- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Sen hangi siteden aldm ttlm atarmsn resmini :)Benim söz elbisemde nar çiçeği beyaz canım.Bende çok beğenerek internetten sipariş verip aldım :) ALLAH ağız tadıyla giydirsin inşaALLAH...(amin...)
Sefamerve'den aldım canım.Sen hangi siteden aldm ttlm atarmsn resmini :)
Aaa görmüştüm bu elbiseyi çok güzl bi seçim canım güle güle giyinSefamerve'den aldım canım.
ALLAH razı olsun canım amin.Aaa görmüştüm bu elbiseyi çok güzl bi seçim canım güle güle giyin
ALLAH razı olsun canım amin.
Ayakkım ve şalım kaldı bir de onların takımını tamamlasaydım hayırlısıyla
Bence de çok güzel buna bende bakmıştımEki Görüntüle 1245886 baksana canım yaa çok güzl değl mi buda
amin inşaALLAH canım.Ayrlarsn cnm inşallah içine sinen bişey bulursn
Şimdi bakyrm sefamerveye mürdüm bi elbise buldm çok güzl yaa ben çok kararsızım yaa
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var sözüm için bunlardan hangisi daha şık olur netten almayı düşünyrum şuan çok beğendim
Eki Görüntüle 1245811 Eki Görüntüle 1245817
Eki Görüntüle 1245812 Eki Görüntüle 1245813
Eki Görüntüle 1245814 Eki Görüntüle 1245815
Eki Görüntüle 1245816 Eki Görüntüle 1245818
Bence de çok güzel buna bende bakmıştım
Zevklerimiz aynı demek ki
Siyah olanin baska rengi var mi canim
buda güzlmiş cnm fiyatı fazlaymş ama 240 liraBegendiginiz elbiseler gayet guzel ben de bunu reklamda gordum hisuma gitti size bi alternatif olsun :)Eki Görüntüle 1246253
Evet canım buda güzelmiş :)Begendiginiz elbiseler gayet guzel ben de bunu reklamda gordum hisuma gitti size bi alternatif olsun :)Eki Görüntüle 1246253
Çok güzelmiş canım.Kızlar bu elbisemi daha yeni aldım daha 1 kere giydim isteme gecesi için bunu giyeyim diyorum nasıl ??
Eki Görüntüle 1246606
Kızlarr nişan tepsimi yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?