Kızlar merhaba bu konuyu içimi dökmek için açıyorum lütfen topa tutmayın iyice psikolojim bozulmasın
1 yıllık uzun mesafe ilişkim var. 31 yaşındayım. Gayet güzel konuşuyoruz anlaşıyoruz derken. Birden artık bunun adını koyalım artık diye erkek arkadaşımın ailesinin gelip tanışma isteği o bu derken,bi baktım yarın aile tanışması var. Aslında ailem biliyor anlatmıştım onun ailesi de biliyor. Uzun yoldan geldikleri için tanışma 2 gün sonra da söz nişan olacak. Ama şu var ki ben aşırı geriliyorum ve korkuyorum. Bunda ne var demeyin lütfen biliyorum belli bir yaştayım ama aileme çok fazla düşkünüm bu yüzden kafamda çok büyütüyorum ve sürekli korkularımla baş başa kalıyorum. Erkek arkadasımın sürekli başının etini yiyorum. Şu nişan kısmını atlatsam düzelir mi yoksa daha mı cok artar düğüne kadar bilmiyorum. Bu konuda pek çok yazı okudum tek değilmişim. Erken davrandım desem 31 yaşındayım ve 8 yıl ilişkisi olup aynı korkuyu yaşayan sayısız yazı okudum. Erkek arkadasım şuan bana erteleyelim dese tamam derim o kadar geriliyorum ama bu sonucta olacaksa olsun bitsin 3 sene sonra da olsa olacak diyor o da haklı. Bana göstereceğiniz bir yol var mı çift terapisi mi evlilik terapisi mi yada her neyse. Yada benim gibi aynı şeyleri yaşayıp atlayanlar nasıl bir yol izlediler acaba.
En yakınlarımla konusamıyorum sadece erkek arkadasımla paylasım bu sorunu o da dinliyor yanımda oluyor. Burda takılmayı sevdiğimi biliyor konu aç içini dök rahatla dedi en son. Bir tanıdığım bana eşiyle nikaha Bi saat kala ayrılacağını söylemişti son anda barışmışlar. Tek bu sorunu yaşayan belki ben değilim ama bana Önerebileceğiniz çözüm var mı acaba.
Ne zormuş yaa atomu parçalasam böyle stres yapmazdım