valla ben biraz rahatimdir, ne olacak dedim ilkin, sonucta kabinler varmis. ama kizim nerdesi diye perde kenarindan bakti falan deyince midem bulandi.
iyi niyetli gormedim. bir daha odada gorsem rezillik cikarirdim sanirim
Esin doğrusunu yapmış.Sadece sizin kızınız değil diğer kızların güvenliği ve mahremiyeti açısından da en başında yapılması gereken buydu.Ben yine de kapının önünde nöbet tutardim
Ya ne kadar saçma koskoca adam yani bunu düşünemiyor mu sapık mıdır nedir?? Onu bırakın mağazalarda kadınların bölümündeki kabinler birde perdeliyken erkekler geliyor kbinlerin ortasında artık karısımı sevgilisi mi kimse onu bekliyorlar en sinir olduğum şey perdelerin kenarından yansıyor bazen aynada ben çok rahatsız oluyorum.Siz en iyisini yapmışsınız
Aynen ya var boyle luzumsuz erkekler.ben de sinir olurum oyle gelene.bir de ic camasiri magazasina israrla girenler var ya benim esim hep kapida beni bekler
Aynen ya var boyle luzumsuz erkekler.ben de sinir olurum oyle gelene.bir de ic camasiri magazasina israrla girenler var ya benim esim hep kapida beni bekler
Sorunun cozulmesine sevindim adamin yaptigi gercekten normal degildi.
Bu arada eşim hicbir yerde kabin bölümüne gelmez ben giyindikten sonra biraz cikip gosteririm ama ic camasir magazasina sokarim oraya niye girmesinde kapida dursun ki?
Sorunun cozulmesine sevindim adamin yaptigi gercekten normal degildi.
Bu arada eşim hicbir yerde kabin bölümüne gelmez ben giyindikten sonra biraz cikip gosteririm ama ic camasir magazasina sokarim oraya niye girmesinde kapida dursun ki?