- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
nisan tepsim ve kadehlerim adli calisma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzelmiş canımmmmmEki Görüntüle 1294189
salı günüde benim istemem var canım nasipse :)Tesekkur ederim canim :);istemeye 1 nisana 3 gun kaldi ama yorgunluktan ölüyorum kizlar ne zormjs
Eki Görüntüle 1294189
Hepsini ablam yapti o yuzden degeri de ayri bi guzel :)Harika canım aldınmı kendinmi yaptın?
canım bayıldım huzurla kullan inşallah. benim nişana da 2 gün kaldı yorgunluktan ölüyorum sanki heyecanı hiçç söylemiyorum bileEki Görüntüle 1294189
Çok şık canım güle güle kullan :) Kullandığı malzemeler hakkında bir fikrin var mı o yüzük konulan şeyler cammı nasılHepsini ablam yapti o yuzden degeri de ayri bi guzel :)
Canim Onlar ayna.ablam camcida yaptirmis.kup seklinde aynlardan gercekten cok hos duruyor nisanimiz gecsin daha net fotolar yukleyecegimÇok şık canım güle güle kullan :) Kullandığı malzemeler hakkında bir fikrin var mı o yüzük konulan şeyler cammı nasıl
Tamam canım çok sevinirim gerçekten çok beğendim :) Hayırlısı olsunnnn heyecan var mı :)Canim Onlar ayna.ablam camcida yaptirmis.kup seklinde aynlardan gercekten cok hos duruyor nisanimiz gecsin daha net fotolar yukleyecegim
Tesekkur ederim :) ya pek heyecan yok kizlar inanin ise guc o bu derken kosturmaya firsat kalmiyor bugun elbisemi az once eve geldim giydim ve bol geldi yarin sabah erkenden oraya gidicem tekrar bi de o cikti nisana 2 gun kaldi pfff nasil olcak bilmiyorumTamam canım çok sevinirim gerçekten çok beğendim :) Hayırlısı olsunnnn heyecan var mı :)
Eki Görüntüle 1294189
kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
2-3 ufak aksaklık dışında herşey çok güzeldi planladığımız gibi geçti çok şükür havanında güzel olması işlerimizi kolaylaştırdı oynamaktan halen bacaklarım ağrıyor
nası geçti nişaaaan
kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH
2-3 ufak aksaklık dışında herşey çok güzeldi planladığımız gibi geçti çok şükür havanında güzel olması işlerimizi kolaylaştırdı oynamaktan halen bacaklarım ağrıyor