ODA ARKADAŞIM TARAFINDAN TACİZE UĞRADIM

Ben değilde o odasını değiştirecekmiş gibi gözüküyor, ben odadaki en sakin insanlardan birisiyim. Odadakileri bana karşı dilekçe imzalamaları için teşvik etmeye çalışmış ve bunda da başarısız olmuş. Şuan kendisini reddettikleri için odadakilere hayli kızgın. Dediğim gibi narsist bir kişiliği olduğu için herkesin kendisine uyum sağlaması gerektiğini düşünen bir insan ama sorun değil karma denen bir şey var. Size de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ayy allah senin gibi insanlardan korusun gercekten ne sifatla arkadasina narsist diye teshis koyuyosun sen herkes uzman olmus birbirini etiketliyor ne guzel.Ayrica kulakligin son sesteyse belki seslendi kapiyi tikladi duymadin ya da kizin kulaklari senin kadar iyi duymuyor kulakliginin sesini duymadi.Herkes iyi duyacak diye bir kural mi var? He seni azicik acilan kapi arasindan gorup taciz etmis oldu.Hikayeye bak.Ben kizin yerinde olsam daha kotu bir tepki verirdim.Ne munasebet boyle bir olaydan karsindakini tacizci ilan ediyorsun ustune utanmadan ayni ifadeyle buraya baslik aciyorsun? O kadar hassassan git tek basina oda tut.Herkesin basina gelebilecek bir olay icin kiza attigin iftiraya bak.Utan bence

X