Teşekkürrr ederiiimmmmmmmEllerine sağlık harika olmuş,başarılar dilerim sanada yarışmada..
Teşekküürrr ederrimmmmNe güzel tarifler bunlar elinize sağlık çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim
Teşekkür ederrriimmmmmmellerine sağlık başarılar :)
Teşekkürrrr ederimmmm DenasssssııımmmmmmmmmmmmmmmmMuhtesem olmus elcinim eline saglik :*
Bende bendee bendeee çook severimm . Hatta kıymalıdan başka yemem o dereceayyyyy ellerine saglik canim cekti kiymali borekleri cok severim :)
kiz agzinin tadini biliyin haaaaa ben gibiBende bendee bendeee çook severimm . Hatta kıymalıdan başka yemem o derece
Atmadım eşimde tadı damağımda kaldı illa bir daha yap diye tuturdu suan bazı problemler var onlar geçsin bir daha yapıcam dolabada atıcam adres ver yollım sanakiz agzinin tadini biliyin haaaaa ben gibikiymali muska birekte cok leziz oluyor offff ya canm cekti dondurucuya attysan az yolla :)
konu yemk oldu mu beni gecistiremessin yollayibcaya kadr gergun soylerim tekrar emin misin adres istedigineAtmadım eşimde tadı damağımda kaldı illa bir daha yap diye tuturdu suan bazı problemler var onlar geçsin bir daha yapıcam dolabada atıcam adres ver yollım sana
Aşk olsunkonu yemk oldu mu beni gecistiremessin yollayibcaya kadr gergun soylerim tekrar emin misin adres istedigine
norvecAşk olsunkargo da buzluktaki börek erir kız
Pişirip göndersem de bişeye benzemez nerde oturuyosun sen bakem
Heee Norveçse tamamnorvec
saka saka ozelden yazarim okadar ciddiyim yani
anlastikHeee Norveçse tamam
Çok teşekkür ederimmÇok severim. Senin sosyete mantın da harika görünüyor. Ellerine sağlık başarılar dilerim :)