• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
$Photo2665.jpg Benim bi kaç ay oldu yapalı ama buda benim kısmet olursa söz tepsim :oops::KK37: :KK37:

Sanırım sadece biz hazrlk yapıyruz kakule71 ve diğer kızlar hadi hazrlıklar yok muuu :rolleyes: :rolleyes:
Kakulenin ablası yapacaktı sanırım tepsileri :)
Yarında lavanta keselerimi ve sepetimi yapacağım nasipse :) Makasım , kolonyalığım falan :KK5:
Kıyafetim nar çiçeği beyaz ya tepsimi e hediyelikerimide nar çiçeği beyaz yaptım :KK37:

:) ben yarin elbisem icin kumas bakmaya gidiyorum sonra da terziyle gorusecegim bu arada saka maka benim tanismaya bir hafta kaldi :KK66: heyecan dorukta benim ablam susleyecek de once tepsi almam lazim ya kizlar aslinda o kadar cok detay varki zaman yetmeyecek gibi geliyor :)

:) ben yarin elbisem icin kumas bakmaya gidiyorum sonra da terziyle gorusecegim bu arada saka maka benim tanismaya bir hafta kaldi :KK66: heyecan dorukta benim ablam susleyecek de once tepsi almam lazim ya kizlar aslinda o kadar cok detay varki zaman yetmeyecek gibi geliyor :)
Hızlan biraz ttlm koştur koştr halledersinn :-)

Kakulenin ablası yapacaktı sanırım tepsileri :)
Yarında lavanta keselerimi ve sepetimi yapacağım nasipse :) Makasım , kolonyalığım falan :KK5:
Kıyafetim nar çiçeği beyaz ya tepsimi e hediyelikerimide nar çiçeği beyaz yaptım :KK37:

Süper canım uyumlu olsun en güzeli :KK36:
Bende güzl bi kolonya şişesi aryrum
:KK66:

Back