• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözde takılan tek taşlarınızın fiyatlarını biliyomusunuz

Biz beraber aldık geçen hafta sözümde taktılar..Fiyat 2.400 Tl peşin olduğu için...Karat 62

62 karat ne yahukafamçokkarıştı yanlış yazdın sanırsam bilmiyorumkismile

biz bugün aldık aşkımla birlikte...cumartesi sözleniyoruz...2000 tl dı tanıdık kuyumcu olduğundan 1350 ye aldık....0,31 karat arkadaşlara katılıyorum çokta önemli değil bunlar,önemli olan evlendikten sonrası huzur ve mutluluk,kaç liraymış kaç karatmış boş şeyler....opuyorumnanaktan

biz bugün aldık aşkımla birlikte...cumartesi sözleniyoruz...2000 tl dı tanıdık kuyumcu olduğundan 1350 ye aldık....0,31 karat arkadaşlara katılıyorum çokta önemli değil bunlar,önemli olan evlendikten sonrası huzur ve mutluluk,kaç liraymış kaç karatmış boş şeyler....opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben o işleri halledeli 1 seneden fazla oldu şükür... çok stresli işlerdi bu alışverişler...
fakaaat gel gelelim takı alırken dikkat edileceklere... özellikle tek taşlara çok dikkat edin öyle kazık fiyatlar söylüyorlarki aklınız durur... 500 lira değerinde yüzüğe 1000 lira fiyat biçiyorlar... mesela sizin 31 karat gerçek fiyatına düşmüş ama etiketinde 2000 yazıyordu değilmi ? kuyumcunun tanıdık olması gerçekten çok önemli....
bu arada 62 karat hakikaten abartı olmuş, zevk meselesi tabi ama benim öyle bişi parmağımda pek hoşuma gitmezdi...

arkadaşlar ben o işleri halledeli 1 seneden fazla oldu şükür... çok stresli işlerdi bu alışverişler...
fakaaat gel gelelim takı alırken dikkat edileceklere... özellikle tek taşlara çok dikkat edin öyle kazık fiyatlar söylüyorlarki aklınız durur... 500 lira değerinde yüzüğe 1000 lira fiyat biçiyorlar... mesela sizin 31 karat gerçek fiyatına düşmüş ama etiketinde 2000 yazıyordu değilmi ? kuyumcunun tanıdık olması gerçekten çok önemli....
bu arada 62 karat hakikaten abartı olmuş, zevk meselesi tabi ama benim öyle bişi parmağımda pek hoşuma gitmezdi...

valla haklısın canım. benim yüzüğüm damra'dan alındı. sertifikası elimde. yüzüğü nişanlım kayseri'de bir alışveriş merkezindeki şubeden 1350 liraya almış tabi pazarlıkla :)))
bursa'daki alışveriş merkezindeki damra'da anneler günü kampanyasıyla 1970 lira diyorlar. aradaki fark uçurum.

markalar da fark ediyor. karatı aynı da olsa zen, ariş, atasay, altınbaş daha uygun. damra pahalı biraz, mesela gilan fln damra'dan da pahalı. bana seç deselerdi o paraya zen'den çok daha gösterişli bi model alırdım; çünkü klasik tek taştansa yanında ekstra minik taşları olan modelleri seviyorum :((( bakalım...

ha bu arada 62 karat yüzüğü kimse peşin de olsa, 2400 liraya vermez. kıbrıs hariç tabi...

Son düzenleme:
valla haklısın canım. benim yüzüğüm damra'dan alındı. sertifikası elimde. yüzüğü nişanlım kayseri'de bir alışveriş merkezindeki şubeden 1350 liraya almış tabi pazarlıkla :)))
bursa'daki alışveriş merkezindeki damra'da anneler günü kampanyasıyla 1970 lira diyorlar. aradaki fark uçurum.

markalar da fark ediyor. karatı aynı da olsa zen, ariş, atasay, altınbaş daha uygun. damra pahalı biraz, mesela gilan fln damra'dan da pahalı. bana seç deselerdi o paraya zen'den çok daha gösterişli bi model alırdım; çünkü klasik tek taştansa yanında ekstra minik taşları olan modelleri seviyorum :((( bakalım...

ha bu arada 62 karat yüzüğü kimse peşin de olsa, 2400 liraya vermez. kıbrıs hariç tabi...

Dayım kuyumcu olduğu için az çok biliyorum ..... heleki tv de reklamları çok dönen o markalar inanılmaz fiyatlar koyuyorlar... sakın aldanmayın...
pırlantanın ve altının özellikleri aynı ise dünyanın heryerinde aynı değerdedir.... işçilik diye çok fena kazık atıyor bazıları...

62 karat derken 0,62 demek istemiş arkadaş, fiyatı rengi ve taşın pürüzsüzlüğü de belirliyor.
o yüzden 2400 liraya almış olabilir.
gilanın tek taşlarının filan daha pahalı olmasında marka değerinin yanı sıra taşlarının daha kaliteli olması da yatıyor.

62 karat derken 0,62 demek istemiş arkadaş, fiyatı rengi ve taşın pürüzsüzlüğü de belirliyor.
o yüzden 2400 liraya almış olabilir.
gilanın tek taşlarının filan daha pahalı olmasında marka değerinin yanı sıra taşlarının daha kaliteli olması da yatıyor.

0.62 olduğunu herkes anlamıştır zaten. hımm evet taş temiz değilse belki. neyse herkes tek taşını güle güle kullansın...

0,62 karat canım..arkadas merak ettiğinden yazdım..Allah önce huzur versin hepimize

kesinlikle haklısın canım...çok kazıklıyolar...benimkide demişti zaten öyle yaptıklarını,kendiside ticaretle uğraştığı için biliyor tabi böyle şeyleri...birde evet tanıdık olduğu için 2000 liradan 1350 ye düştü...düşünsenize aradaki farka bakın...birde bu adamın kar ettiğini düşünün demekki o yüzüğün değeri 1000 lira falan...2 katını söylüyorlar resmen...benim yüzük diamond line,gülaylar altının sertifikasıda elimde,sözlüm ankarada gülaylar altın tanıdığı varmış orayı arayıp sormuş 2400 lira 2000 e veririrz demişlerkafamçokkarıştı biz 1350 ye aldık işte....birde gerçekten çok ıvır zıvırı var pırlanta işinin,yok caratı,yok rengi,berraklığı vs....mesela biz H color aldık diğerleri biraz daha sarımtıraktı...

0,62 karat canım..arkadas merak ettiğinden yazdım..Allah önce huzur versin hepimize

evet canım şimdi anladım...:) güle güle kullan mutlulukla inşallah...

0,62 karat sertifikalı..Ariş pırlanta.3.000 TL fiyat verildi , zar zor 2.400 TL peşin para verip aldık.İstanbul , Caorusel AVM

Karatının yüksekliği abartı olduğu anlamına gelmiyor..Son derece zarif bir model aksine

0.62 olduğunu herkes anlamıştır zaten. hımm evet taş temiz değilse belki. neyse herkes tek taşını güle güle kullansın...

Son derece temiz bir taş..diğer cevaplarda nerden aldığımıda yazdım..İsteyenler bakabilir.Tabi 2.500 Tl gözden cıkararak

valla benimde sözde ve nişan takılarımın hepsi sertifikalıydı

zaten beraber aldık kapalıçarşıdan

daha sonra kayınvalidem kızım sizde dursun diye hepsini verdii

taşlı yüzüğüm zen deki fiyatı da 1800 tl civarı bişeydi canım

sertifikasız almayın sakın

Son düzenleme:
hiç aklıma gelmedi fiyatını öğrenmek.eşimin arkadaşıydı kuyumcu beğendiğimi aldık çıktık ödeme yanımda yapılmadı zaten

Biz beraber aldığımız için fiyatını biliyorum. 1.600 dü benim ki. Ama bu fiyatlar pırlantasına göre değişiyor. Daha ucuzuda var, daha pahalısıda.

gözden çıkarılmayacak bir rakam değil cnm, atla deve değil nihayetinde, lüksünde lüksü var zaten. eminim sana layıktır. güle güle kullan.

Kesinlikle katılıyorum canım , bu fiyat zaten ortalama bişey..Sadece ben arkadaslara cok aşırı rakamlar vermemelerini öneriyorum.Aynı ayarda yüzüğe cok daha fazla rakamlar söyleyenler oldu..Neyse ne işte canım altı üstü bir yüzük.Çok sağol güzel dileklerin için

Back