Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım :)) raf cips rafı aslında chetoos varya onun :))) sende bi markete veya bakkala falan sorarsan ellerinde fazla oluyo onların vereceklerdir.rafların altınada mukavva koydum ben delikli çünkü :) çokta güzel oldular
Eğer o kadar ojesi olan birini görmediyse bi insan boyle bir tepki vermesi normal değil mi?
Nasıl insanlarsınız ya ??
Ne lüzumsuz lüzumsuz laflar ediyosunuz.
Ben bu sayfaları incelerken ilk başlarda şaşırıyordum nasıl bu kadar çok oje olabilir diye . Ama hiçbir zaman hiçbir yazımda kimseye kötü ve alaycı ithafta bulunmadım. Aksine Yelizcem le tanışma fırsatım oldu yüzyüze bizzat yerinde yani evinde ojeleri için ayırdığı odada gördüm.Bu arada bende burada görüp beğendiğim ojeleri almaya başlayınca birer ikişer baktım benimde 100 ü geçkin ojem olmuş. Bence sende alaycı konuşmak yerine sende birer ikişer oje almaya başla bak bakalım 3 ay sonra kaç ojen olmuş.Ojeleri almaya başlayınca bana hak vericeksin fotolarınıda çekmeyi unutma
Süper bi fikirmiş bu İzmir'e döndüğümde mahalledeki markete sorayım hemen
Çok güzel düzenli duruyor
you knowun ojecikleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba
benimde 36 ad var, ben kendimi bildim bileli tırnaklarımı yerdim geçen sene buna bir son verdim ve şimdi tırnaklarım uzun yeni heveste olunca ne bulduysam almak istiyorum