- Konu Sahibi cansubeauty
-
kızlar selam :)
size bişy sormam lazım:)
şimdi biz 5.yılımıza girdik ama ne söz var ne bişy bu süreçte okulumuzu bitrdik ve askerlikte bitti yeni geldi işe girmesini bekliyoruz .
aileler tanışmadı henüz.benim sorum şu ki ; söz nişan falan yapmasak da direk düğün olsa olmazmı yani saçma mı direk düğün yapmak ?ayrı şehirlerdeyiz biz .hani aileler tanışır isteme olur bi yüzük takılır aile arsında ve arayı uzatmadan da düğün olur diyoruz , bunlara da daha var açıkcası 2 yıl kadar
ama ...
yani bende bekleyecem de birde bunu size danışim dedim :)
canım bız ne desek bos bence aılen nasıl karsılar bılemıyorum ama bence soz nısan bır olsun ama olsun .yada guzelım 2 yıl sonra olucak madem sımdıden tanıstırın adını koyun 2 yılda oyle bekleyın olmazmı??
erkek arkadaşım işim olmadan asla diyor canım dediğim mantıklı aslında ama gelde ona anlat :1rolleyes:
canım konusmazmıyım konustum beklıyoruz babm bekletıyo zaten alısması lazımmıs zaten abımın evlılık ısı gırdı aralıkta evlenıcek ondan once benim işim yaş malesefondan sonrada kısa sürede pek umutlu değilim ama
güzelim rol yapmama gerek yok zaten üzgünüm ve gerçekten yansıyoda zaten dehşet zayıfladım bakalım ne zaman olucakbilmiyorum çok yoruyo bu beklemek insanı.sevdiğimde çok yoruldu zaten haliylecanim ozaman abini evlendirin ondan sonra... birdaha konus baba lütfen bir adi koyulsun diye israr et..., olmadi biraz üzgün ol baban dayanamaz üzülmene.. hangi baba cocugunun mutsuz oldunu görmek ister . ozaman yumusicakdir :)
kızlar selam :)
size bişy sormam lazım:)
şimdi biz 5.yılımıza girdik ama ne söz var ne bişy bu süreçte okulumuzu bitrdik ve askerlikte bitti yeni geldi işe girmesini bekliyoruz .
aileler tanışmadı henüz.benim sorum şu ki ; söz nişan falan yapmasak da direk düğün olsa olmazmı yani saçma mı direk düğün yapmak ?ayrı şehirlerdeyiz biz .hani aileler tanışır isteme olur bi yüzük takılır aile arsında ve arayı uzatmadan da düğün olur diyoruz , bunlara da daha var açıkcası 2 yıl kadar
ama ...
yani bende bekleyecem de birde bunu size danışim dedim :)
güzelim rol yapmama gerek yok zaten üzgünüm ve gerçekten yansıyoda zaten dehşet zayıfladım bakalım ne zaman olucakbilmiyorum çok yoruyo bu beklemek insanı.sevdiğimde çok yoruldu zaten haliyleinsan çok bunalıyo ya pöfff ömrümden ömür gitti diyebilirim mafoldumben
bizdede ailecek tanışmaya geldiler ondan bir hafta sonra isteme söz olcaktı ertelendi bir ay oldu herşey hazır bekliyoruz hevesim kursağımda kaldı yüzüğümü aldım takamıyom:sinifsinif:
canim bendede yok malesef.... 2 gün önce fena kapistik.. sonra konu baska yere sapti simdi bir sorunu haletik .., dedim simdi bir sorunu haletik ozaman diyeri kaldi dedim..., yarin calisacak onuda yarin haledelim olurmu dedi bende olur dedim yatmaya yollladim :S offfffff offffffffff insallah yarin sevinecegim dordürüz bisey der..., ya anlamiyorum canim evlenmek icin beklicez tamamda , sözlenmek icin neyi bekliyoruz.. hadi diyim maddi durumlari yok ya bukadardami olmaz , alyans cikolata cicek , ne varki bunda... insanin biyerde üc bes kurusu olmasi gerek ..., hayret ya deli oluyorum ümitsizlige kapildim artik yellowbomb(
amin canım sağol güzelim.zaten bi başlasa hayırlısıylaçok uzatmadan bitiricez hayırlısıyla RABBİM hepimize nasip etsin kızlar bir an önce kavuşalım sevdicekleirmizecanim yaanliyabiliyorum seni..., insallah babanda anlar görürde uzatmaz artik bir söz nisandan birsey olmaz sonucta...
:bbo: canim cok üzüldüm.. ne güzel almissin herseyi . üffff nedir bu beklemek insani hasta ediyor yaabende daha haber gelecekte hazirlik yapicaz gerci kiyafetlerim hazir ama... üf (((
kıyafet yüzükler hazır bohçalar hazırlandı ama bekliyoz şimdide babannesi hastalandı baya ama bişey çıkmazsa kısmetse 30 ekim diye düşünüyoz bişey kalmadı ya gene ertelenir üzülüyorumbilmiyorumkismile..
kıyafet yüzükler hazır bohçalar hazırlandı ama bekliyoz şimdide babannesi hastalandı baya ama bişey çıkmazsa kısmetse 30 ekim diye düşünüyoz bişey kalmadı ya gene ertelenir üzülüyorumbilmiyorumkismile..
nişanlı biri olarak söylüyorum şu anınızın geçirdiğiniz zamanların tadını çıkarın nişanlanınca işler dahada karmaşıklaşabiliyor erkeklerin erteleme sebepleri hep maddiyat bizler daha duygusalız onları anlamamız gerekiyor sabredin bırakın zaman kendiliğinden getirsin hem erkek istesin tuttursun nişan diye siz değil valla benimki istedi hep ben erteledimkaydirigubbakcemile3
canim böyle olunca inan insan yikiliyor hevesi bir anda sönüyor resmen.. ve cok üzülüyor.. , benimde kiyafetlerim hersey hazir haber bekliyoruz iste.. of of... hayirlisi olsun canim yine ertelenirse vardir onunda hayiri muakak..., sonunda olacak canim sen üzülme öpyüorum seni..., tez zamanda insallah ikimizde sözleniriz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?