepki beklemiyordu....durdu düşündü seninle ilgili bir şüphem yok dedi ama babamla konuşmam için bana biraz zaman ver dedi...konuştuklarımızı ertesi gün unutur da hiç bir şey olmamış gibi davranırsan o zaman bitmiştir sakın yanıma gelme dedim...bu ay sonuna kadar zaman verdim....çok gururuma dokunduğunu söyledim ne biçim erkeksin dedim senin konuşacağın şeyleri ben konuşuyorum.....

sizce iyi mi yaptım yoksa onu tamamen mi kaybetmek üzereyim:(

Ne oldu gelişme var mı sende ?

Siz yine iyisiniz yemin ediyorum, yok neymiş daha 4 yılımız var şöyle böyle.. Bizim 3. yıl biteli 4 ay oldu ama daha bizim evlenmemize en iyi ihtimal 8 yıl var. Sevdiğim hukuk fakültesinde okuyor ingilizce hazırlık eğitimi alıyor bu yıl. 4 yıl üniversite, staj,askerlik,düğün zamanı derken resmen bi ömür. Halinize şükredin vallahi. Oooof of. Allah tüm sevenleri birbirine tez zamanda kovuştursun inşallah.

merhaba kızlarr , beni de alın aranıza benimde 2 yıllık bir ilişkim var seneye yaza doğru söz yapmayı düşünüyoruz bizde :) sanki daha çook varmış gibi geliyor ama zaman da çabuk geçiyor değil mi ? :)

Back