• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözde takılan tek taşlarınızın fiyatlarını biliyomusunuz

sanırım arkadas piyasa arastırmasıı yapıoor kızlarr...ayıplamayalım..bende fiyat konusunda titizimdir..cok pahalı bışıler ıstemem yanı..100 tl de olsa farketmez..yuzugun fıyatı benm degerımı ölçmüor ya..madiiyatla alakalı..allah herkese gönlune göre wersın ve hayırlısını wersın inşallah tez zamamnda=)

teşekkür ederim yorumun için ayrıca ön yargıyla yorum yapmayanlarada

bi kaç arkadaş terbiyesizlik olarak yorumlamış zeki bi insan yazdıklarımdan ne demek istediğimi anlayabilir ki ayrıca terbiyeyide bu bi kaç arkadaştan öğrenicek değilim
kimi konulara yorum yaparken malesef saygıyı unutuyoruz sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyo

fiyatini agizindan kacirdi bizimki akillim, merakimdan sormustm oda su civarlar fln dedi halbuki demiyecekti.. 1 milyar civariymis, merak ettim. ama gostermiyor sozlenene kadar gostermiyecegim sen babani ikna et fln diyor. bizde kiz evi naz evi dusunuyoruz dedik erkek tarafina :(

valla kızlar 300 den başlıyor 50,000 e bile gördüm ben. biz ilk evlendiğimizde eşim bana 1000 lira civarında almıştı. bu yıl sevgililer gününde yüzüğümü değiştirdi daha büyük birşey almış :) sertifikasında fiyatı yazdığı için gördüm tabii fiyatını

cnım pırlanta olmayan tektasları sordum kuyumcudan 100-150 arasında guzel olanlar war..hatta arkadasımın annesıne aldık 150 tl tuttu..

arkadaşa yüklenmeyin merak etmiş olabilir ne var ki herkes merak edebilir,canım biz de yakında sözlenicez yaptırmışlar,2000 civarı falanmış galiba,ded,kleri, gibi sertifkada yazıyormuş zaten..ben hiç istemedim o kadar parayı bir yüzüğe vermeyi ama,bir kere oluyo alıcam dedi,çok mutlu oldum elbette ama okdr para vermeye gerek yok bence

ilk tek taşım gümüştü 30 liraydı sanırım, sözde ve nişanda takılan fiyatı daha pahalı olanlar yerine onu takmayı daha çok seviyorum :) he bi tane pırlanta beğendim hayatım boyunca ilk kez onun da fiyatı 1200 TL

cnm benimde sözümde tek taş takılacak. tembih ettim,sakın pırlanta alma diye. küçücük taşa o kadar para veridrmem yani.100 küsur civarnda bir şey alsın yeter.
buraya bazıları fiyatı sormak ne kadar ayıp vs. diye yorum yazmış. valla biz 5 yıldır beraberiz, aramızda her şeyi konuşuruz. ne kadara aldığından muhakkak haberim oluraklinialirimsmile

Benim yüzüğümün sertifikasında fiyat yazmıyor.. Sadece carat renk berraklık kesim yani 4 c bilgileri yazıyor.. Kyumcunun ismi, taşın menşei montör (yani taşı taşıyan yüzüğün) altın ayarı ve gramı yazıyor....
Ama genel olarak 0,50 karat berrak ve beyaza yakın renkte bir pırlanta yüzük 2000 tlden başlar....

200 Lira benimki.birlikte begendik o yüzden biliyorum fiyatini.bana bu bile cok gelmisti,daha uygun birsey al demistim ama askim bana süpriz yapip yine onu almis :kedi:

Elbette öğrenmedim ama öğrenmemde çok zor değil.
Elimde adıma yapılmış sertifikası var 1,2 karat istersem internetten araştırabilirim.
ama genel olarak bildiğim için araştırmadım.
Yeterki düşünsün almak istesin fiyatta sıkmayın kendinizi....

fiyatını merak etmem asla... alınan tek taşın kaliteli olduğuna eminimdir... ki hayatında neredeyse 1 defa alınan bir şey olduğundan gidip kendin beğenirsin.... Basit yani... Sadece sorman gereken kaç karat ? bi de H color olması yeterli kesin 2000,00 tl civarı

ben bilmiyorum tek taşımın fiyatını sadece pırlanta olduğunu biliyorum o kadar çünkü sertifikasını bana vermediler :)

ama taşın kalitesi iyi ise sanırım 1500- 2000tl civarında tektaşlar

benim de haftaya sözüm var.dün aldık tektaşımı.ben çok pahalı olmamasından yanaydım ama müstakbel kayınvalidem basit birşey alma kıza demiş.ben de pırlantalı olanlardan seçtim.1.400dü fiyatı.tanıdık kuyumcu olduğundan 1050 tl ye verdi.nişan yüzüklerimizi de 1.300 e aldık.

allah güzel günlerde takmak nasip etsin hepimize

fiyat öğrenmek çok saçma geliyoo bana.. ne yanii sana ne kadar para harcamışlar onu mu öğrenceksin ayıp böylee şeyler bence.... ama illa bi fiyat istioosan mezuniyet törenimde annem bi tek taş almıştı bana 200tl ydi

Biz beraber aldık geçen hafta sözümde taktılar..Fiyat 2.400 Tl peşin olduğu için...Karat 62

Back