- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi Givenchy1988
-
Slm kizlar, kafami karistiran bi durum var, nolur okuyun ve biseler yazin fikirlerinize ihtiyacim var...Eski sözlümün sayfasina yeni dogmus kücücük bebekle resim koydugunu söyledi ortak tanidiklarimiz. Merak ettim ve sayfasina baktim, yanlis anlamayin onu düsündügümden felan degil, unuttum sayilir. Sayfasina baktim ve evt tanidiklarinin bebegi olmus ve onunla bi resmi var, resim herkese acik. Arkadaslari altina "senin bebegin mi" felan gibi yorumlar yazmis ve kendisi hic cevap yazmamis. Ortak tanidiklarimiz kendisinin benim adimi kötüye cikarmak icin elinden geleni yaptigini söylüyor ve bu konuda cok kez uyarilmistim. Bi tanidigimiza ben ondan ayrildiktan sonra "Görür o karnina pic koyucam" demis. Onu terkettigimi kendine yediremiyormus ve arkamdan atip tutuyormus. Simdide sayfasina bebek resmi koymus ve resim herkese acik, aceba oyunlarindan biri mi bu? Adimi mi kirletmeye calisiyor?
Nolur fikirlerinize ihtiyacim var....
Senin adını böyle bir şeyle kirletemez arkadaşım. Ne diyecek, bunu ben doğurdum anası da Givenchy mi diyecekNe yaparsa yapsın, boşver. Eğer çok arkandan konuşursa babandan gizleme, babana söyle. Beni tehdit ediyordu, şimdi de arkamdan konuşuyormuş de. Eğer seni korkutmaya filan kalkarsa da polise git. Ama ne olursa olsun annenden babandan bir şey gizleme.
Givenchy198 öncelikle çok geçmiş olsun.. olay yaklaşık 2.5 ay önce olmuş ve bitmiş sanırım.. gerçekten verilmiş sadakan varmış ve sen onun için fazlasını bile yapmışsın.. bazı kızlar bu tarz konuları ailelerine söylemez ve evlenir.. sonrasında ne kadr mutlu olmayı beklerlerse... sen gizlememekle en iyisini yapmışsın. ne güzel ailende senin yanında.. bebek olayına falanda takılma..yedirememiş işte belli.. bir müddet yalnız çıkma dışarıya.. dengesizin ne yapacağı belli olmaz.. tekrar aldığın karardan dolayı tebrik ederim seni..kendine çoook iyi bak...
bence artık sayfasna bile bakmayı kes ortk arkadaslrnzada artık herhngi bi bglntnzn olmdgnı söyle sana hbr vermsnler artık böyle bi magndyı unut gitsin çok güzel olmuş annenin babanın yüzünü kara ckarma gün gelir onlrı arkana alırsn birgn evlnrseniz döncgn yol yine onlrn ynıdır nerden biliyorum annemde aynı seyleri yasadı ltfn ypma
Givenchy Allah kurtarmış canım seni, arkana bile bakma bu saatten sonra. bırak kötülesin altın çamura düşmekle değerinden bişey kaybetmez.
cok cok haklisin canim bende senin gibi düsünüyorum, elin oglu kendi annen-babandan daha mi iyi bakicak sanki, insanlar gercek yüzlerini ayrilikta gösterirmis, böylelikle en cirkin yüzünü görmüs oldum onun benim icin kullandigi kelimeleri duydugumda sanki beynimden vurulmussa döndüm, bir insan bu kadar mi alcak olur bilemiyorum...günlerim o kadar güzel geciyor ki ramazan ayininda etkisiyle kendisi aklima bile gelmiyor aslinda cok düsündüm sayfasina baksam mi bakmasam mi diye ama merakima yenildim, bakmicam artik insallah
hem seni küçültmesnze izin verme hmde yşnmş olan ilşkye en hyrlısı olmus oh kyfne bak gez dolaş artık doysıya gez eglen
canım benim geçmiş olsun çok şanslısın ki evlenmeden her şey ortaya çıkmış.belli ki çok saf çok temizsin şunu hiçbir zaman unutma ki ekonomik ve kültürel olarak senin ailen gibi olmayan biri ile asla huzurlu bir evlilik olmaz. ailene güven dualarım seninle
bacım bu adamların hepsi mi böyle ya ..ayrıl desem B-OLMAZ AYRILMA DESEM OLMAZ..BACIM ondan ayrıl bundan ayrıl adam yok piyasada yaaa..netcez biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?