Anneler başımızın tacı....benimki de hep der "sal engine,gitsin dengine"Offf çok acıdı bea.
İşime geleni yaparım diyorsun yani. Peki neyse ne.. yolun açık olsun. Var git sen yeme yedir , giyme giydir...
Annem bu lafı söylerdi banada..canım annem
evla zaten bildiğim bir şey ne konuşayım.Tahtin gecmisini ogrenenlerden ses cikmiyor mu huuu nerdesiniz kizlarr
Yok sekerim geri sayfalarda saydir saydir saydiranlara lafim.Senin soyleyecegin olsa cekmezsin lafinievla zaten bildiğim bir şey ne konuşayım.
bıldıgım bı konu oldugu ıcın acıklama yapma geregı duydum savunmak maksatlı degıl arkadaslar yanlıs anlasılmasın
ben dogruya dogruyu soyleme taraftarıyım
bunlar taht gıbı degıl bıldıgın taht zaten
koltuk degıl kı koltukla taht kıyaslaması oluyor :)
osmanlı padısahının tahtı onu yenıleyıp yenıden sunmuslar bence bu guzel bırsey tarıhı eserıne sahıp cıkmıs
kosk 1926 da kumarhane yapılmıstı zamanında
keske burayı okurken koşkun eskıden payvon ve kumarhane yapılmasına karsılık bugunku geldıgı noktayı kıyaslasayan yazı okusaydık
ne kosk ne saraymıs arkadas ıyıkı beyaz sarayın oldugu ulkede yasamıyoruz
tahtdan once takılması ıncelenmesı gereken daha onemlı seyler var yahuu
ben o ayakkabı kutularındayım hala
:)))'Görüşmenin sonunda Şansölye Merkel ne parası ayol yok size para mara, şu koltuklardan birini satın tüm Suriyelilerin külfetini karşılar, hadi ben kaçtım, AEO' demiş.
bıldıgım bı konu oldugu ıcın acıklama yapma geregı duydum savunmak maksatlı degıl arkadaslar yanlıs anlasılmasın
ben dogruya dogruyu soyleme taraftarıyım
bunlar taht gıbı degıl bıldıgın taht zaten
koltuk degıl kı koltukla taht kıyaslaması oluyor :)
osmanlı padısahının tahtı onu yenıleyıp yenıden sunmuslar bence bu guzel bırsey tarıhı eserıne sahıp cıkmıs
kosk 1926 da kumarhane yapılmıstı zamanında
keske burayı okurken koşkun eskıden payvon ve kumarhane yapılmasına karsılık bugunku geldıgı noktayı kıyaslasayan yazı okusaydık
ne kosk ne saraymıs arkadas ıyıkı beyaz sarayın oldugu ulkede yasamıyoruz
tahtdan once takılması ıncelenmesı gereken daha onemlı seyler var yahuu
ben o ayakkabı kutularındayım hala
O koskun onarim amaci zaten belliydi gulunecek senin yorumun oluyor bu durumdaEcevit ki Amerika'ya en fazla tepki göstermiş başbakandı. altın varakla güçlü devlet olunmaz masaya yumruğu vuracaksınız size yapma diyenleri dinlemeden ilerleyeceksiniz. yoksa haşhaş kotasına paşa paşa uyarsanız isterseniz tüm saray altın kaplı olsun nafile.
bildiğiniz konu?
taht demek tarihe sahip çıkma değil padişah özentiliğidir. bir müzede sergilersiniz o ayrı ama resmi bir toplantıda bunu sunarsanız gülerler.
ayrıca beyaz saray hakkında ne biliyorsunuz merak ediyorum.
amerikada başkan saray içinde kiracıdır. içtiği çayın bile parasını cebinden öder.
burada sizin vergilerinizde kendini padişah sanan birileri var ve siz buna karşı çıkacağınıza objektif olma adı altında destekliyorsunuz.
O koskun onarim amaci zaten belliydi gulunecek senin yorumun oluyor bu durumdaEki Görüntüle 1662100
Dimi ama Ofluuu
eee resmi toplantı yapacak başka yer yok muydu memlekette de oraya oturttular kadını.. savunacam diye komik duruma düşmeyin bildiğin medyaya göstermek için oraya gittiler
Eki Görüntüle 1662102 Eki Görüntüle 1662103 Eki Görüntüle 1662104 Onceki bulusmalarda hep burada oldugu icin olabilir mi????
Azmine hayran kaldim ama buda gol degil
Acaba oncekiii bulusmalarda neden dikkatini cekmedi kimsenin
ALTIN VARAKLI TAHTTT
Adam sictigi yeri altin kaplatti tahtina hic sasmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?