Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kolonya şişem :) Kızlar deniz yıldızlı magnetler hariç geri kalan her şeyi kendi ellerimle yaptım. ALLAH'ım yarında mutlulukla bu yaptıklarımı kullanmayı nasip etsin inşaALLAH...(amin...)

Sağol kuzum dün sevdiceğimleydim konuştuk o kadar derdi arasında bana sıra fayanslarda ilk işimiz dedi ne fayansı ya onu boşver dedim " FALYANS " diyorum yani dedi güldüm :)
Ne zmnmış bu falyans dedim p.tesi işe başlıcak biraz rayına oturtalım ilk işimiz o dedi sevindim bende :)
Zaten babamızın 40ı 52si çıktığında olur demişti halası bende ona bunu söyledim halan benmle konuştu böyle dedi falan diye olcak bitanem sen merak etme dedi bana
İnan çok hayal kurmak istemiyorum artık korkuyrum gerçekten ama aralık sonu gibi bakalım kısmetse inşallah olucak gibi nasip

Canım benim maşallah herşeyin harika görünüyor Allah nazarlardan korusun
Yarın akşamdan güzel haberlerini bekliyoruz bizde bu mutlu haberlerimizi topiğimizin tüm kızları mutlulula paylaşırız inşallah amiiin

Aminnn canım ALLAH razı olsun maşaALLAH subhanALLAH bizlere...(amin...)

Geç olsunda güç olmasın Tuğbam , ALLAH'ım sana da bize de mutluluğumuzu ağzımızın tadıyla yaşatsın inşaALLAH...(amin...)

canımmmm çok güzel olmuş herşeyin, ben beile heyecanlandım vallahiiii

canımm, çok zamansız bi acı yaşıyorsunuz rabbim ikinize de sabır versin.. geç olsun ama hayırlarla olsun inşallah...

canımm, çok zamansız bi acı yaşıyorsunuz rabbim ikinize de sabır versin.. geç olsun ama hayırlarla olsun inşallah...
Canımmmm benim halimi düşün bir de :) Nişanlılık iyi oluyır kızlar ALLAH hepinize yaşatsın. Aşkım gelecek şimdi , yemeğe davet ettik :)

Geç olsunda güç olmasın Tuğbam , ALLAH'ım sana da bize de mutluluğumuzu ağzımızın tadıyla yaşatsın inşaALLAH...(amin...)

Amiiin inşallah canım benim

Sağol kuzum öyle gerçekten geç olsun güç olmasın vardır herşeyde bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…