- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Sağol kuzucumHadi hayırlı olsun inşaALLAH...Çok güzel canım benim.
:):):)Sağol kuzucum
Hiii cidden ya kakule naslsn hazrlıklar ne durumdaKizlar sadece 1 gun kaldi cuma gunu tanismaya geliyooooorrr cok heyecanliyimm
Ayyyy çok heyecanlı canım yaKizlar sadece 1 gun kaldi cuma gunu tanismaya geliyooooorrr cok heyecanliyimm
Hiii cidden ya kakule naslsn hazrlıklar ne durumda
Midemde kelebekler ucusuyot :)Ayyyy çok heyecanlı canım ya
Canim menuler kesinlesti pasta falan belirlendi ablam suslemelere basladi haftaya tepsiyi falan da halledecegim elbise kumasi alindi moda eviyle gorusuldu ilk prova yapilacak haftaya baska baska :) simdilik bu kadar sanirim cuma gunu sevdicegim geliyor heyecan dorukta Allahim sen huzurlu bi aksam gecirmeyi nasip eyle dua edin lutfen
:) kendi begendigini almis :)Oh oh süper :)
Cuma günü ne giyceksin kuzum merk ettim resmini at bak tmm mı :)
Allah yardmcnz olsn dualarmz sennle çok güzl bi tanışma olur canım inş
Canim cuma gunu yalniz gelecegi icin cok ozenmedim acikcasi ama yine de gittim pantalon ve bluz aldim :) cumartesi de ben onlara gidecegim beni biliyorlar ama yine de ozenmek istedim siyah beyaz bi gomlek aldim :) ya bi de evlenme teklifi heyecani var ederse tabi :) bu arada ben tek tas begendim o alacakti ya benim begendigimi begenmemis bide kuyumcu cok tavsiye etmemis
:) kendi begendigini almis :)
Allahım yaa beğen demesydi ozmn
Ben ailecek tanışma olcak sndım kuzu sadece yalnz mı gelicek size damat beyimiz hmm ozmn norml giynrsn canııım
Ailece tanışma ne zmn olcak ozmn benim kafam karıştı şimdik
Tatlm sen panomuza tanışma diye onu yazsana yahuBayramdan sonraki cuma canim 10 ekimde :) ona da bisi kalmadi ayyy :)))
Evet Betüül benmki askerden bi gelse sevincemde hangi birine sevncem geldiğine mi sözümüz olcağına mı bilemedimAyyy ayyyy ayyyy dualarımdasın kakulecim.
Tuğba bizimkide iyice yaklaştııııı ya
Gelince bırada çığlıklarını bekliyorum nasipseeee :))Evet Betüül benmki askerden bi gelse sevincemde hangi birine sevncem geldiğine mi sözümüz olcağına mı bilemedim
İNŞALLAH Rabbim o günleri göstersin Çok beğndiğim bi msj oldu bu saol BetülümGelince bırada çığlıklarını bekliyorum nasipseeee :))
Anlarım senin halinden balımmmm bende geçen sene senin gibiydimmmm Aşk'erimi bekledim. Şükür kavuştuk darısı sie olsun inşaALLAH...(amin...)İNŞALLAH Rabbim o günleri göstersin Çok beğndiğim bi msj oldu bu saol Betülüm<3
Cok tesekkur ederim canim dua sirasi bana da gelecek :)Ayyy ayyyy ayyyy dualarımdasın kakulecim.
Tuğba bizimkide iyice yaklaştııııı ya
sonuçları bize çabucak bildir olur mu?Cok tesekkur ederim canim dua sirasi bana da gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?