Sosyal medyanın gündemi altın varaklı koltuklar: İşte özlenen sadelik!

senin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .

kılıçT(?)aroğlu öyle bir söz söylemedi yandaş medyanın çarpıtması. ayrıca kılıçdaroğlu gelene kadar klozetleri değiştirmeleri en fazla yarım saat. nasıl inanacaksınız?

hani saray halkın ziyaretine açık olacaktı?
gidelim görelim sarayı benim paramla yapıldı.

Herkese ağzına geleni söyle ama ecevite ağzını açma mümkünse sen..
şaşırma ben sizmiyimde liderlere laf söyleyeceğim örnekti ve verdimm.. bak bakalım karaoğlana tek bir lafım varmıdır.. hey gidi hey karıştırdınız sizle beni herhall

öf he he . hemen iftira gelin bakın deyincede değiştirdi. en iyi bildiğiniz işi yapıyosunuz devam

BUNU YAZMAK GECMISIYLE ALAY ETMEKTIR YASADIGIN TOPRAKTA SENDEN ONCE O PADISAHLAR YASIYORDU BE INSAN EVLADI

Saray milletin sarayı, içinde gününü gün edenler milletin seçtikleri.
Bir parke taşında dahi milyonların hakkı var.
Zenginin malı, fakirin çenesi yorar hesabı bizde kalkmış altım varaklı ihtişamdan bahsediyoruz.

Canm bahsedilen taa 2.Abdulhamid tarafindan kullanilan bir koskun tahti ve buun gelen dis temsilcilerin agirlandigi yer

BUNU YAZMAK GECMISIYLE ALAY ETMEKTIR YASADIGIN TOPRAKTA SENDEN ONCE O PADISAHLAR YASIYORDU BE INSAN EVLADI

Evet matbaayı 300 sene geç alıp son 200-300 senesini esaret altında geçiren padişahlar. halkın tebaa olduğu kula kulluk edildiği dönemler. o geçmiş beni ilgilendirmiyor utanıyorum ayrıca. yunanın istanbuluna çökmüşüz resmen fetih diye. başkası ülkeye girse işgal diye bağrınırız.

Senin tam aksini dusunen zihniyetin icindeyim.Osmanli ile de ecdadim ilede gurur duyuyorum.

Osmanlı dönemi bi çok yönden sorgulanabilir, padişahlaın kararlarıda eleştirilebilir ki matbaa konusunda sana katılıyorum.
Ama fetihler o dönemin şartlarında düşünüldüğün de yapılması gerekliydi. Çünkü şu an ki gibi devletlerin sınırları anlaşmalarla korunmuyordu o dönemlerde. Ya senden alacaklar, ya sen onlardan yani.

o dönem yaşasaydın padişahın atı kadar değerin olmayacaktı bildiğin köle olacaktın neyle gurur duyuyorsun?
Sana neyle gurur duyup neyle duymadigimin seceresini cikaracak degilim.Cok merak ediyorsan Osmanli tarihini oncele.Yorum yapayim derken haddini aşma.Yeni uye oldugun belli ama buradaki insanlarin atismalarinin bile seviyeli olduguna dikkat et.

Sana neyle gurur duyup neyle duymadigimin seceresini cikaracak degilim.Cok merak ediyorsan Osmanli tarihini oncele.Yorum yapayim derken haddini aşma.Yeni uye oldugun belli ama buradaki insanlarin atismalarinin bile seviyeli olduguna dikkat et.

sen haddini bil asıl benden daha önce üye oldun diye böyle ahkam kesemezsin ben gayet seviyeli bir üslup içindeyim. kendini kul köle olarak gören birine saygı duymak da anlamsız kalacak ya neyse.

sen haddini bil asıl benden daha önce üye oldun diye böyle ahkam kesemezsin ben gayet seviyeli bir üslup içindeyim. kendini kul köle olarak gören birine saygı duymak da anlamsız kalacak ya neyse.
Benim gorusum seni hic alakadar etmedigi gibi seninkide beni hic alakadar etmez.Ahkam kesmek degil de Devlet buyuklerine yapilan saygisizliklarla ilgili uyari var.Bilmem bilgin var mi.?Sorusturma acilabiliyor.Ki site yonetiminin de uyarisi var.Kisileri sevmiyor olabilirsin ama Makama hakaretten kacinmani oneririm.
Uslubunun seviyesi bana gore cok kotu

Şaka gibi bildiğin taht bu ... Nasıl bir taht sevdasıdır Yarabbim !

bu görüntünün savunulacak bir tarafını bulurlar mı acaba dedim,bulmuşlar
Ecdadımız dediğiniz Osmanlının babasının parasıydı istediği gibi harcıyordu.İster altın yapar ister gümüş.Unutmasın siyasiler harcadıkları babalarının değil benim çocuğumun parası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…