Söz Kesimi sözde takılan tek taşlarınızın fiyatlarını biliyomusunuz

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
sonradan gidip fiyatını öğrendiniz mi hiç maddi durumla alakalı çokta önemli diğil ama böyle şeyleri merak ederim ben fiyat aralığınıda pek bilmediğim için kaydirigubbakcemile5

sonradan gidip fiyat öğrenmek kimse alınmasın ama inanılmaz ayıp bişey...

ben hediye alsam ve biri fiyatını öğrenmeye çalışsa müthiş düşer gözümden..

yok artık ya..

o anlamda demedim ya fiyat aralığı açısından ne biliyim merakımdan sordum ama sonuçta ne biliyim eşim olucak çekinmem heralde ben [ 8 seneden beri biriyle çıktığın zaman haliyle fazla yüz göz oluyosun ] yanlış anlaşılmasın kaydirigubbakcemile2

fiat aralığı sınırsız..

valla ben geçen sene 150 liraya bile bi yerde görmüştüm..ama mercimek kadar tabi..

50 bin lirayada var..

ortalama bişey istiyosan 2 - 3 bin iyi olur..

ama gidip sormak filan hediyeyi bana çok ters..

tek taşımın sertifikası bana teslim edildi bende durması gerekiyormuş orada yazıyor 3.000 TL

sonradan gidip fiyatını öğrendiniz mi hiç maddi durumla alakalı çokta önemli diğil ama böyle şeyleri merak ederim ben fiyat aralığınıda pek bilmediğim için kaydirigubbakcemile5

canım pırlanta değil de normal taşsa fiyatları çok uygun ben kendime yeni yaptım 175 ytl

canım ben hiç merak etmedim zaten ben öyle kocaman şeyleri sevmediğim için benim beğendiklerim en fazla 120 milyon civarıydı

ben de merak edip öğrenmeye çalışmam yani benim için 200 liraya alsa da 2000 liraya alsada birşey değişmez onun benim için alınmış olması daha önemli

ben bilmiyorum merak da etmem zaten:1closedeyes:
aşkım bana tektaş aldığı zaman kış mevsimiydi ve o havada ayağında spor ayakkabıyla geziyodu...bana gösterdiği bu öneme ömrüm boyunca layık olmaya çalışacam

ne önemi varki fiyatının önemli olan düşünmesi..hatta bana kalsa ben istemiyordum bile ama nişanlım süpriz yaptı..zaten son yıllarda moda oldu bu tektaşda..okadar para vermek cok gereksiz gelio bana altı üstü bir yüzük yani sonuçta..100 ytl olsa nolur 1000000 ytl olsa neolur ?

ben tokgözlüyüm kuzumdan başka birşey istemiyorum kaç tane yüzük alacaklar allah aşkına kaç parmağım var hangi birine takayım

biz 1.660 usd aldık kapalı çarşıdan sertifikasındada öle yazıyo ben istemedim ma aşkım alcam diye tutturdu zar zor aldım zate ufak bişiy aldım kim sorarsa düşünmesi yeterdi ben istemedim :umursamaz:

benim tektaşımın fiyatını aşkımın ağzından öğrenmiştim ama tam fiyat söyLemedi...
1.000 Küsur demişti ...

hayır bu tek taş fiyatını öğrenmek isteyen arkadaş tek taşın fşyatına göremi muamele yapacak karşı tarafa ilginc ayrıca terbiyesizlik olarak görüyorum

sanırım arkadas piyasa arastırmasıı yapıoor kızlarr...ayıplamayalım..bende fiyat konusunda titizimdir..cok pahalı bışıler ıstemem yanı..100 tl de olsa farketmez..yuzugun fıyatı benm degerımı ölçmüor ya..madiiyatla alakalı..allah herkese gönlune göre wersın ve hayırlısını wersın inşallah tez zamamnda=)

cnmmm pırlanta istiyorsan eger 800tlden başlıyo istedigin fiyata kdr oluyorrr...
ama imitasyon dersende 50 tlden başlayan var:)amaççç önemiii cnmm ister pırlanta olsun ister sahteeeee....mutlu olmak daha önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…