Sosyal medyanın gündemi altın varaklı koltuklar: İşte özlenen sadelik!

Benim neyim varsa hepsi onun olsun...ben kuru ekmek yerim yeter ki o tahtında otursun....Allah başımızdan eksik etmesin yeter ki....diyeceğim ama karşılıklı anlayamayız birbirimizi malesef..
Su cümleleri AİLEMDEN başkasına kullanmam mümkün değil. .
Malesef anlayamayız birbirimizi..

Resmi rakamlar bir buçuk milyon resmi olmayan belli değil. 3-5 kuruşa çalıştırılıyorsa bunun hesabı açgözlü ticaret erbabıdır, hükümet değil. Ayrıca hiç savaş yaşadınız mı? Kimbilri belki burada bir parkta yatmak, orada çoluğunu çocuğunun üzerine her an bomba yağacak diye endişe etmekten daha iyidir. Bu arada ben yaşadığım şehirde orda burda dilenen, yatan Suriyeli vatandaşlara hiç rastlamadım. Hepsi hemşerilermin de sayesinde evlerinde kalıyor. İyi kötü başlarını sokacak bir evleri var. Devletimiz var olsun. Bu ateş çemberinde hem onları hem bizi korumaya çabalıyor. Allah onlardan razı olsun.
Birlik olacağız dirlik olacağız. bazı heveslenenlerin geleceği düşünmeden yaptığı planlar gibi , birileri gitsin de ne olursa olsun demiyeceğiz.
İyi ki bu ülke de sağ salim düşünmeyi becerebilen bir kitle var. Fırtınalı havada heveslilerin kaptancılık oynamalarının getireceği külfeti yüklenecek lüksü yok bu ülkenin.

Ohhh sefan olsun reis....
Taksi de yakışır gemi de
Daha çok sarayların olsun inşallah
Som altından tahtların olsun....
Yakışır....
pes.

onun gemisi sarayı bilmem nesi olurken sen,ben fakirleşiyoruz,çocuklarımıza yiyecek ekmek kalmıyor farkında mısın?

onun oğlu gemiciklerle gezerken benim oğlum sözleşmeli asker olmak zorunda kalıp vatan için şehit düşüyor,madenci olup göçük altında kalıyor farkında mısın?

Kadiş yazı rengini değiştirmen mümkünmü çok açık renk zor okunuyor

Ooof of.. etme cahille küstürürsün .... atasözü geldi aklıma. .

Bugün atasozlerinden başladım, hayır olsun. .

Zamaninda CNN bu tarihi eserlerin restorasyon yapidigi goruntuleri gururla sergilerken Ve derse ki
YABANCI DEVLET ADAMLARINI AGIRLAMAK ICIN KOSK YENIDEN DUZENLENIYOR

Ve burada yabanvi devlet insanlari agirlanirken koskun tahtini bile Cumhurbaskanina mal eden nasil bir zihniyetir.
Bir deli kuyuya bir taş atmis herabi
Ne diyelim...

Simdiki cevaplari cok merak ediyrm.
Tweeterdan atip tutan klavye sovalyelerinide

Ay bu sarayın klozeti bile altın değilmiydi? Koltukları niye goze batmış ki. Biz klozeti konuşalım

Hımmm bunu ,peygamberimizin her dediğini yapan bir ümmetin yazdığını varsayarak,düşüneceğim tekrar yazdığımı...
Offf çok acıdı bea.
İşime geleni yaparım diyorsun yani. Peki neyse ne.. yolun açık olsun. Var git sen yeme yedir , giyme giydir...
Annem bu lafı söylerdi banada..canım annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…