Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar evlilik teklifii anlatayım. Bizim burada sık gittiğimi ırmak manzaralı bir yer var. Ağaçlar , sonbahar , ırmak ayyy çok romantikti. Ben ırmağa doğru bakarken benim aşkım cebinden bir gül çıkardı ve diz çöktü , elimden tutup gözlerime baktı ''bir ömür benimle olur musun aşkım?'' dedi. Bende evetttt dedim. Sonra sana şekerleme yaptırdım dedi oradaki masalardan birine oturduk aşkım beni videoya almaya başladı süslü kutuyu ben açtım içinden kalp şekerle çikolatalara arasına tektaşımı saklamış onu parmağıma taktı. çok duygusaldık ikimizde. ALLAH'ım isteyen herkese en güzellerini nasip etsin inşaALLAH...(amin...)

Salı günü istemem oldu. 20 kişiydik toplamda. Dünde söz-nişan alışverişim oldu. Pazar günü sözümüz var nasipse.

Evlenme teklifim İsteme çikolatam , kolonyam ve çiçeğim maşaALLAH subhanALLAH bizee

Üstte pazar günü söz var yazmışım düzelteyim hem söz hemde nişan var nasipse Tuğbacım canım.

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin canım benim tebrik ederim

Her şeyin en güzeli senin olsun inşALLAH Tuğbam , ALLAH razı olsun. Sen nasılsın nasıl oldunuz?
Sağol canım tüm isteyenlere inşallah ...
Zamanla ne bileyim alışmak zorunda insan daha iyiym canım Volkanda iyi olmaya çalışıyo çok şükür .Siz naslsınz heycan doruklarda ne güzel yaa

Amin inşaALLAH canımmm darısı sana olsun.

Bakalım ne zmn olcak herşeyden o kadar umudumu kestim ki artık hayal kurmaya korkar oldum

Tuğbam kesme umudunu bak inşaALLAH seninde güzel haberlerini alacağız burada...
Bizde iyiyiz canm şimdi de söz telaşesi sardı bizi. gece vize çalışması gündüz söz hazırlığı devam işte... ALLAH utandırmasınn

betülcümmm çok güzel görünüyor herşey bayıldım bayıldım Allah tamamına erdirsin. ben burdaki kızçelerin önünü açtım sanırım dün de biz damada nişan bohçasını götürdük ve iş daha bitmiş oldu. artık bundan sonraki ya nasip :) bu süreçler hakkında sormak istedikleriniz fikir almak istediğiniz konular olursa her zaman yardımcı olurum

Sağol canım ALLAH razı olsun nişan bohçası hakkında tabi ki sorarım neler götürdünüz. Bizde düğünümüze yakın götürülücek ama...

Sağol canım ALLAH razı olsun nişan bohçası hakkında tabi ki sorarım neler götürdünüz. Bizde düğünümüze yakın götürülücek ama...
genelde bohça alışverişi kişilerin kullanımına göre değişiyor. mesela benim nişanlım traş makinesi istemedi. daha sonra ihtiyaç olursa alırız dedi. bu yüzden biz almadık. bunun dışında;
  • seccade takımı (takke,seccade,tesbih,havlusu set olarak)
  • parfüm,roll-on
  • kravat , kol düğmesi seti
  • terlik
  • 5'li pijama takımı (saten sabahlık, 2 takım da penye pijaması)
  • traş bakım seti (jel,losyon,jilet)
  • kaşkol
  • iç çamaşırı,çorap
ayrıca bizde de geldiği için kv ve kp içinde ufak tefek bir bohça yaptık. bizim kullanabileceğimiz bir hamam seti ve saten yatak örtüsü koyduk. bu şekilde yani canım.

sağol canım daha bohça olayına var ama anca hazırlık yaparım yavaş yavaş... ALLAH razı olsun sağol...

sağol canım daha bohça olayına var ama anca hazırlık yaparım yavaş yavaş... ALLAH razı olsun sağol...
ne demek canım benim yawaş yawaş bakmaya başlarsın işte sana önerim bu işler için varsa tanıdık yerlere git ve 1 girdiğin dükkandan hepsini halletmeye bak toplu alırsan hem kafan karışmaz hem de indirim yaparlar...

haklısın canım bak bu konuda sağol önerilerine hep açığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…