- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
Betüüül yarın sizin tanışma var hiç bişey söylemysun hazrlk yaptnzmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun inşaALLAH...Oooo çok beğendim canımmEllerine sağlık mis gibi olmuş
![]()
![]()
canım bizim tanışma hayırlısıyla 19 Ekimde karıştırdın sanırımBetüüül yarın sizin tanışma var hiç bişey söylemysun hazrlk yaptnzmı![]()
![]()
Yaaa 19 eylül gibi gördüm panoda naslda heycan yaptım öylecanım bizim tanışma hayırlısıyla 19 Ekimde karıştırdın sanırım![]()
Benide heyecanlandırdınnnnYaaa 19 eylül gibi gördüm panoda naslda heycan yaptım öyle![]()
Bian şok oldum ama ya o kadar hzlı yazdım ki yarın tanışma var diye kendimnki gibi heycnlndm vallaBenide heyecanlandırdınnnn![]()
Çok güzelmiş canım benim
Evet canım 1 ay var hayırlısıylaBian şok oldum ama ya o kadar hzlı yazdım ki yarın tanışma var diye kendimnki gibi heycnlndm valla
Olsun 1 ay kalmış canım![]()
Çok güzelmiş canım benim![]()
Kakulenin ablası yapacaktı sanırım tepsileri :)Sanırım sadece biz hazrlk yapıyruz kakule71 ve diğer kızlar hadi hazrlıklar yok muuu![]()
![]()
Hızlan biraz ttlm koştur koştr halledersinn:) ben yarin elbisem icin kumas bakmaya gidiyorum sonra da terziyle gorusecegim bu arada saka maka benim tanismaya bir hafta kaldiheyecan dorukta benim ablam susleyecek de once tepsi almam lazim ya kizlar aslinda o kadar cok detay varki zaman yetmeyecek gibi geliyor :)
Kakulenin ablası yapacaktı sanırım tepsileri :)
Yarında lavanta keselerimi ve sepetimi yapacağım nasipse :) Makasım , kolonyalığım falan
Kıyafetim nar çiçeği beyaz ya tepsimi e hediyelikerimide nar çiçeği beyaz yaptım![]()
Tatlım bugün hediyelikleirmi yapamadım ev uygun değildi öbür haftaya kaldı sanırım hayırlısı :)Süper canım uyumlu olsun en güzeli
Bende güzl bi kolonya şişesi aryrum![]()
Olsun cnm rahat rahat yap sıkntı yokTatlım bugün hediyelikleirmi yapamadım ev uygun değildi öbür haftaya kaldı sanırım hayırlısı :)
Ohh çok iyi cnm nasl karar verdiniz merak ediyrummBugun elbisemi hallettim yani modaeviyle konustum haftaya ilk prova :)
Aynen canımmmOlsun cnm rahat rahat yap sıkntı yok
Ohh çok iyi cnm nasl karar verdiniz merak ediyrumm![]()
Hadi hayırlı olsun inşaALLAH...Çok güzel canım benim.Kızlar kararsızlık yüzünden gittim gittim geldim ve sonunda diktrmeyi istediğim renk içime sinen bi elbise buldum siparişimi verdim hayırlı olur inşallah![]()
Eki Görüntüle 1247622 Eki Görüntüle 1247624 Eki Görüntüle 1247623