- 8 Nisan 2014
- 104
- 68
- 33
-
- Konu Sahibi kurabiyeler
arkadaş kesinlikle çok haklı ama rahat edelim diye demeailene rahat düğüne derneğe gidelim diye sizede laf gelmesin diye ismini koyalım diyoruz siz ne dersiniz falan de..
20 yaş.Bu ne aceleArkadaşlar 3 senelik ilişkim var ailemin haberi var ben 21 e girmek uzereyim oda 28 yaşında. Neyse okulu kısaltıyorum üstten ders alarak 2 senem var inşallah bitmesine iş olarakta kpss yi deneyeceğim olmazsa da özelde işim hazır sayılır inşallah erkek arkadaşım sayesinde. Seneye söz yapmak istiyoruz ancak aileme nasıl söylerim ne derim bilmiyorum. Tamam aile biliyor ama akrabalar kimse bilmiyor rahat görüsemiyoruz, bizde düğüne bayrama beraber gitmek istiyoruz artık. Yardım ediin napayım nasıl söyleyeyim :)Seneye ye kadar yavaş yavaş dile getirmem lazımmm
Erkek arkadaşım sayesinde işin hazır. Aman ne büyük lütuf görüyo musun bak. Ne iyi çocuk sana şimdiden iş bulmuş senin hiçbir şey düşünmene gerek kalmamış. Senin düğünde bayramda ne işin var yavrum?
Ben de 23ümde evlendim ama yüksek mühendis olmama az bir zaman kalmıştı ve para kazanıyordum kendi bulduğum işte :)
Üstten ders alma. Okulu vaktinde bitir. Uzat bile. Erken bitirene madalya takmıyorlar. O okulda geçirdiğin her vakit çok kıymetli.
İlla ki evlenirsiniz ama onun sana baskı yapmasının tek sebebi yaşının senden büyük olması. Ve ilerde vazgeçmenden korkuyo..
Aynen bende böyle şeyler istiyorum. İkimizinde tanıdığı bi düğüne gidip yabancı gibi takılınca bi anlamı olmuyor düğünün bayramınarkadaş kesinlikle çok haklı ama rahat edelim diye demedikkat ediyoruz ama size laf gelirse üzülürüz falan gibisinden söyle
Ayrıca sözlüyken nişanlıyken gezmenin tadı çok başka düğüne bayrama gidip nabıcaksınız diyenlere çok şaşırdımşahsen ben yakın bi arkadaşımın düğününe beraber gitmek için nişan tarihimi öne çektim (ailemde orda olacağı için geldiğinde mutlaka fark ederlerdi uzaktan baksa bile annem radar gibidir) çokta güzel oldu dans ettim oynadım bol bol fotograf çektirdim hatta ben oynarken onu babama bıraktım
Maddi açıdan çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Bir de şu açıdan bakmak gerekiyor. Kardeşinin düğünü olacakmış zaten maddi açıdan bir şeyler yapmaya çalışıyorlardır.Sıkıntı da olabilirler.Sizin sözünüzde de illa ki bir şeyler takacaklar,aileye iki yük fazla gelebilir.İlla ki söz yapacağız diyorsanız neden düğünden sonra rahat rahat yapmayasınız ki ?
Bana şimdiden iş bulmuş demedim. Erkek arkadaşım sayesinde dedim. fellik fellik iş aramadı yani bana. Erken bitirene madalya takılmıyor tabi ancak 3 yılda bitirebileceğim bir bölüm bu yüzden benimde hayal ettiğim 3 yılda bitirmek..
sözlenmeye gerek yok bayramları da ayrı geçiriverinArkadaşlar 3 senelik ilişkim var ailemin haberi var ben 21 e girmek uzereyim oda 28 yaşında. Neyse okulu kısaltıyorum üstten ders alarak 2 senem var inşallah bitmesine iş olarakta kpss yi deneyeceğim olmazsa da özelde işim hazır sayılır inşallah erkek arkadaşım sayesinde. Seneye söz yapmak istiyoruz ancak aileme nasıl söylerim ne derim bilmiyorum. Tamam aile biliyor ama akrabalar kimse bilmiyor rahat görüsemiyoruz, bizde düğüne bayrama beraber gitmek istiyoruz artık. Yardım ediin napayım nasıl söyleyeyim :)Seneye ye kadar yavaş yavaş dile getirmem lazımmm
geç kaldın geç .İlk geceden çocuk da yapın aşkınız şahlansın .Arkadaşlar 3 senelik ilişkim var ailemin haberi var ben 21 e girmek uzereyim oda 28 yaşında. Neyse okulu kısaltıyorum üstten ders alarak 2 senem var inşallah bitmesine iş olarakta kpss yi deneyeceğim olmazsa da özelde işim hazır sayılır inşallah erkek arkadaşım sayesinde. Seneye söz yapmak istiyoruz ancak aileme nasıl söylerim ne derim bilmiyorum. Tamam aile biliyor ama akrabalar kimse bilmiyor rahat görüsemiyoruz, bizde düğüne bayrama beraber gitmek istiyoruz artık. Yardım ediin napayım nasıl söyleyeyim :)Seneye ye kadar yavaş yavaş dile getirmem lazımmm
sorun yok diyen mi oldu? Siz çabalayıp iş buldunuz diye herkes öyle mi olmak zorunda ayrıca bende kpss yi deneyeceğim olmazsa özel.Ne farkeder?
Evlenmek marifet değil. Hazır işe konmak hiç marifet değil.
Sorun yoksa bize hangi kısmı danışıyosun?
İlk geceden çocuk yapıp yapmayacağımı size soracak değilim. Evlenipte mutlu olanda bir sürü insan var önemli olan kişilerde.geç kaldın geç .İlk geceden çocuk da yapın aşkınız şahlansın .
Kız etrefına bir bak evlenip de mutlu olan insan sayısına bir bak .Bu yaşlarda herkese hayat tozpembe .
Aynen öyle sevgilimle istediğim zaman görüşemiyorum. Sevgilimin arkadaşının, kardeşinin veya benim arkadaşımın düğününe gitmek için sözlü olmamız şart.gerçekten anlamadığım için soruyorum herhangi bir eleştiri niyetim yok. başkasının düğününe sevdiğimiz insanla gitmek için artık bizim de mi sözlü/nişanlı olmamız gerekiyor? nasıl yani? adı konmamışsa arkadan akrabalar mı laf ediyor? arkadaşlar mı dedikodu yapıyor? bu sebeplerle evleniyoruz diye mi acaba bu kadar çok boşanıyoruz? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
Teşekkür ederim ben hangi yaşta evlensem acaba diye sormamıştım çok sağolun :)Kiz yaşm kucuk mu diye sormamışki ben anlamiyorum neden herkes yasini elestiriyor. 18ini gecmis resit istedigi yasta evlenir bizi bağlamaz
Annene aç durumu once babana direk sen soyleme. Zaman yaklastiginda annen de babana soyler.
Çok sağolunn :)4 sayfa icerisinde sadece 2-3 kisi kizin sordugu soruya cevap vermis, oburleri tamamenn... neyse..
Valla aileler tanisiyor ve olayi benimsemislerse daha kolay aslinda..
Kv bi yuzuk taksak mi cocuklara diye anneni arayabilir..
Sadece bayram değil olay haftada bi kere çıkabiliyorum akşamları çıkamıyorum.sözlenmeye gerek yok bayramları da ayrı geçiriverin
sevgililik çok güzeldir..
Terliğe gerek yok. Ben kimseye hangi yaşta evleneyim gibi bir soru sormadım sadece sorduğum sorulara cevap verilirse sevinirim.Nerede benim terliğim..
Sen simdi saniyorsun ki sozlenince her sey daha kolay olacak istedigin gibi disari cikabileceksin saniyorsun ama oyle olmuyorAynen öyle sevgilimle istediğim zaman görüşemiyorum. Sevgilimin arkadaşının, kardeşinin veya benim arkadaşımın düğününe gitmek için sözlü olmamız şart.
Teşekkür ederim ben hangi yaşta evlensem acaba diye sormamıştım çok sağolun :)
Çok sağolunn :)
Sadece bayram değil olay haftada bi kere çıkabiliyorum akşamları çıkamıyorum.
Terliğe gerek yok. Ben kimseye hangi yaşta evleneyim gibi bir soru sormadım sadece sorduğum sorulara cevap verilirse sevinirim.