Soyunma odasi

Afedersiniz ama o kadar cok gorgusuz öküz var ki bu da onlardan biri bence
Bu kadar öküz olunamaz. Hiç mi aklı kesmiypr; bu kadar veli neden dışarıda bekliyor da içeri girmiyor, diye. İçeri ise ne maksatla girdiği belli değil. Çocuğu giydirmeye yardım falan da etmiyor.

Önünüzde soyunma kabinleri olduğunu düşünün içlerinden birinde sizin çocuğunuz var. Perdeyi aralayıp içeri mi bakarsınız yoksa çocuğunuza seslenip, onun cevap vermesini mi beklersiniz? Beyefendi perdeleri açıp bakarken, "Elif kızım neredesin," diyormuş.
Allah belasını versin. Soyunan çocukların perdesini açmak ne demek

Esiniz hakli bence. Kendisi karışsa büyük olay olurdu ama karsidaki baba, annelere sesini çıkarmadan disari cikabilirdi.
Haftaya tekrar siz gidin ve ayni sey olursa ciddi tepki gosterin, bu hic normal degil. Eger cocugunda bir problem varsa, en son cocuguyla girip islerini halletsinler.

Benim 6.5 yaşındaki oğlum bile basket kursundan sonra çıkışta üstünü giydirmek için gayriihtiyari kabine girdiğimde beni uyardı anne burası erkeklerin giyinme odası diye bu yaşa kadar kızlarına özbakım becerilerini öğretememişmi bu şahıs acaba kesinlikle bir dahaki sefere girmesine müsade etmeyin zaman kötü kimseye güven yok valla

Ben de buna takıldım

Yani o çocukların soyunma kabinine kadın erkek kimse girmemeli

Oğlumun kursunda bazı anneler gidip giydiriyor bana da sen neden giydirmiyorsun diyorlar

Kendisi giyinir diyorum

Bence kadınların da girmemesi lazım soyunma odasına

Diğer velilerde mi tepki göstermedi , kimse rahatsız olmadı mı bu uygunsuz durumdan.
Asla kabul edilebilir birşey değil .

Bugun kursa kp im goturmustu olaydan onun haberi yok.kizim geldi bugun girdi mi diye sordum girmedi hocalar da kimseyi sokmadi bize kapiyi kapatin dediler dedi .demekki uyarimi dinlediler buna sevindim ama boyle surer mi takip edicem .haftaya giderim yine

Neyse hocalar nihayet bir adım atmış. Ama dediğiniz gibi takip edin yoksa adam unutuldu diye birkaç hafta sonra tekrar deneyebilir. Kesinlikle iyi niyet görmüyorum çünkü. Ne biçim insanlar yüzünden nelerle uğraşır olduk ya.

Ben adamı savunmuyorum. Aileler adamla konussunlar yaptıgı yanlıs dıyorum ama sapık dıye de damga vurmasınlar hemen takip etsinler bakalım adamın amacı ne.Sonucta bu adama sapık muamelesi yapmadan once orada onun da bir yavrusu oldugu bu olayın cocuklara yansımasıyla - zamane cocukları cok acımasız- akranlarının senin baban sapık soylemlerıyle karsılasıp eger babasının da boyle çirkin bir amacı yok
Bu kadar öküz olunamaz. Hiç mi aklı kesmiypr; bu kadar veli neden dışarıda bekliyor da içeri girmiyor, diye. İçeri ise ne maksatla girdiği belli değil. Çocuğu giydirmeye yardım falan da etmiyor.
Ben de buna takıldım

Yani o çocukların soyunma kabinine kadın erkek kimse girmemeli

Oğlumun kursunda bazı anneler gidip giydiriyor bana da sen neden giydirmiyorsun diyorlar

Kendisi giyinir diyorum

Bence kadınların da girmemesi lazım soyunma odasına
Aynen sonucta kızların oldugu kadar erkekler cocukların da mahrem var

Adam normal değil
Bence içerideki çocuklar erkek de olsa her birinin perdesini açıp çocuğunu araması yanlış olurdu
Ne biliyoruz o anlık görüntülerden tatmin olmadığını?
İğrenç bir hareket, kesinlikle müdahalede bulunulmalı

Eşiniz tartışmamak için sizi göndermiş zaten, hakikaten sizde hiçbir şey yapmamışsınız. Adam içeri girdiği anda “pardon beyfendi burası kızlara ait bir bölge, buraya girmeniz yasak” diyip önüne geçmeniz gerekiyordu. Kabin tarafına geçip perde arasından bakmasına kadar nasıl sustunuz ki?

Bi dahakine tekrar gidin, yine içeri girerse idare halledememiş demektir. O zaman da bi zahmet olay çıkartın.

Yahu öyle şey mi olur. Ar edep terbiye yok mu? Kocaman herif kücücük kızların giyinme odasında ne işi varmış. Bir de tek tek açıp bakıyormuş terbiyesiz. Nasıl rahat duruyorsunuz anlamadım.

Adam kotu niyetli olmayabilir.
10 yasindaki kizi belki ona hala cok kucuk geliyor basinda beklemek istiyor olabilir.

Ya da tam tersi kotu niyetli de olabilit

Haklisiniz sonuc olarak.

Bir daha gidin..
Ordaysa adam.hemen bir gorevliyi bulun adami sizin yaninizda uyarsin.

Pesini birakmayin bu isin.

Benim kizim 10 yasinda .hafta sonu voleybol kursuna gidiyor.7-11 yas grubu .1bucuk saat sürüyor.esim de oraya goturuyor bitene kadar bekleyip alıp geliyor.bu 3.hafta.orda spor kiyafetleriyle gidip soyunma odasinda ayakkabilarini degistirip giriyorlar,cikarken de terledikleri icin ustlerini değiştirip cikiyorlar.soyunma odasinda oturma yerleri var bir de giyinme kabinleri.bir cocugun babasi varmis illaki kiziyla birlikte soyunma odasina o da giriyormus.bu 2 haftadir oluyormus esim de buna baya kizmis.uyarmak istemis kavga tartisma olacak hos olmayacak cunku sinirlerime hakim olamiycam dedi bugun beni gonderdi en iyisi sen uyar dedi.biz de bugun arkadasla gittik onun da kizi var.giriste kimseyi gormedik ama cikista oturduk odaya.kizlar geldi kabinlere girdiler bu adam daldi iceriye.bu arada icerde tuvaletler de var.baska babalar da var disarda bekliyor.kiz onceden girip kabine girmisti.kabinler perdeli adam kenarlardan bakip elif nerdesin kizim diye ariyor bir de .sonra buldum seni hadi kizim falan diyor.biz de beyefendi o tarafta cocuklar giyiniyor dedik duymazdan geldi.sonra 16-17 yasinda bir grup genc kiz girdi iceriye.adam onlari gorunce cikti o arada.sozumuz de havada kaldi.sonra ciktik bir hoca bulduk ona soyledik.kusura bakmayin farketmedik uyari yapariz kapiya yazi asariz falan dediler.bilmiyorum birsey yapacaklar mi?abartiyor muyum sizce bu adam nasilsa coxuklar girsem ne olur diye mi dusunuyor simdi anlamadim ki
Aslinda onu da gectim de evde esimle de tartistik deli etti beni.bana diyor ki bravo hicbirsey yapmamissin.adama direk soyluycektin arkasindan gidip onlar birsey yapmayacaklar gorursun .bu arada ben bir yerlerde birileriyle tartismasina asiri kiziyorum bu konuda bana soz verdi daha once, cunku soyle olgunca uyarmaz orda olmadik sekilde konusacak kizimiz da mutlu gidiyor cani sikilacak sirf o yuzden susmus.benim de boyle yapacagimi bilse birsey yaparmis.
Adama bişey demeyin. Ama diğer velilerle konuşup herkesi ayaklandırın. Ve o ortamı basın. Kenardan bakmak ne demek sapık mı ne

Benim kizimda 10 yasinda voleybola gidiyor birakin babalari anneler bile girmiyor.cocuklar giyinip cikiyor.giyinirken konuşup gulusuyor.haftaya gorusuruz diyor cikiyorlar.
Mahremiyet diye 1 sey var ki baba olmasi gerekmez anne icinde gecerlidir.
Sert bir sekilde uyarsinlar sanmam yazidan anlayacagini

Aslında çok basit veliler giremez diyecekler olup bitecek

Kadın ya da erkek ne işi var soyunma odasında

Bu çocuklar okul çocuğu okuldaki soyunma odasında biz giydirmediğimize göre kursta da kendileri giyinir

Ama veliler kendini önemli hissediyor çocuğu kendine muhtaç hissi ile tatmin oluyor

Soyunma odası öğrencilerin sadece dedikleri an iş biter

Bu kadar iyi niyetli olmayin ya.
Ne demek cocuklar soyunurken yandan yandan bakiyordu.
Ben olsam gozlerini oyarim.
Bidahaki derse gidin ve bekleyin.
Baktiniz yine iceri daliyor,saglam bi cinnet bu isi cozer.

Herkes nasil sustunuz demis haklisiniz ama ben de o an sasirdim ne yapacigimi.cunku benden baska veliler de var kimsenin umrunda degil ben mi garibim acaba diye dusundum yani.sonra seslendim duymazdan geldi sonra dedigim gibi cikti gitti zaten .neyseki bugun cozmus gorunuyorlar ama bana kalici olmayacak gibi geliyor.haftaya yine gitcem takipte olcam

X