• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Sözlenmeyi düşünenler ama hala beklemesi gerekenler buraya..

Öğlen yine konuştuk,hatta tartıştık,tartışma sebebi ne biliyormusunuz? ben dedim sana tuzlu kahve getircem,oda dedi ben içmem şimdiden söyliim,garip garip adetler çıkarma,diye bi başladık küstük sonra,neyse barıştık ama sinir oldum yani,insan hatır içinde olsa içer:gitme:

Öğlen yine konuştuk,hatta tartıştık,tartışma sebebi ne biliyormusunuz? ben dedim sana tuzlu kahve getircem,oda dedi ben içmem şimdiden söyliim,garip garip adetler çıkarma,diye bi başladık küstük sonra,neyse barıştık ama sinir oldum yani,insan hatır içinde olsa içer:gitme:

aslında onu bende denemek istiorum..tuzlu kahve yapmayı.:kedi:.ama o gün o kalabalıkta nasıl werilcek kikaydirigubbakcemile3

off kızlar yaa bizim daha tarih falan hiç bişey belli değil birikim yaptıktan sonra gelecekmiş of bunaltı basıyor dün gece bayağa dedim ama ona bişeler arkadaşlarım hep nişanlandı ben kaldım nezamandır bekliom artık gözüm kesmio falan dedim...seneye hepsi olcak dio ....diyo işte:(

canim benimkide 1 seneden beri olacak olacak diyor.. ama bi bok oldugu yok

merhaba kizlar

bizde sözlenmeyi düsünüyoruz ama uzun bir zaman beklemeliyiz

ben yurt disinda yasiyorum

kendisi türkiyede

söz ancak yazin olacak yani söyle bir hesaplarsam 9 - 10 ay sonra

Allahim sabir verir insaAllah

o günleri görmek nasip olur insaAllah

canim alemsin, biz sözlenemiyoruz diyoruz sen nisan yastigi diyorsun...

oda olur canım kardeşimde hiç aklında yokken söz nişan bir arada oluverdiiii
nasip olunca vakti zamanı gelince beklenmiyorrrrr

rabbim hayırlı nasipler versinnn
fikir olur sizlere kötümüüüüü
neler cıkmıs bizim zamnımızda yoktu bunlarrrrrra.s.

merhaba kizlar

bizde sözlenmeyi düsünüyoruz ama uzun bir zaman beklemeliyiz

ben yurt disinda yasiyorum

kendisi türkiyede

söz ancak yazin olacak yani söyle bir hesaplarsam 9 - 10 ay sonra

Allahim sabir verir insaAllah

o günleri görmek nasip olur insaAllah

canim aileler tanistimi??, tanismadiysa bence simdiden telefonlasmaya baslasin aileler, türkiyeye gitinizde isteme olur söz olur.. yani bilmiyorum bak bizde tam 1 sene önce aileler tanisti ama hala geleceklerde istiyecekler canima tak ediyor artik.., hic moralim keyfim yok.. sevgilime diyorum olacak yakinda az kaldi diyor baska bisey dedigi yok.., annesiyle babasi cok seviyor beni kizi gibi görüyorlar ama bi gidipde istiyelim adini koyalim demek hala yok , gün gectikce sinirlerim artiyor az kaldi resti cekicem.., babam da laf sokmaya basladi bu günlerde hep bana catiyor nezaman gelecekler artik kac zaman gecmis diye.., bilmiyorum yani seytan diyor küs konusma

bizim ailelerimiz tanisiyor zaten canim

hmm o zaman sen enisteyle acik acik konus babamlarda sabirsizlaniyor de

ne zaman gelmeyi düsünüyosunuz diye bi acik acik sorsan acaba?

bizim ailelerimiz tanisiyor zaten canim

hmm o zaman sen enisteyle acik acik konus babamlarda sabirsizlaniyor de

ne zaman gelmeyi düsünüyosunuz diye bi acik acik sorsan acaba?

canim ben hep acik konusuyorum da bir dordürüz cevap alamiyorum, hemen sinirleniyor bekliyemiyormusun diye..., bende bilmiyorum artik ne yapacagim, nezaman istemeye geleceksiniz diyorum , bi dur bakalim oluyor hep , hep bekle hep bekle canima tak ediyor artik az kaldi... , cok seymi istiyorum sanki.........................

ne güzel Allah bekleyen herkese nasip etsin inşaallah..
Allah sıkıntı aksilik vermesin..
ben mayıstan beri bekliyorum..ertelemeler aksilikler okadar çok şey
üstüste geliyor ki..hiçbirşeyin garantisi yok..
sözde bizi durduran hiçbir engel yoktu..herşeyin hayırlısını istemek
gerekmiş birkez daha anladım..
kazalar hastalıklar atamalar sınavlar derken..:çok üzgünüm:
aylar geçti hala yol alamadık..
resmen heyecanım kursağımda kaldı eski beklentim heyecanım yok..
nezaman olursa olsun diyorum..sabrımı sonuna kadar zorrlayarak..mafoldumben
hayırlısı Allahtan..

aynilarini inan ben de yasadim...
mayis ayi icin aileleri tanistirmaya yeltendik.. hemen akabinde iliskiye resmiyet kazandirabilmek adina.
anneler tanisti...
babalar tanisamadi..
sonra, vefatlar yasadik.. :gitme:
derken agustos oldu...
yine hastaliklar belirdir... ciddi ameliyatlar yasandi... :1no2:
biz yine kaldik...

bende de heyecan kalmadi... hep olsun istedim, sonra hep aralara biseyler girdi...

herseyin hayirlisi gercekten de...

bakalim... gun geldi catti.. yarin diye planlandi hersey! bakalim yarin neler olacak!!:nazar::nazar::sm_cool:

icimde bir dert ve sikinti var... allah sonunu hayretsin!

Bende beklemek zorundayım.İlk cocugum ve babam 32 yasında evlenmis.Bazen okurken evlenen arkadaslara hayretle bakıyorum.Babam kıyameti koparırdı herhalde.

4 yıldır birliteyiz bi 4 yıldır daha bekleriz herhalde caresiz.:(((

Son düzenleme:
arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra sözleneceğim inşallah.Ama garip duygulara girdim sizinde böyle oluyormu doğru insanmı ,soğudummu acaba ...yoksa bu anormal bişeymi

arkadaşlar yaklaşık 2 ay sonra sözleneceğim inşallah.Ama garip duygulara girdim sizinde böyle oluyormu doğru insanmı ,soğudummu acaba ...yoksa bu anormal bişeymi

Bence normal duygular.İs ciddiye binince cogu insan bocalıyor.Evlilik hakkında karamsarlıga kapılabilirsin yapabilirmiyim,sorumluluk alabilirmiyim ya evlenince hersey degisir de birbirimizi anlamassak sevgimiz biterse vs.vs

Bunlara cok takılma bence hersey olacagına varır.yerimseniben

canim seni anliyorum normal bu duygular. ama cok takilma arkadasinda dedigi gibi ... cünkü yanlis düsüncelere sürüklüyor insani,, bak ben hala bekliyorum daha istemeye nezaman gelecekler diye tarih bile belli degil.. ve ben düsünüyorum sogudummu artik.., acaba dogru insanmi acaba bukadar beklememiz dogrumu , bitirsekmi falan... allah korusun insan taktikca dahada yanlis düsünüyor... ondan ben hemen atim kafamdan bu sacmaliklari ve sadece o gecirdigimiz güzel günler düsünüyorum :)

Çok şükür bunu sadece ben yaşamıyormuşum.Ama ne kadar kötü bir duygu deli gibi aşık olduğum adamdan,soğudum sanıyorum kendimi,en ufak bir olumsuzluk batıyor,Evli arkadaşalrıma sordum normal dediler sizde öyle diyorsunuz bakalım nasıl olcakolumunekankayizsmile

ahh ahh bende sözlenmeyi düşünüpte hala sözlenemeyenlerdenim.bekliyoruz bakalım neyi bekliyosak ne kadra daha bekliycek onuda bılmıyorum ya hayırlısı heycanım tukendı artık sabrımda tabı

Back