Soyunma odasi

7 yasindan beri yuzme kursuna gider oglum belki daha küçüktü .Turnikelerden kartla girer gidis o gidis sacını kurulayıp giyinip dus alip çıkar.
Esiniz hakli adam perdeleri kontrol ederken atlardim üstune .

Kesinlikle haklısınız, yerinizde olsaydım ben de çok rahatsız olurdum. Ulu orta tartışma konusunda da haklısınız çünkü bazı insanların tepkilerini kestiremiyoruz ve idarenin uyarması daha doğru olur.

Sapık degıl de nasılsa cocuklar ne olacak dıye dusunuyor olabilir. Ben olsam eşinizin dedıgı gıbı direk adamın yuzune konusurdum. Yanınızda baska bir anne daha varmıs. Keske 1 dk diyip kenara cekip güzellikle anlatsaydınız. Sonucta onun da kızı var o da baska bir baba kızının soyunma kabınınde perdesini acsın istemez

Kızım 2 yıl baleye gitti.Ayni şeyleri yaşıyorduk,çocuklar erkek ebeveynlerin yanında soyunup giyinmek zorunda kalıyordu,kurs ayrı bir soyunma kabini saglayamiyordu.Biz kurs yönetimine sikayetimizi bildirdik,sorunu çözemediler kurstan aldık kizimizi.Sizin muhattabiniz kurs merkezi,ayrı bir yer sağlasalar da buranın güvenliğinden onlar sorumlu.Bayan bir gorevlinin orda olmasini saglayip kurs başlangıcında ve sonunda bu kabine erkek girmesini engelleyebilirler

Ben olsam orada kıyameti koparırdım ne işi varmış orada izlemiyor musunuz olanları? Asla sokmayın o adamı içeri gerekirse nöbet tutarım yine sokmam.

Sapık olmayabilir dicem ama diğer büyük kızlar girince çıkmış. Küçüklerin tepki göstermeyeceğini düşünmüş belli ki. Sakin kalmışsınız o adam kabinleri ararken ben atlamıştım üzerine pislik herif

Yahu siz çok naif davranmışsınız, sapık adam ne işi varmış çocukların oradaki perdeyi açıp çocuk mu arıyor, yıkardım orayı ben. Valla başınıza birşey gelmesini beklemeyin önlemenizi alın bu nedir böyle

kac yasında adamın ne isi var kız cocuklarının soyunma odasında. bir de perdeleri aralayıp bakıyormus kızını aramak icin. bu devirde kimseye güven olmaz valla. ne münasebet yani

aslinda esim pek sessiz kalmaz da gecen trafikte biriyle tartisti kizim korktu bana soz vermisti bir daha kizimizin yaninda boyle birsey yapmayacagi icin.kendisi de kizimiz uzulur diye tartismak istememis.yine de bu sefer sessiz kalmiycam deyince ben halletcem soz halledemezsem yine yap dedim oyle gittim.

Bugun kursa kp im goturmustu olaydan onun haberi yok.kizim geldi bugun girdi mi diye sordum girmedi hocalar da kimseyi sokmadi bize kapiyi kapatin dediler dedi .demekki uyarimi dinlediler buna sevindim ama boyle surer mi takip edicem .haftaya giderim yine

Kırmak istemem sizi gerçekten ama artık sonuçta o da baba, o da anne gibi söylemler doğru değil. Pedofili olan insanların arasında evli ve çocuklu insanlarda var. Kendi öz kızına istismarda bulunan babalar var. Çocuktur ne olacak diye düşündüğünü hiç sanmıyorum. Günahını almayı yeğlerim elbette ama soyunma kabinlerinin perdesini açıp kenardan bakarak kızını araması ne demek. Çocuk orada iç çamaşırını değiştiriyor da olabilir. Çocuklarla empati kurunca tüylerim diken diken oluyor.

Bunu yapan kisi sizin yerinizde olsa ne yapardi? Ortaligi ayaga kaldirirdi bence. Fazla sabretmissiniz gercekten ne munasebet bu sekilde giriyor? Hemen engelleyin dusunmeye ne gerek var daha?

Aynen takip edin, her gittiğinde sorun. Abartıyoruz gibi görünebilir ama kim nedir ne değildir bilemiyoruz. Önlem almakta her daim fayda vardır.

Evet malesef artık o baba o anne dıye bıle guvenemıyorum ama ben sadece bu olayla ilgili olarak bu sekilde dusunuyorum

Evet malesef artık o baba o anne dıye bıle guvenemıyorum ama ben sadece bu olayla ilgili olarak bu sekilde dusunuyorum
Önünüzde soyunma kabinleri olduğunu düşünün içlerinden birinde sizin çocuğunuz var. Perdeyi aralayıp içeri mi bakarsınız yoksa çocuğunuza seslenip, onun cevap vermesini mi beklersiniz? Beyefendi perdeleri açıp bakarken, "Elif kızım neredesin," diyormuş.

Benim 6.5 yaşındaki oğlum bile basket kursundan sonra çıkışta üstünü giydirmek için gayriihtiyari kabine girdiğimde beni uyardı anne burası erkeklerin giyinme odası diye bu yaşa kadar kızlarına özbakım becerilerini öğretememişmi bu şahıs acaba kesinlikle bir dahaki sefere girmesine müsade etmeyin zaman kötü kimseye güven yok valla

Afedersiniz ama o kadar cok gorgusuz öküz var ki bu da onlardan biri bence

Ablacığim ben direkt adam sapik diye düsündum kusura bakma. Bir erkek kız çocuklarinin olduğu yere niye girer? Eşi de mi uyarmiyor veya kizi da mi baba çık demiyor anlamiyorum... ben iyi niyetli duşunmem kesinlikle. Erkekler evet bir bayan gibi ince düşünemez ama bu tur şeylere de dikkat ederler. Tabii normal bir erkekten bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…