Benim kizim 10 yasinda .hafta sonu voleybol kursuna gidiyor.7-11 yas grubu .1bucuk saat sürüyor.esim de oraya goturuyor bitene kadar bekleyip alıp geliyor.bu 3.hafta.orda spor kiyafetleriyle gidip soyunma odasinda ayakkabilarini degistirip giriyorlar,cikarken de terledikleri icin ustlerini değiştirip cikiyorlar.soyunma odasinda oturma yerleri var bir de giyinme kabinleri.bir cocugun babasi varmis illaki kiziyla birlikte soyunma odasina o da giriyormus.bu 2 haftadir oluyormus esim de buna baya kizmis.uyarmak istemis kavga tartisma olacak hos olmayacak cunku sinirlerime hakim olamiycam dedi bugun beni gonderdi en iyisi sen uyar dedi.biz de bugun arkadasla gittik onun da kizi var.giriste kimseyi gormedik ama cikista oturduk odaya.kizlar geldi kabinlere girdiler bu adam daldi iceriye.bu arada icerde tuvaletler de var.baska babalar da var disarda bekliyor.kiz onceden girip kabine girmisti.kabinler perdeli adam kenarlardan bakip elif nerdesin kizim diye ariyor bir de .sonra buldum seni hadi kizim falan diyor.biz de beyefendi o tarafta cocuklar giyiniyor dedik duymazdan geldi.sonra 16-17 yasinda bir grup genc kiz girdi iceriye.adam onlari gorunce cikti o arada.sozumuz de havada kaldi.sonra ciktik bir hoca bulduk ona soyledik.kusura bakmayin farketmedik uyari yapariz kapiya yazi asariz falan dediler.bilmiyorum birsey yapacaklar mi?abartiyor muyum sizce bu adam nasilsa coxuklar girsem ne olur diye mi dusunuyor simdi anlamadim ki
Aslinda onu da gectim de evde esimle de tartistik deli etti beni.bana diyor ki bravo hicbirsey yapmamissin.adama direk soyluycektin arkasindan gidip onlar birsey yapmayacaklar gorursun .bu arada ben bir yerlerde birileriyle tartismasina asiri kiziyorum bu konuda bana soz verdi daha once, cunku soyle olgunca uyarmaz orda olmadik sekilde konusacak kizimiz da mutlu gidiyor cani sikilacak sirf o yuzden susmus.benim de boyle yapacagimi bilse birsey yaparmis.