erkek tarafı için çok hoş bi adet bayıldım valla söyle kardeşime o taraflardan kız alsak da yapsak :))
bende dediğin gibi mendile bi kılıf yaptım, söz akşamı sevgilime öyle vericektim snra bide kılıfıyla sabun ekledim yanına, tülle süsleyp ikisni vericektim. beyefendi kendileri sordu bişey vericekmisin bana diye mendil vericem diince anlattı. tek mendil vermezsn herhalde diyo dedim ne bileym ne vercem bizde hiç bişey verilmezgümüş bi tepsiye falan koy mendili sabunu süsle püsle öyle verirsin dedi. bugün gittim gondolla 2 çorap aldım. beyefendi beğenmiyo bide tepsi al tepsiye gondolu koy gondola da mendili yaydır üzerine çorapları sabunu koy diyo
Canım merhaba. O tatlı telaş bende de var. Kısmetse benimde martın başında olacak. Bizim burada da vardır söz mendili adeti. Sen gondolu almakla iyi yapmışsın. Mendilini koy tülle bir güzel süsle damat beye verBende küçük bir sandık ya da tepside süsleyerek vericem. Gelen misafirlere o dediğiniz ağzı ipli tül torbalara havlu-yazma-patik koyduk. Onlar beni isteyecekler sanırım giderlerken (yani tam ne zaman veriliyor annemlerle konuşmadım ama :) ) sevdiceğime mendili, davetlilerede hazırladığımız hediyeleri vereceğiz. Sonrada yaza gelsin nişan düğün
damat benim söylediklerimi söylemiş canımizmirli mi damat,Aydınlı mı?
inşallah canım hayırlısıyla olur seninde :) benim 5-6 gün sonra inşallah söylemşmiydim bilmiyorum :) sence çorap sabun falan koymalımıyım? yoksa sadece mendille gondolu mu vereyim? ohh konuşuldu mu düğün tarihi :) bizim de annem azıcık paranı yicem senin falan diyo ama bakalım erkek arkadaşımda herkese düğün tarihi veriyohakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaa :)
Canım hayırlı olsun :) Çok güzel tatlı telaşlar valla. Çok heyecanlı. Anneme de sordum senin için, sabun lavanta kesesi falan gondola koyabilirsin tatlım. Çorap olmazmış. Zaten nişan için bohça hazırlanacak ona koyuluyor çorap tarzı giyim eşyaları. Benim cumartesi akşamı ailemle tanışmaya geldi ailesi. Sevdiceğim de askerde. İzine gelicek martta. O zaman söz olacak. Askerden gelince nişan. Eylül gibi düğün düşünüyoruz :)
Canım hayırlı olsun :) Çok güzel tatlı telaşlar valla. Çok heyecanlı. Anneme de sordum senin için, sabun lavanta kesesi falan gondola koyabilirsin tatlım. Çorap olmazmış. Zaten nişan için bohça hazırlanacak ona koyuluyor çorap tarzı giyim eşyaları. Benim cumartesi akşamı ailemle tanışmaya geldi ailesi. Sevdiceğim de askerde. İzine gelicek martta. O zaman söz olacak. Askerden gelince nişan. Eylül gibi düğün düşünüyoruz :)
evet lahesis aynen senin dediğin gibi anlattı beyefendi pek biliyo böyle şeyleri :) bursalılar canım
göçmen o zaman kesinnn
çok şeker olmuş bu durum, bohça siparişi veren damat, aferin ama kendine yapılacakları biliyorsa, geline alınacakları da biliyordur o, en azından herşeyi hatırlatmana gerek kalmaz...
şuan çok rahatım ama bakalım bi kaç güne nasıl olucamsabun koyucam 1 tane dışına dantel örüp koyucam. bide lavanta kesesi mi yapsam ki dyorum :) ama o zamanda sadece lavanta sabun ve mendil falan gondol boş kalmaz mı?
sizinde hayırlısı olur inşallah canım.aileler anlaşabildi mi? bizimki de asker oda izne gelecek yavrum hemen söz yapalım diyoruz dediğin gibi bizde döndükten snra nişan yapalım diyoruz :))
Tamam dantel de hoş olur. Magnet de hazırlamışsın. Lavanta kesesi, sabun, mendil bence yeterli canım. Zaten amaç mendili vermek. Kızımızı size verdik, sözümüz size anlamında o mendil :) Nazar boncuğunu da takmayı unutma
yok aldım zaten nazar boncuklarını bol bol :)) magneti ayrı dağıtıcam. magnetlerimi de kuş yaptım arkasına lavanta ve mıknatıs kondurdum ucuna da isim tarih yazdırıp vericem inşallah:) veee aklıma bi fikir daha geldisabun için ördüğüm dantelden bi tane daha öreyim yada şifondan bi lavanta kesesi hazırlayayım üzerine de o yaptığım kuşlardan bi tane kondurayım hem lavanta kesesi sade olmamış olur hemde magnetlerle uyumlu olur dimi ?
sen şimdi çorap koyma diyosun yani?
Aaa evet olabilir bak. Magnetlerinle takım olurYani bence çorabı koyma mendilin yanına. Baktın çok boş göründü gözüne o boşluklara minik minik kır çiçekleri yada gül yapraklarıyla falan doldur biraz. Eğer çorabı da illa veriyim diyosan o tüllü ağzı ipli torbalara bir havlu birde çorap koyup onu da verebilirsin sevdiceğine :)
inanmazsın ama mendilimin üzerine yine mendil boyutlarından krem şifondan bi parça oyaladım onun içine mendili koyup süsleyip öyle koyacaktım mendili gondola. yine aynı şifondan çoraplara da bir torba yapsam mı diye düşündüm ama sonra hepsi torba torba olmasın diye vazgeçmiştim ama koyucam ya olmadı o torbanın üzerine de bir kuş kondurabilirim boğmazsa sürekli kuşlu kuşlu. :) şuan karar verdim sanırım yada verememişim
Sence sabuna kalpli dantel kese örüp lavantaya şifondan kese yapıp üzerine kuş kondurup çoraba da şifon kese hazırlasam ona da kuş koysam veee mendilimi de şifon örtüye koysam ( mı dicektim ama mendili koymicam yayıcam gondolun üzerine.) mı daha hoş olur yoksa lavanta ve sabun dantel kese, çorap ve mendil de şifon kese olursa mı daha iyi olur? (burda da mendili yine şifona sarmicam ama mendilin dışına yine mendil gibi şifon hazırladım demiştim ya onu da mendille birlikte gondoldan sarkıtsam nasıl olur?)
Tatlım yine senin kararın önemli ama benim fikrim lavantaya şifon iyi gider. Mendilin için zaten hazırlamışsın kesesini. Gondoldan sarkıtırsan hoş görünür. Çorap içinde şifondan hazırla. Sabun içinde dantel güzel fikir değişik olur hep şifon olmamış olur. Birde bunları fotoğraflayabilme imkanın var mı canım belki öyle daha iyi fikir verebilirim :)
canım hayırlısıyla atlat inşallah. Sonrasında neler olduğunu anlatırsan sevinirim. Merak ediyorum nasıl geçecek :)
Canım harika olmuş çok beğendim :) Hadi hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?