Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar ayrıntıları istemişsiniz. Çok eğlendik , çok güzeldi... Çok oynamışız ayaklarımın ağrısı 2 fün geçmedi. Aşkımmmla en mutlu günümüze adım atmak tarif edilemez bir duygu. Söz tepsim ,sepetim , hediyeliklerim , kolonya şişem hepsi çok beğenildi.
Stüdyoda hatıra kalsın diye bir kaç poz çekindik. Söz yüzüğümüz takıldı dualarımız edildi. Bir kaç saat sürdü ama dolu dolu geçti. Akşama abim , yengem , aşkım ve ben yemeğe çıktık. Ardından sinema ve kahve keyfi yaptık. ALLAH'ım isteyen herkese en güzelini nasip etsin inşaALLAH...(aminn...)

ayy okuyunca kendi nişan günüm geldi aklıma 1 hafta boyunca et kesmişti bacaklarım oynamaktan :))) Allah tamamına erdirsin canım herkese nasip olsun inşallah..

Çok sevndim canımm inan çok mutlu oldum senin adına Rabbim bu mutluluğunuzu, ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallah Darısı bize inşallah

Çok sevndim canımm inan çok mutlu oldum senin adına Rabbim bu mutluluğunuzu, ağzınızın tadını hiiç bozmasın inşallah Darısı bize inşallah
aminnn ALLAH razı olsun balım. Darısı sizlere en güzel şekliyle olsun inşaALLAHArtık nişan tarihime öpücüğümü koyabilirsin sana ahmet balım :)

Selam kızlar.

Topiği yeni gördüm ve çok sevindim

Allah kısmet ederse nişanım 24 ocakta salonda olacak.

Kpss ye hazırlanıyorum ve başka şehirde okuyorum.

Benim nişan kıyafetim hariç her şeyimiz hazır.

Nişandan 2 hafta önce eve gidebilecem başka zamanım yok.

O kadar sürede kıyafet ayarlayabilir miyim sizce?

Düşünüp geriliyorum çoğu kez.

Buradan alıp da taşımak istemiyorum. Kabarık düşünüyorum çünkü

24 mayıs 2014 tanistik biz. 25 ekim de isteme ve sözumuz oldu. Kısmetse 21 şubatta nisanimiz var hepiniz için hayirlisi olsun diyorum :)

Kızlar hoşgeldiniz topiğimize
İkiniz içinde hayrlısı olsun diyorum sizinle tanışmak isteriz ayrıca panomuza eklenmek isterseniz ( ilk sayfada var) sizide ekleyelim

Selam :) Ben de dahil olayım sizlere o zaman daha nişan tarihim belli değil gerçi ama :)
Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu

Canım ben arada sadece bakıp çıkıyorum. Vize haftamdayım da
Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada

Valla canım benim daha isteme tarihim bile belli değil
İlk sayfadaki yazdığımız bilgileri yaz senide ekleyim kuzu

Anladım canım arada yaz ama nasıl gidiyo nişanlılık :)
Allah yardım etsin bu arada
Nişanlılık iyi canım hayrlı olsuna gelen giden oluyor bende sabahlara kadar ders çalışıyorum. Aşkım bizden çıkmıyor
Bugün kayınvaldemler gelecekelr nasipse düğün tarihimiz belli olacak ALLAH razı olsun canım bu haftaki sınavlarımı hayırlısıyla bir verseydim rahata erecektim birazcık dualarını esirgeme tatlımmm

Biraz kosturmayla gecti canim bir de email adresim degisti mail almayinca kimse girmiyor sanmistimmm unutmusum :) artik buralardayim :)

Ayy ne güzel yaa bizde yaşak o günleri bugün buluşcaktık akrabaları geliyo diye çıkamıyo nişanlı olsak bende giderdim onlara içim gidiyo çim
Dualarımda unutmam seni canım sende beni unutmaa
Merhabalar kizlaaarrr uzun bir aradan sonra geri geldim beeen :)
Nerdesin kuzu ya harbi yok oldun bi anda unuttn sandık bizi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…