• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyanın gündemi altın varaklı koltuklar: İşte özlenen sadelik!

Offf çok acıdı bea.
İşime geleni yaparım diyorsun yani. Peki neyse ne.. yolun açık olsun. Var git sen yeme yedir , giyme giydir...
Annem bu lafı söylerdi banada..canım annem
Anneler başımızın tacı....benimki de hep der "sal engine,gitsin dengine"

apranax,yazı stilini değiştir lütfen.mini mini birler o yazı yüzünden eziyet çekiyor.

Koskoca Cumhurbaşkanı sen ben gibi gümüş koltuğa mı oturacaktı, tabisi ki de altın koltuğa oturacak:KK53:

bıldıgım bı konu oldugu ıcın acıklama yapma geregı duydum savunmak maksatlı degıl arkadaslar yanlıs anlasılmasın
ben dogruya dogruyu soyleme taraftarıyım :KK66:
bunlar taht gıbı degıl bıldıgın taht zaten
koltuk degıl kı koltukla taht kıyaslaması oluyor :)
osmanlı padısahının tahtı onu yenıleyıp yenıden sunmuslar bence bu guzel bırsey tarıhı eserıne sahıp cıkmıs
kosk 1926 da kumarhane yapılmıstı zamanında
keske burayı okurken koşkun eskıden payvon ve kumarhane yapılmasına karsılık bugunku geldıgı noktayı kıyaslasayan yazı okusaydık
ne kosk ne saraymıs arkadas ıyıkı beyaz sarayın oldugu ulkede yasamıyoruz :KK70:
tahtdan once takılması ıncelenmesı gereken daha onemlı seyler var yahuu
ben o ayakkabı kutularındayım hala

yorumumu tekrar edıyorum
akp lı degılım oncelıkle
fakat objektıf elestırmek lazım bılmeden konusunca komık duruma duserız ;)

Adam sictigi yeri altin kaplatti tahtina hic sasmadim

Çünkü biz bir zamanlar böyleydik.
Eki Görüntüle 1661856
Şimdi ise böyle
Eki Görüntüle 1661857

Ecevit ki Amerika'ya en fazla tepki göstermiş başbakandı. altın varakla güçlü devlet olunmaz masaya yumruğu vuracaksınız size yapma diyenleri dinlemeden ilerleyeceksiniz. yoksa haşhaş kotasına paşa paşa uyarsanız isterseniz tüm saray altın kaplı olsun nafile.

bıldıgım bı konu oldugu ıcın acıklama yapma geregı duydum savunmak maksatlı degıl arkadaslar yanlıs anlasılmasın
ben dogruya dogruyu soyleme taraftarıyım :KK66:
bunlar taht gıbı degıl bıldıgın taht zaten
koltuk degıl kı koltukla taht kıyaslaması oluyor :)
osmanlı padısahının tahtı onu yenıleyıp yenıden sunmuslar bence bu guzel bırsey tarıhı eserıne sahıp cıkmıs
kosk 1926 da kumarhane yapılmıstı zamanında
keske burayı okurken koşkun eskıden payvon ve kumarhane yapılmasına karsılık bugunku geldıgı noktayı kıyaslasayan yazı okusaydık
ne kosk ne saraymıs arkadas ıyıkı beyaz sarayın oldugu ulkede yasamıyoruz :KK70:
tahtdan once takılması ıncelenmesı gereken daha onemlı seyler var yahuu
ben o ayakkabı kutularındayım hala

bildiğiniz konu?
taht demek tarihe sahip çıkma değil padişah özentiliğidir. bir müzede sergilersiniz o ayrı ama resmi bir toplantıda bunu sunarsanız gülerler.

ayrıca beyaz saray hakkında ne biliyorsunuz merak ediyorum.
amerikada başkan saray içinde kiracıdır. içtiği çayın bile parasını cebinden öder.
burada sizin vergilerinizde kendini padişah sanan birileri var ve siz buna karşı çıkacağınıza objektif olma adı altında destekliyorsunuz.

Ecevit ki Amerika'ya en fazla tepki göstermiş başbakandı. altın varakla güçlü devlet olunmaz masaya yumruğu vuracaksınız size yapma diyenleri dinlemeden ilerleyeceksiniz. yoksa haşhaş kotasına paşa paşa uyarsanız isterseniz tüm saray altın kaplı olsun nafile.

bildiğiniz konu?
taht demek tarihe sahip çıkma değil padişah özentiliğidir. bir müzede sergilersiniz o ayrı ama resmi bir toplantıda bunu sunarsanız gülerler.

ayrıca beyaz saray hakkında ne biliyorsunuz merak ediyorum.
amerikada başkan saray içinde kiracıdır. içtiği çayın bile parasını cebinden öder.
burada sizin vergilerinizde kendini padişah sanan birileri var ve siz buna karşı çıkacağınıza objektif olma adı altında destekliyorsunuz.
O koskun onarim amaci zaten belliydi gulunecek senin yorumun oluyor bu durumda
Screenshot_2015-10-19-13-09-37-1.webp

eee resmi toplantı yapacak başka yer yok muydu memlekette de oraya oturttular kadını.. savunacam diye komik duruma düşmeyin bildiğin medyaya göstermek için oraya gittiler :KK70:
Screenshot_2015-10-19-13-13-59-1.webp
Screenshot_2015-10-19-13-14-11-1.webp
Screenshot_2015-10-19-13-14-28-1.webp
Onceki bulusmalarda hep burada oldugu icin olabilir mi????
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Azmine hayran kaldim ama buda gol degil:KK70:

Acaba oncekiii bulusmalarda neden dikkatini cekmedi kimsenin
ALTIN VARAKLI TAHTTT

Eki Görüntüle 1662102 Eki Görüntüle 1662103 Eki Görüntüle 1662104 Onceki bulusmalarda hep burada oldugu icin olabilir mi????
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Azmine hayran kaldim ama buda gol degil:KK70:

Acaba oncekiii bulusmalarda neden dikkatini cekmedi kimsenin
ALTIN VARAKLI TAHTTT

Ahahahaha daha önce olması yine padişahlık özentiliği olduğu gerçeğini değiştirmez! her resmi ziyarette medya gelmiyor mu?

Adam paranızla sefa sürüyor bunlar gelmiş burada cahilce konuşuyor insan üzülüyor bir yandan da :D

Gül sen gül geçim derdi vursun başına da o altın tahtların parası neden çocuğuma gelmiyor diye ağlamazsın umarım ;)

Back
X