• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
IMG-20141103-WA0007.jpg

nisan tepsim ve kadehlerim adli calisma :)

Çok şık canım güle güle kullan :) Kullandığı malzemeler hakkında bir fikrin var mı o yüzük konulan şeyler cammı nasıl
Canim Onlar ayna.ablam camcida yaptirmis.kup seklinde aynlardan gercekten cok hos duruyor nisanimiz gecsin daha net fotolar yukleyecegim

Tamam canım çok sevinirim gerçekten çok beğendim :) Hayırlısı olsunnnn heyecan var mı :)
Tesekkur ederim :) ya pek heyecan yok kizlar inanin ise guc o bu derken kosturmaya firsat kalmiyor bugun elbisemi az once eve geldim giydim ve bol geldi yarin sabah erkenden oraya gidicem tekrar bi de o cikti nisana 2 gun kaldi pfff nasil olcak bilmiyorum

kızlar evlilik teklifimi bugün aldım ALLAH'ım ne büyük bir mutluluk tarifi yok. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasp etsin inşaALLAH

Kızlar tam takip edemedim burayı sorunları biliyosunuz. Panomuzda herşey tarihinde olduysa yanına öpücükleri koyayım Hepinize hayrlı olsun inşallah Rabbim hep yüzünüzü güldürsün

Back