- Konu Sahibi CadiKelebek
-
cevaplaya tıkla tatlım alıntı olurayy bide biri bana alıntı yapmayı ifadeleri öğretsin yaa yeniyim beceremiyorum :/
Hoşbulduk kızlar bana yardım edin şimdi ben nişan yerimi sonunda buldum ama kiralıyacağım yerde masa örtüsü yok masa örtüsü kiralama firmalarını aşırı el yakıyor Sizce ne yapmalıyımHos geldin canim aramiza :)
Hoşbulduk kızlar bana yardım edin şimdi ben nişan yerimi sonunda buldum ama kiralıyacağım yerde masa örtüsü yok masa örtüsü kiralama firmalarını aşırı el yakıyor Sizce ne yapmalıyım(
Canım harika olmuşlar hediyeliklerin ve dağıtacağın tepsin. maşaALLAH...Kızlaarr Eki Görüntüle 1244781 bu sepetlerimi göstermiştim size
bugün sepetlerimi dağıtacağım tepsimi ufak detaylarla süsledim bakalım beğencekmisinz
Eki Görüntüle 1244792 Eki Görüntüle 1244793
Bi de sorum olcak sizce ortasına şu kalpleri yapıştrym mı boş mu dursun ???
Eki Görüntüle 1244794 Sepetlerimi aldklarında kalp görüncek ama nasl olur bilemedm yapıştraym mı diye
Canım harika olmuşlar hediyeliklerin ve dağıtacağın tepsin. maşaALLAH...
Bence tepsiye kalpleri yapıştırma bade hali daha hoş.
Ellerine saglik canim ne guzel olmuskesinlikle yapistirma boyle cok hos
iyi yapmışsın. Canım fotoğraf nasıl ekleniyor bende yapınca foto atacaağımda nasipseTeşekkür ederim kızlar sade havayı çocuklulaştrcak gibi geldi banada yapıştrmadan sorayım dedim
iyi yapmışsın. Canım fotoğraf nasıl ekleniyor bende yapınca foto atacaağımda nasipse
hayır canım bilgisayardan giriyorum. Foto işarerine bastığım zaman url istiyorSen telden mi giriysun canım ?
Mesaj yazarken cevapla nın yanında dosya yükle var ben ordan yüklüyorum canım :)
hayır canım bilgisayardan giriyorum. Foto işarerine bastığım zaman url istiyor
Ama dediğin yeri grdüm sağol balımmmmmmmEki Görüntüle 1244866
Canim hepsini ayri ayri satin alman diktirmende sıkıntı olacaktir bence baska salonlara bakmalisin
1. model canım çok güzelKızlar yardımınıza ihtiyacım var sözüm için bunlardan hangisi daha şık olur netten almayı düşünyrum şuan çok beğendim
Eki Görüntüle 1245811 Eki Görüntüle 1245817
Eki Görüntüle 1245812 Eki Görüntüle 1245813
Eki Görüntüle 1245814 Eki Görüntüle 1245815
Eki Görüntüle 1245816 Eki Görüntüle 1245818
1. model canım çok güzel
Benim söz elbisemde nar çiçeği beyaz canım.Bende çok beğenerek internetten sipariş verip aldım :) ALLAH ağız tadıyla giydirsin inşaALLAH...(amin...)Hmm annemde bunu seçti canımbakalm Volkana da gönderdm resmleri ne zmn döner bilmyrum hemen sipariş vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?