Soyunma odasi

Aslinda haklisiniz.kizini orda gormenin mantigi neydi.deli mi ne anlamadim ki
Kabinlere bakarken, "Kızım Elif neredesin," diyorsa kızımı arıyorum havası veriyor olabilir. Gayet perde aralarından bakmadan da Elif kızım hangi kabindesin diyebilir. Aklı buna kesiyordur. 10-11 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz. Tam vücutlarının gelişim çağı. Bizim o yaşlarda göğüslerimiz çıkmaya başlamıştı.

Kızının onun yardımına mı ihtiyacı var ki?öyle bir durum varsa bile orda bir bayandan da rica edebilir.böyle birşeye izin vermeyin kesinlikle ne haddineymiş girmek?yaşları ne olursa olsun sonuçta onlarda bayan!!

Pedofili çok yaygın malesef. Felaket tellalı gibi olmak istemem ama saçma yani. Aynı yaş grubu kız çocukları ne alaka orda olmak istemesi. Kaç yaşında adam.

Eşinize haksızlık etmeyin benim eşim olsa idi ortalık ayağa kalkardı ki ben eşime bırakmam adamı paralarım hemde öyle böyle değil Evde de babasının yanında mı giyiniyormuş her yere şikayet edin direk savcılığa çekin telefon ile kameraya verin savcıya verin valiye ne iş yapıyorsa emir amirine çalıştığı kurumda oturduğu mahallede rezil rüsva edin hiç bişey yapmazsanız çantanızı kafasına geçirin kusura bakmayın ben evlat deyince kendimi kaybediyorum elli kiloluk Kamuran kaplan oluyor deli kuvveti geliyor üzerime

Kesinlikle peşini bırakmayın. Hiç kimse içeri girmiyorken, çocuğunu kendi giydirmiyorken, soyunma odasına kadar çocuğun yanında değilken (yani bir saniye yalnız birakmayan kontrol manyağı değil) ne hikmetse bütün çocuklarin soyunacagi anda koştura koştura odaya dalıyor. Beni hiçbir güç masum olduğuna inandiramaz. Kabinin kapisinda duracak ve kızını içeri girip giydirmeyecekse ne halt etmeye bütün perdeleri aralıyor.
Uyariniz havaya gitmiş olsa da bence duymuştur, çok düşük ihtimal de olsa masumsa eğer, sizin rahatsız olduğunuzu görüp içeri girmemesi gerekir.
Gelecek sefer soyunma odasının kapısında durun, içeri girmeye çalışırsa nereye giriyorsunuz diye engel olun. Ha durmuyorsa ve kendini hakli çıkarıyorsa kiyameti koparin.

Adamın iyi niyetli olduğunu düşünecek kadar saf mısınız gerçekten?
Kız kendisi giyinemiyor olsa, bir sorunu olsa anlarım da adam 2 haftadır kızının kabinini "hadi kızım" demek için mi arıyor? Bunun için mi başka kabinlerin perdelerini aralayıp bakmış?
Giyinmesine yardım etmeyeceği kızının peşinden soyunma odasına girmesi için ya sapık ya da ağır salak olması lazım. Yaptığının yanlış olduğunun farkında ki sizi duymamazlığa gelmiş.
Yönetim bir şey yapmazsa onları da şikayet etmelisiniz.

Çok safsınız.
Kızı sağır değilse adını duyunca perdeyi açar buradayım der.
Adam kızları izlemek için bahane üretmiş bence.

Olay çıkarın bir daha görürseniz.
Ya da siz gitmeyin sizi pasif gördüm, eşiniz gereğini yapsın.

Adam normal degil o kesin!!! O cocuklar kendileri giyinebiliyosa onun cocuguda giyinir. Ha esinde ayri bi model. Kendi birsey yapmayip seni yollamis sanada firca cekmis:) saka gibi.. agzi dili yok mu kocanin ordaki bi gorevliye soyleseydi adama soyleseydi usulunce ya da.. pesini birakma perdelerin arasindan kizini arar gibi yapip kizlara baktigini dusundum ben. Sapiktir pedofolidir hersey olabilir

Aynen kimsenin basina vermesinde ben orda sanirim olay cikarirdim

Ya şaka herhalde bu konu ne demek adam kötü niyetli gibi gelmedi.
Normal akli basında bi erkek küçük kızların soyunma odasına girer mi ?
Fırsatçı pislik girip orada bikac soyunan kız görür müyüm onun derdinde pedofili sapık yani adam.
10 yaşında kız kendi giyinir soyunur hiçbir iyi niyet yok burada.
Eşinizde saçmalamış kavgaysa kavga çıksın yani ne münasebet elin sapık herifiyle sizi muhatap ediyor?

Bence baska mercilere de sikayet edin soylediniz hoca cok ilgilenmemis gibi geldi bana gecistirir gibi kusura bakmayin kapiya uyari asariz fln demis. Sizin sözlu uyarinizi dinlemeyen adam kapidaki yaziyimi dinleyecek.Siz daha iligili yerlere bildirin konuyu bence mesela il genclik ve spor muduruyle gorusun. Adamin hareleti cok yanlis soyunanlar degil cocuk bebek bile olsa yabanci bir adam orada olamaz. Mahremiyet konusu cok hassas ve onemli bir konu üzerine durun.

Nasılsın neler yapıyorsun matruj?hayat nasıl gidiyor?

Çocuğu 5 yaşında olsa amenna diyeceğim girsin yardım etsin ama kocaman kız,dışarda bekleyebilir. Çok oyalanıyordur o zaman siz girerken yada başka bayan veliler girerken sizlerden rica edebilir kızım içerde ismi x seslenebilirmisiniz acele etsin diye.
Tamam sapık olmayabilir ama doğru değil yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…