- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 43
-
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Kizda sikinti yok nirmal bir kiz.illa girmek nedir anlamadim yaniadamın kızında sıkıntı varsa bekleyip en son girmesi lazım kızıyla ya da bir bayanı gönderecek diğer türlü olmaz. Bence şikayet edin.
Sapik mi diye dusunmedim niyeyse iyi niyetli dusunuyorum ama o ihtimali de dusunmek lazimUyarmaz iseler tekrar siz uyarın. Kocaman çocuklar , kendileri giyinip soyunurlar. Sapık mıdır, salak mıdır belli değil.
Kizda sikinti yok nirmal bir kiz.illa girmek nedir anlamadim yani
Sapik mi diye dusunmedim niyeyse iyi niyetli dusunuyorum ama o ihtimali de dusunmek lazim
Evet babasinin yaninda giyinmiyor bir suredir bunu coktan ogrettik mesela.babasi kapiyi çalıyor odaya girerken.ne bicim insanlar var anlamiyirum ki benim esim asla girmez o odayaKusura bakmayın da eşinizde sizde yanınızdaki arkadaşlarınızda fazla sabırlı davranmışsınız. Sonuçta o yaştaki kızlar artık televizyon sağ olsun ergenliğe de girme eğiliminde oluyorlar, cinsellik ve özel yaşam nedir biliyorlar. Bir erkeğin önünde soyunmaması gerektiğini öğretmişsinizdir eminim ne cesaretle soyunma odasına giriyor kendi başına giyinemeyen çocuklar mı bunlar ?
Kızı da dışarıdan normal görünüyor olabilir ama belki bu konuda takıntısı vardır bilemezsiniz.
iste bugun soyledik haklisiniz uyarcaz falan dediler.bence biliyorlardi ama pek umursamiyorlardiBaba kişisi bana iyi niyetli gelmedi.
Kurs hocası ve idare ne diyor bu işe?
Sapik mi diye dusunmedim niyeyse iyi niyetli dusunuyorum ama o ihtimali de dusunmek lazim
.kabinler perdeli adam kenarlardan bakip elif nerdesin kizim diye ariyor bir de .sonra buldum seni hadi kizim falan diyor.
TV de bile bas bas bağırıyorlar mahremiyet mahremiyet diye, başka çocukların mahremiyetine dalan adama iyi niyet düşünmem ben.Sapik mi diye dusunmedim niyeyse iyi niyetli dusunuyorum ama o ihtimali de dusunmek lazim