Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canim menuler kesinlesti pasta falan belirlendi ablam suslemelere basladi haftaya tepsiyi falan da halledecegim elbise kumasi alindi moda eviyle gorusuldu ilk prova yapilacak haftaya baska baska :) simdilik bu kadar sanirim cuma gunu sevdicegim geliyor heyecan dorukta Allahim sen huzurlu bi aksam gecirmeyi nasip eyle dua edin lutfen
Hiii cidden ya kakule naslsn hazrlıklar ne durumda

Oh oh süper :)
Cuma günü ne giyceksin kuzum merk ettim resmini at bak tmm mı :)
Allah yardmcnz olsn dualarmz sennle çok güzl bi tanışma olur canım inş

Canim cuma gunu yalniz gelecegi icin cok ozenmedim acikcasi ama yine de gittim pantalon ve bluz aldim :) cumartesi de ben onlara gidecegim beni biliyorlar ama yine de ozenmek istedim siyah beyaz bi gomlek aldim :) ya bi de evlenme teklifi heyecani var ederse tabi :) bu arada ben tek tas begendim o alacakti ya benim begendigimi begenmemis bide kuyumcu cok tavsiye etmemis
Oh oh süper :)
Cuma günü ne giyceksin kuzum merk ettim resmini at bak tmm mı :)
Allah yardmcnz olsn dualarmz sennle çok güzl bi tanışma olur canım inş
:) kendi begendigini almis :)

Allahım yaa beğen demesydi ozmn
Ben ailecek tanışma olcak sndım kuzu sadece yalnz mı gelicek size damat beyimiz hmm ozmn norml giynrsn canııım
Ailece tanışma ne zmn olcak ozmn benim kafam karıştı şimdik

Bayramdan sonraki cuma canim 10 ekimde :) ona da bisi kalmadi ayyy :)))
Allahım yaa beğen demesydi ozmn
Ben ailecek tanışma olcak sndım kuzu sadece yalnz mı gelicek size damat beyimiz hmm ozmn norml giynrsn canııım
Ailece tanışma ne zmn olcak ozmn benim kafam karıştı şimdik

Ayyy ayyyy ayyyy dualarımdasın kakulecim.
Tuğba bizimkide iyice yaklaştııııı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…