senin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .
Asenin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .
ayrica sadece banyosunu 224 milyara yaptirdi altin kaplamamissada altin sevmiyordur derim altin kaplamasada fiyat cok degismezmissenin dilinden yazayım. nerden biliyorsun gördün mü adamın s.ç... yeri . kılıçtaroğlu da öyle diyodu . başkan gel bak klozetlerimize dedi . kılıçtaroğlu da çark etti .
HEE VALLA İĞRETİ DURMUŞŞ...Merkel yakısmamış koltuğa..
Cumhura uslubunu bozmamak lazim.Evet sonra proje mimarlari altin kaplama oldugunu soyledi cnm haberin devaminoda takip etseydin
A
ayrica sadece banyosunu 224 milyara yaptirdi altin kaplamamissada altin sevmiyordur derim altin kaplamasada fiyat cok degismezmis
Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
Çok uğraşmışsın,kıyamadım beğendim :)Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No.
Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
Çok uğraşmışsın,kıyamadım beğendim :)
bu görüntünün savunulacak bir tarafını bulurlar mı acaba dedim,bulmuşlar
Ecdadımız dediğiniz Osmanlının babasının parasıydı istediği gibi harcıyordu.İster altın yapar ister gümüş.Unutmasın siyasiler harcadıkları babalarının değil benim çocuğumun parası.
O şaşkınlığı çoğu kez ben de yaşıyorum...forum sağolsun...Hem cinsimin böyle düşünmesine ciddi şaşırdım..
O şaşkınlığı çoğu kez ben de yaşıyorum...forum sağolsun...
Türk olarak tahtta Merkel'i ağırlayıp bununla gururlanıyoruz. Başka neyle gurur duyalım ki, bilimimizle mi, zekamızla mı, ilimle mi, teknolojiyle mi? Koltukla ayol koltukla övünüyoruz, KOLTUK alt tarafı koltuk. Şaka mı değil...
Karşılıklı atışmaya dönmesin diye genel konuşacağım...Yazdıkların körü körüne bağlılık gibi bana göre..
Karşılıklı atışmaya dönmesin diye genel konuşacağım...
Ülkenin yıllardır geldiği noktayı görEmeyen nankörlere çok üzülüyorum...
Tayyip ne yapmış?duble yol mu ahahahaaa çok lazımdı..
O duble yollar sayesinde hergün onlarca ölümlü trafik kazası önleniyor...
Tayyip ne yapmış?hastanelere gözle görülür iyileştirilmeler gelmiş ahahaaaa millet ilaç bulamıyo...
Çocukluğumdaki hastaneleri hatırlıyorum da,aslında hatırlamasam daha iyi...
Tayyip ne yapmış ne yapmış
Sayfalarca değil metrelerce yazsam boş...
Benim kıza okuldan tablet verilmiş,artık ders kitabı defteri kullanmayacaklar...ama bu serinin yazılımı arızalı çıkmış....ahahaaa tayyibin dağıttığı tablet bu kadar olur...
O tabletler kadar taş düşsün kafanıza ahmak oğlu ahmaklar....
Bu adam daha ne yapsın?
Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....
Tayyip ne yapmış?hastanelere gözle görülür iyileştirilmeler gelmiş ahahaaaa millet ilaç bulamıyo...
Benim kıza okuldan tablet verilmiş,artık ders kitabı defteri kullanmayacaklar...ama bu serinin yazılımı arızalı çıkmış....ahahaaa tayyibin dağıttığı tablet bu kadar olur...
Bu adam daha ne yapsın?
senn bu cumlelerini anlamak mumkun degil zaten.koru korune bagli olmak bu olsa gerek.Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
Bak abla mesela bir alttaki mesaja cevap vermeyeceğim değmez...seni yıllardır okurum burda...aslında daha önce başka konularda hemfikirdik ama burda ayrı düştük :)Tamam bazı şeyleri yapmak zorunda,ama yaptıklarının yanında halkı perişan eden,ayrımcılığı sağlayan demeçleri bunlarıda unutmadık ama..
Söylenecek çok şeyler varda bende kimseyle tartışmaya qtışmaya niyetim yok zaten..
Herkes düşüncesinde özgürdür,önemli olan fanatiklik boyunda bağımlılık olmasın yeterki..
Telefonda görüşüyoruz sadece :) eve davet ettim sözü var gelecek ama bakalım ne zaman nasib...tabletlerden kime ne çıkar sağlanmış.. daha elektrik olmayan köyler var.taşımalı eğitim var bu bahsettiğimde trakya doğu değil .tablet vermiş .ne karşılığı.
teknoloji en hızlı şekilde dünyada ilerlerken internet varken ,dünya neler yapmış hakkımız neymiş öğrenirken hastaneye barkodlu sistem getirmiş ...neler yapmış biz "ahmaklara"
hastanelerin bütün laboratutuvarları özelleştirilip başkalarına verildi.bizim her tahlilimiz ve Mr vs çekimimizden para alınıyor devlet ödüyor ama biz yine de aynı parayı sırasız yapamıyoruz.Anlaştığı o şirkete aktarılacak para çünkü...bunları öğrendik ama biz "ahmak" olduk.Ahmak olmadığımız için hala bu ülkede iyi şeyler oluyor.
ahaahaaaaahaaa...
daha sayfalarca yazılır ama neyin var yoksa veren birine ne laf anlatılır ne anlar.
Ayrıca siz çok samimisiniz galiba Cumhurbaşkanına adı ile seslenecek kadar.
Bu adam daha ne yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?