Su cümleleri AİLEMDEN başkasına kullanmam mümkün değil. .Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
pes.Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....
pes.
onun gemisi sarayı bilmem nesi olurken sen,ben fakirleşiyoruz,çocuklarımıza yiyecek ekmek kalmıyor farkında mısın?
onun oğlu gemiciklerle gezerken benim oğlum sözleşmeli asker olmak zorunda kalıp vatan için şehit düşüyor,madenci olup göçük altında kalıyor farkında mısın?
tamam ablacığım.yeşil yapayım.şimdi nasıl?Kadiş yazı rengini değiştirmen mümkünmü çok açık renk zor okunuyor
tamam ablacığım.yeşil yapayım.
Şaka yapıyorsun değil mi?Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
biz öyleyiz Şükür.
Hımmm bunu ,peygamberimizin her dediğini yapan bir ümmetin yazdığını varsayarak,düşüneceğim tekrar yazdığımı...
Aksaray degil seker burasi Mabeyn koskuAy bu sarayın klozeti bile altın değilmiydi? Koltukları niye goze batmış ki. Biz klozeti konuşalım
Offf çok acıdı bea.Hımmm bunu ,peygamberimizin her dediğini yapan bir ümmetin yazdığını varsayarak,düşüneceğim tekrar yazdığımı...
benden çok yaşayacaksınAksaray degil seker burasi Mabeyn kosku
Cumlemiz ama saglikla insallahhhbenden çok yaşayacaksın
yaşa zaten gençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?