- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Hadi bakalim insallahben de bu gruba dahil olurum umarımmm
Hadi bakalim insallah
Yok canim 26 eylulde sevgilim gelecek ailemle tanismaya bayramdan sonra da ailedo biz farkli şehirlerdeyiz sevgilimin iznibaz 10 gun icinfr isteme nisan olacak bitecek :)
Sen ne durumdasin :)
Kizlaarr cok sevindim burda olmaniza ayni donemde ayni heyecanlari yasayacagimiz icin birbirimizin halinden daha iyi anlariz heyecanlarimizi fikirlerimizi yeri gelince sikintilarimizi(umarim olmaz :) ) paylasacagimizi bilmek guzel :)
İnaşallah canımTanışalım ama benim adım Tuğba İzmrde otryrum 21 yaşndaym sizde tanıtın ki muhabbetlrmz artsın dimi ama
İsmin ne canımmerhaba, bende istanbulda oturuyorum..25 yaşındayım ,
M.oldum Tülaaytülay..
Bende memnun oldum Tuğba.nişan tarihin kesinleşti mi senin ?
2 hafta önce evlilik teklifimi aldım, bizimkiler tamam derse tanışma ve isteme olacak inşallah, kurbanda da nişan olur o zaman
Merhaba kızlar Ben Betül , 25 yaşındayım sevdiğimle 5 yıl 4 aydır birlikteyiz. Nasipse Ekim ayında isteme , söz düşünüyoruz. İlk iş olarak evlenme teklifi olursa gerisi gelecek nasipseKizlaarr cok sevindim burda olmaniza ayni donemde ayni heyecanlari yasayacagimiz icin birbirimizin halinden daha iyi anlariz heyecanlarimizi fikirlerimizi yeri gelince sikintilarimizi(umarim olmaz :) ) paylasacagimizi bilmek guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?