Soyunma odasi

Rumuzunuz öğretmen
Eger gerçekten öğretmenseniz çocukları korumakla da yükümlüsünüz.
Durumun ciddiyetini anlamanız için şöyle yazayım--》 çocuğunuz cinsel istismara uğramış.
Istismar ve ihmal dersi veren biri olarak bu da bir tür istismardır.
Hadi diger veliler bilmiyor. Siz nasıl öğretmen olarak ben mi garibim acaba diye düşünürsünüz.
Umarım olmaz ama bir daha olursa lütfen çocuğunuz istismar edilirken hissedeceğiniz tek duygu şaşkınlık olmasın. Bir çocuğun annesinin bulunduğu ortamda, annesinin gözleri önünde istismar edilmesi hiç de küçümsenecek bir durum değil çünkü.

Sapıkta olabilir ne işi var ki kadınlar bile girmezlerken
Ben minyonumdur ortaokula gidiyordum o zaman hepten miniğim bir kel adam adam yani düşünün adam diyorum da ş...siz orta okulda ctesi kursa gidiyorum bana saati sordu 8:30 dedim gel gideceğin yere bırakayım demişti sonra laf attı pislik
Donup kalmıştım

idare tarafı uyarmalı bence de. bana da iyi niyetli geldi. bazı babalar böyle arkadaşlar ama diğerlerini de düşünmek zorunda tabi

Esiniz yanlis dusunuyor.
Isler buyuse mesela basiniza polis toplasaniz, sizin savunmaniz var "ben ogretmenlere uyarimi yaptim beyfendi dinlemedi!!' Diye. Ama esinizin davranisinin ne savunmasi var? Hemen dalip bagirip cagirip ne elde edecek? Zorbaliga girer bu hakliyken haksiz olursunuz.
Sizin yaptiginiz en dogrusu.
Erkekler fevridir, en cokta bundan baslari yanar. Bazen sonunu dusunmek gerek.

Hadi adam sapik.
Hadi ogretmenler kapiya yazi asti,uyardi. Olay fark edildi. Ya fark edilmeyenler? Ya boyle bir laubalilik kabul edilebilir mi bir kursta/okulda? Ben oraya cocugumu emanet edecegim ogretmeni idarecisi sapigi fark etmeyecek? Kabul edilebilir bir sey degil,yonetimin hatasi kesinlikle. Video cekin haber kanallarina atin bu kursu. Bastan savma egitim catisi olmaz. Telafisi yok.

Kızın gerçek babası ya da üvey babası.... Pedofili, sapık ya da takıntılı
Kızı için ne hissediyor olursa olsun toplumla yaşadığın zaman kurallara dikkat etmek zorundasın.. Oldu o zaman her problemli olan problemini toplumda yaşasın biz rahatsız etmeyelim kenarda duralım onlar istedikleri gibi toplumu huzursuz etsin, düzeni bozsun rahatsız etsinler

Adamı savunmadığınızı zaten biliyorum. Elbette diğer kız çocuğu da düşünülmeli. Ben de olay çıkarılsın demiyorum zaten. Uyarılır, hala aynı tavra devam ediyorsa, hem kurum hem de adam şikayet edilir. Fakat öyle bir dönemde yaşıyoruz ki... bu sene kızımın okulundan uzağa taşındık. Geçen sene ikinci dönem ben getirip, götürdüm. Bu sene bebek olmasa yine ben götürürdüm. Düşünün daha 4 yaşında kızım iki tane gözetmen öğretmen var serviste ama servise verirken bile tereddüt yaşadım. Artık toplum olarak psikolojimiz bozuldu.

Nasil yani kizi için ne hissediyorsa hissetsin?

Evet ogretmenim.ben kisilik olarak da insanlara fazlasiyla guvenen bir tipim.yani ben o adamin bilincsiz oldugu icin ve tabiri caizse luzumsuz bir tip oldugu icin oyle yaptigini dusundum acikcasi .olmadik bir tepki verip adami sapik yerine koymak istemedim yine de .sapik olduguna emin oldugum bir kisiyeyse tavrim baya sert olur.ben bu durumun takipcisi olcam ve ters birsey gorursem gerekeni yapicam.ordakiler gerekeni yapmis gorunuyorlar su an ama ihmal etmemeliler sonrasinda.
su yasinizda hala unutamamissiniz tabi ki.allah korusun evlatlarimizi

Oğlum yüzme ye gidiyordu erkekler ve kızlar ayriydi kızlarınkinde erkekler kesinlikle giremez yazıyordu ama erkeklerim soyunma bölümünde yazmıyordu bişey kadinlar erkeklerin salona giriyordu. Bencede girilmesin birde bölüm bölüm kizi aramak nedir herkesin cocugunu görüyor

O girmeye çekinmiyorsa yapacaktın bekleme birşey olmasını gereksiz lüzumsuzsa lüzum öğrenecek güvenliğe de hem olmazsa sen dur giremesin de

Tamam artık konu sahibini kırıcı yorumlar yapılmaya başlandı, sakin olsanız hanımlar. Saf diyen falan var. Bazen insan o an ne yapacağını şaşırıyor, öyle bir an yaşadı belki.

Tamam artık konu sahibini kırıcı yorumlar yapılmaya başlandı, sakin olsanız hanımlar. Saf diyen falan var. Bazen insan o an ne yapacağını şaşırıyor, öyle bir an yaşadı belki.
yok ben kirilmam da dediginiz gibi o anlik oyle oldu.yani pasif biri degilimdir.o an adamin sapik oldugundan emin olsam da birsey yapmasam pasiflik de o an tam oyle dusunmedim.belki adamin tipi (temiz yuzlu bir tipti)belki bir babanin sapik olabilecegine inanamamam boyle dusundurdu bana.ama israrla birseyler yapilirsa tavrim cok daha farkli olur bakip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…