- 25 Şubat 2010
- 2.299
- 1.557
-
- Konu Sahibi Ogretmen1981
Herkes nasil sustunuz demis haklisiniz ama ben de o an sasirdim ne yapacigimi.cunku benden baska veliler de var kimsenin umrunda degil ben mi garibim acaba diye dusundum yani.sonra seslendim duymazdan geldi sonra dedigim gibi cikti gitti zaten .neyseki bugun cozmus gorunuyorlar ama bana kalici olmayacak gibi geliyor.haftaya yine gitcem takipte olcam
Adamı savunmadığınızı zaten biliyorum. Elbette diğer kız çocuğu da düşünülmeli. Ben de olay çıkarılsın demiyorum zaten. Uyarılır, hala aynı tavra devam ediyorsa, hem kurum hem de adam şikayet edilir. Fakat öyle bir dönemde yaşıyoruz ki... bu sene kızımın okulundan uzağa taşındık. Geçen sene ikinci dönem ben getirip, götürdüm. Bu sene bebek olmasa yine ben götürürdüm. Düşünün daha 4 yaşında kızım iki tane gözetmen öğretmen var serviste ama servise verirken bile tereddüt yaşadım. Artık toplum olarak psikolojimiz bozuldu.Ben adamı savunmuyorum. Aileler adamla konussunlar yaptıgı yanlıs dıyorum ama sapık dıye de damga vurmasınlar hemen takip etsinler bakalım adamın amacı ne.Sonucta bu adama sapık muamelesi yapmadan once orada onun da bir yavrusu oldugu bu olayın cocuklara yansımasıyla - zamane cocukları cok acımasız- akranlarının senin baban sapık soylemlerıyle karsılasıp eger babasının da boyle çirkin bir amacı yok
Aynen sonucta kızların oldugu kadar erkekler cocukların da mahrem var
Kızın gerçek babası ya da üvey babası.... Pedofili, sapık ya da takıntılı
Kızı için ne hissediyor olursa olsun toplumla yaşadığın zaman kurallara dikkat etmek zorundasın.. Oldu o zaman her problemli olan problemini toplumda yaşasın biz rahatsız etmeyelim kenarda duralım onlar istedikleri gibi toplumu huzursuz etsin, düzeni bozsun rahatsız etsinler
Evet ogretmenim.ben kisilik olarak da insanlara fazlasiyla guvenen bir tipim.yani ben o adamin bilincsiz oldugu icin ve tabiri caizse luzumsuz bir tip oldugu icin oyle yaptigini dusundum acikcasi .olmadik bir tepki verip adami sapik yerine koymak istemedim yine de .sapik olduguna emin oldugum bir kisiyeyse tavrim baya sert olur.ben bu durumun takipcisi olcam ve ters birsey gorursem gerekeni yapicam.ordakiler gerekeni yapmis gorunuyorlar su an ama ihmal etmemeliler sonrasinda.Rumuzunuz öğretmen
Eger gerçekten öğretmenseniz çocukları korumakla da yükümlüsünüz.
Durumun ciddiyetini anlamanız için şöyle yazayım--》 çocuğunuz cinsel istismara uğramış.
Istismar ve ihmal dersi veren biri olarak bu da bir tür istismardır.
Hadi diger veliler bilmiyor. Siz nasıl öğretmen olarak ben mi garibim acaba diye düşünürsünüz.
Umarım olmaz ama bir daha olursa lütfen çocuğunuz istismar edilirken hissedeceğiniz tek duygu şaşkınlık olmasın. Bir çocuğun annesinin bulunduğu ortamda, annesinin gözleri önünde istismar edilmesi hiç de küçümsenecek bir durum değil çünkü.
su yasinizda hala unutamamissiniz tabi ki.allah korusun evlatlarimiziSapıkta olabilir ne işi var ki kadınlar bile girmezlerken
Ben minyonumdur ortaokula gidiyordum o zaman hepten miniğim bir kel adam adam yani düşünün adam diyorum da ş...siz orta okulda ctesi kursa gidiyorum bana saati sordu 8:30 dedim gel gideceğin yere bırakayım demişti sonra laf attı pislik
Donup kalmıştım
O girmeye çekinmiyorsa yapacaktın bekleme birşey olmasını gereksiz lüzumsuzsa lüzum öğrenecek güvenliğe de hem olmazsa sen dur giremesin deEvet ogretmenim.ben kisilik olarak da insanlara fazlasiyla guvenen bir tipim.yani ben o adamin bilincsiz oldugu icin ve tabiri caizse luzumsuz bir tip oldugu icin oyle yaptigini dusundum acikcasi .olmadik bir tepki verip adami sapik yerine koymak istemedim yine de .sapik olduguna emin oldugum bir kisiyeyse tavrim baya sert olur.ben bu durumun takipcisi olcam ve ters birsey gorursem gerekeni yapicam.ordakiler gerekeni yapmis gorunuyorlar su an ama ihmal etmemeliler sonrasinda.
su yasinizda hala unutamamissiniz tabi ki.allah korusun evlatlarimizi
Kızın gerçek babası ya da üvey babası.... Pedofili, sapık ya da takıntılı
Kızı için ne hissediyor olursa olsun toplumla yaşadığın zaman kurallara dikkat etmek zorundasın.. Oldu o zaman her problemli olan problemini toplumda yaşasın biz rahatsız etmeyelim kenarda duralım onlar istedikleri gibi toplumu huzursuz etsin, düzeni bozsun rahatsız etsinler
yok ben kirilmam da dediginiz gibi o anlik oyle oldu.yani pasif biri degilimdir.o an adamin sapik oldugundan emin olsam da birsey yapmasam pasiflik de o an tam oyle dusunmedim.belki adamin tipi (temiz yuzlu bir tipti)belki bir babanin sapik olabilecegine inanamamam boyle dusundurdu bana.ama israrla birseyler yapilirsa tavrim cok daha farkli olur bakip gorucezTamam artık konu sahibini kırıcı yorumlar yapılmaya başlandı, sakin olsanız hanımlar. Saf diyen falan var. Bazen insan o an ne yapacağını şaşırıyor, öyle bir an yaşadı belki.