cok ilginc geldi bana okuyunca. hemen herkes adet haline getirmis alyansin yanina "tek tas" almayi.
bence "tek tas" eger pirlanta degilse cok sacma 200-300liraya bi yuzuk almak. yani onu takmasan ne olacak ki alyans yetmiyo mu sanki.
bir de arkadaslarimda da goruyordum oyle kocaman kocaman seyler ki pirlanta olsa herhalde bi 10-15binden asagi alinmaz. pirlanta mi diyorum yoo diyolar. e ne diye tek tas diyosun madem. bilmiyorum bana biraz sacma geliyor, kimse alinmasin ama.
bi de birlikte begendik nisanda takildi fln. pirlanta yuzuk evlenme teklifinde verilir, erkek benimle evlenir misin der, kiz kabul ederse takar yuzugu. bu kadar. maddiyatla da ilgisi yok. arkadaslarin da dedigi gibi 500TLye bile var-cok da gerek degil bence ama neyse.. moda olmus iste:)-
eger bu seramoni yasanmadiysa tek tasin anlami kalmiyor ki:44:
Tektaş pırlanta degilse tektaş olmuyor diyen hanımlara soruyorum ananızın karnından pırlantayla mı çıktınız :) Nasıl bir mantıktır bu ya , altın olunca tektaş olmuyor mu tek taş işte arkadaşım pırlantada da bi tane var altındada bi tane var neyin çakmasından bahsediyosunuz illa 3- 5 milyar mı verilmesi lazım tektaş olması için ? Görenler aaaaaa 5 milyarlık pırlanta mı diyor :) Benim tektaşımı nişanlım öğrenci harçlığından almıştı o yüzden ne kadar bilmiyorum soracak kadar da öküz degilim :) ama 100 ama 500 ama 10 milyar düşünüp bana evlenme teklifi etmiş mi ? beni istemiş mi ? Bitdi gitdi o adam benim gözümde pırlanta , siz parmagınıza takın ben koluma
Ben tektaslarin duruslarini sevmiyorum almayacaktim hatta nette gezinirken bi model begendim tas ice gomulu pirlanta diil favorinin fiyati da pirlanta olmadigindan gayeet uygundu alyanslari almaya gittik sectik fln kuyumcu soruyo tektas olcak mi die olck dedik cikardi onumuze pirlantalari o tas oyle one cikmio mu ordan hic estetik gelmio kuyumcu xztn favorinin bayisi dedim ben bi yuzuk begendim altin olanlardn cikardilar denedik ettik begendgm yoktu sipars verildi bu hafta gelcek insalla benimkinin annesi dio ilk defa pirlanta sevmeyen biriyle karsilasmisinizdr diye soyluyo kuyumcuya :) o kdr para vercen nolcak nal gibi tas olsa nolur olmasa nolur neticede tas :) benimki dio ztn pirlanta gibi cocugu kapti bi de pirlantami alcak :)
Tektaş pırlanta degilse tektaş olmuyor diyen hanımlara soruyorum ananızın karnından pırlantayla mı çıktınız :) Nasıl bir mantıktır bu ya , altın olunca tektaş olmuyor mu tek taş işte arkadaşım pırlantada da bi tane var altındada bi tane var neyin çakmasından bahsediyosunuz illa 3- 5 milyar mı verilmesi lazım tektaş olması için ? Görenler aaaaaa 5 milyarlık pırlanta mı diyor :) Benim tektaşımı nişanlım öğrenci harçlığından almıştı o yüzden ne kadar bilmiyorum soracak kadar da öküz degilim :) ama 100 ama 500 ama 10 milyar düşünüp bana evlenme teklifi etmiş mi ? beni istemiş mi ? Bitdi gitdi o adam benim gözümde pırlanta , siz parmagınıza takın ben koluma
Amin cnm inşallah çok mutlu olunLoadedgun Kız ben seni çok seviyorum yaNoktası virgülüne kadar katılıyorum. Konuyu açan arkadaş da kötü niyetle sormamış gerçi, merak etmiş. Benim ki de pırlanta değil tatlım altın tek taş, çok severek ve birlikte beğenerek aldık, daha sonra evlenme teklifi ederken sürpirz yapıp taktı çok özel benim için ,Allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşaAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?